Son dakika Galatasaray transfer haberi: Muriqi'ye gün doğdu! Falcao'nun yerine o geliyor...

Süper Lig'de ilk yarının sonuna az bir süre kala son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla 3. sırada yer alan Galatasaray transfer çalışmalarına da hız vermiş durumda.

5 Ocak tarihinde başlayan transfer dönemini en verimli şekilde tamamlamak isteyen sarı-kırmızılılarda Fatih Terim geçtiğimiz günlerde transfer listesini açıklamıştı.

Süper Lig'in 18. haftasında Türk Telekom Stadı'nda oynanan ve 6-0 kazandıkları Gençlerbirliği müsabakasının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Terim, "İrfan Can'ı istiyoruz. İrfan Can'ın da bizi istediğini biliyoruz. Önemli, genç ama tecrübeli, yetenekli bir oyuncu. Sayın Başkanımız ve Abdurrahim bey, Göksel Başkan ile görüştü ama henüz kolay alınacak bir sonuç değil. Daha resmi görüşmeler devam edebilir. Bunlar gayet doğaldır. Konuşulur, olur olmaz ama daha resmi, daha ciddi şeyler yapmalıyız." ifadelerini kullanmıştı.

Terim, ayrıca maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Medipol Başakşehir'den Edin Visca'yı ve Monaco'da oynayan eski futbolcuları Henry Onyekuru'yu da istediğini belirtti. Terim, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada verdiği ismin Mısır'ın Zamalek takımında oynayan 23 yaşındaki santrfor Mustafa Muhammed olduğunu dile getirmişti.