"Kalacağım" demişti! Belhanda'dan menajerine sürpriz talimat
Transfer çalışmalarını sürdüren ve bu kapsamda üç isimle sözleşme imzalayan Galatasaray, ligin ikinci yarısında zirve yarışından kopmamak için kadrosuna takviyelere devam edecek.
Teknik heyetin kadroda düşünmediği isimlerle yollarını ayırmayı planlayan sarı-kırmızılılar, Nagatomo ve Mariano ile görüşürken Younes Belhanda'yı da teklif gelmesi halinde gelir elde ederek göndermeyi düşünüyor.
Faslı yıldız aslında geçen sezon El Ittihad ile yıllık 5 milyon Euro karşılığında anlaşmış ancak Fatih Terim'in "22. şampiyonluk için sana ihtiyacım var" demesi üzerine kalmaya karar vermişti.
Yıldız oyuncu için bu sezon da El Ittihad ve El Nasr kulüpleri nabız yokluyor ancak henüz Galatasaray'a gelen resmi bir teklif yok.
"4.5 MİLYON EURO GELİRSE KABUL EDERİM"
Hürriyet'te yer alan habere göre yıllık 4 milyon Euro kazanan ve 1.5 yıllık sözleşmesi bulunan Belhanda, El Ittihad ve En Nassr kulüplerinden 4.5 milyon Euro talep etti. Tecrübeli oyuncunun menajerine, "Ancak 4.5 milyon Euro'luk teklif gelirse kabul ederim" dediği öğrenildi.
