Fenerbahçe'nin yeni transferi Milan Skriniar İstanbul'a geldi!
Fenerbahçe'nin PSG'den bonservisiyle birlikte kadrosuna kattığı Milan Skriniar, kendisini sarı-lacivertlilerin futbolcusu yapacak imzayı atmak üzere İstanbul'a geldi. İşte o anlar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 30 Temmuz 2025, 20:02
- Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2025, 21:46
Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak forma giyen Milan Skriniar, yeni sezon öncesi transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul'a geldi.
Sarı-lacivertliler 2025-2026 sezonu transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak kadroya katılan Milan Skriniar, önümüzdeki sezon da Fenerbahçe forması giyecek. Sarı-lacivertliler, Fransız kulübü Paris Saint-Germain ile anlaşma sağladı ve Slovak stoper transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul'a geldi. Fenerbahçe Futbol Direktörü Devin Özek ile birlikte gelen 30 yaşındaki futbolcu, Paris'ten kalkan özel uçakla saat 19.45 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nden İstanbul'a giriş yaptı. Skriniar, pasaport işlemlerinden sonra havalimanında kendisini bekleyen gelen araca binerek alandan ayrıldı.
Öte yandan deneyimli oyuncunun havalimanındaki görüntüleri Fenerbahçe - Lazio maçı öncesi stadyum dev erkanına da yansıtılırken, yapılan anons sonrası taraftarlar tarafından alkışlandı.
Milan Skriniar, 2024-2025 sezonunda Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 23 maçta görev alırken 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi.
F.BAHÇE'DEN PAYLAŞIM GELDİ
DİĞER HABERLER
-
Futbolda bahis soruşturmasında aralarında Galatasaraylı futbolcu Metehan Baltacı, Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, Murat Sancak, Alassane Ndao, Ahmet Okatan, Mehmet Emin Katipoğlu ve Ümit Kaya’nın bulunduğu 29 şüpheli tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Aralarında Mert Hakan Yandaş, Metehan Baltacı, Murat Sancak, Allassanr Ndao, Ersen Dikmen ve Şahin Kaya’nın bulunduğu 20 şüpheli tutuklandı. -
Fenerbahçe'de sakatlığı sonrası da formasından uzak kalan Becao için İtalyanlar devreye girdi. Sarı lacivertliler, Sambacı stoper için beklediği bonservisi de İtalyan ekibine iletti. İşte ayrıntılar... FB SPOR HABERLERİ -
Fenerbahçe'de Başakşehir karşısında alınan 1-1 beraberliğin yanı sıra oynanan kötü futbol büyük tepki çekti. Sarı lacivertlilerde başkan Sadettin Saran ve teknik direktör Tedesco'nun Samandıra'da bir toplantı yapacağı iddia edildi. İşte ayrıntılar... FB SPOR HABERLERİ