Hazır Kızartılmış Ekmek kaç kalori?

Hazır Kızartılmış Ekmek kaç kalori?

Miktar
Birim
0 kcal

Hazır Kızartılmış Ekmek % 74,07 karbonhidrat, % 9,64 protein, % 4,16 yağdan oluşur. Hazır Kızartılmış Ekmek kaç kalori? Hazır Kızartılmış Ekmek diyette yenir mi? Hazır Kızartılmış Ekmek besin değerleri nedir? Hazır Kızartılmış Ekmek karbonhidrat değeri nedir? gibi sorular bu besinle ilgili en popüler sorular arasındadır. 1 Dilim (Orta) Hazır Kızartılmış Ekmek 36,09 kaloridir. Hazır Kızartılmış Ekmek içeriğinde 7,06 Karbonhidrat(g), 0,92 Protein(g), 0,40 yağ(g), 1,13 lif(g), 20,34 Sodyum(mg), 63,36 potasyum(mg), 6,57 Kalsiyum(mg), 0,09 A Vitamini(ui), 0,00 C Vitamini(mg), 0,56 ve Demir barındırır. Hazır Kızartılmış Ekmek kalorisi ve besin değerleri…

BESİN DEĞERLERİ

1 Porsiyon (Orta)

Karbonhidrat (g)

0

Protein (g)

0

Yağ (g)

0

Lif (g)

0

Kolesterol (mg)

0

Sodyum (mg)

0

Potasyum (mg)

0

 

Kalsiyum (mg)

0

Vitamin A (ui)

0

Vitamin C (mg)

0

Demir

0
Hazır Kızartılmış Ekmek kaç kalori?

KULLANICILARIN MERAK ETTİĞİ DİĞER SORULAR

1 kızarmış ekmek kaç kalori?

BİR DİLİM KIZARMIŞ EKMEK KAÇ KALORİ: Kızarmış ekmek, normal ekmeğe göre yarı yarıya daha düşük kalorilidir. Kızarmış ekmeğin besin değerleri düştüğü için kalori değerleri de buna bağlı olarak düşmektedir. 1 Gıramında 4 kalori bulunur. 1 Normal dilim kızarmış ekmek 37 kalori değerindedir.

Etimek hazır kızarmış ekmek kaç kalori?

Etimeğin 100 gramında 401 kcal kalori, ayrıca 1 Dilim yani 9 gram Etimekte 36 kalori bulunmaktadır. Etimek; ekmek yerine tüketilebilecek bir karbonhidrat kaynağıdır. Ana öğünlerde veya ara öğünlerde 1 dilim ekmek hakkı yerine 2 dilim etimek tüketilebilir.

1 dilim kızarmış tost ekmeği kaç kalori?

Kızarmış ekmeğin besin değerleri düştüğü için kalori değerleri de buna bağlı olarak düşmektedir. 1 Normal dilim kızarmış ekmek 37 kalori değerindedir.

2 küçük dilim kepek ekmeği kaç kalori?

Kepekli Ekmeğin 100 gramında 216 kcal kalori, ayrıca 1 İnce Dilim yani 25 gram Kepekli Ekmekte 54 kalori bulunmaktadır. Kepekli ekmek, beyaz una kepek karıştırılması ile elde edilen bir ekmektir. Kepekli ekmek beyaz ekmeğe göre lif ve doyuruculuk açısından daha değerlidir.

SON DAKİKA