Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'den ayrılmıştı! Fatih Terim'i aradı ve transfer...
Süper Lig'de ilk 8 hafta sonunda topladığı 16 puanla Fenerbahçe'nin hemen ardından 3. sırada bulunan Galatasaray son 3 maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.
Şampiyonluk kupasını kimselere kaptırmak istemeyen Galatasaray sarı-kırmızılı ekipte transfer gelişmeleri de yaşanmaya devam ediyor.
Son günlerde ara transfer dönemi için birçok isim yazılıp çizilirken, Ahmed Musa, sarı-kırmızılılar için son yazılan isim olmuş Fatih Terim'in ısrarla istediği Ahmed Musa konusunda şimdiden resmi temaslara başlama kararı aldığı bilgisi öğrenilmişti.
Bu isim gibi ocakta başlayacak olan ara transfer dönemi için farklı oyuncular da yazılıp çizilirken, Galatasaray için çok konuşulacak bir iddia da ortaya atıldı.
Sarı-kırmızılıların Yunan ekibi PAOK'tan kadrosuna kattığı, sonrasında Arabistan kulüplerinden Al-Ittihad'a 9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında sattığı Garry Rodrigues için yeni gelişmeler yaşanıyor.
