Maç Sonuçları

Kayserispor '7' bitirdi

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Kayserispor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'u 7-0 mağlup etti

Giriş: 23 Eylül 2014, Salı 00:00 Güncelleme: 23 Eylül 2014, Salı 20:02
A Spor'dan canlı olarak yayınlanan karşılaşmada taraftarlar gol ziyafeti çekti. Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Kayserispor, Spor Toto Süper Lig ekibi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada rakibinin 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Kayserispor bir üst tura yükseldi.

Karşılaşmada gol perdesini 9. dakikada Eren araladı. Sağ kanattan defansın arkasın geçen Mehmet Eren kaleci ile karşı karşıya kaldı. Eren topu kalecinin sağından filelerle buluştu: 1-0. Öne geçtikten sonra ataklarını sıklaştıran Kayserispor, 1 dakikadada bulduğu peş peşe 2 golle farkı bir anda 3'e çıkardı. 19. dakikada Mehmet Ali'nin sağ kanattan pasında Mijailovic'in ceza yayı üzerinden plaase vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu, 20. dakikada Anıl'ın kattan ortasında Okay'ın volesinde top ağlara gitti: 3-0.

Brezilyalı golcü Bobo 27'de skoru 4-0'a getirdi. Sol kanatta topu önünde bulan Bobo'nun kaleci ile karşıya karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 32. dakikada Mehmet Eren'in farkı 5'e çıkartan golü attı. 36. dakikada Alper'in sol kanatan pasında ceza sahası içinde topla buluşan Bobo, kendisinin ikinci, takımının altıncı golünü kaydetti.

İlk yarıda Kahramanmaraş kalesine gol yağdıran Kayserispor, ikinci 45 dakikada duruldu. Oynanan oyundan memnun olan teknik direktör Mutlu Topçu, maça başladığı 11'le karşılaşmayı tamamladı. Skoru belirleyen gol ise 79. dakikada Anıl Taşdemir'den geldi.