"Messi ile çok eğlenirdim"

Nijeryalı efsane futbolcu Taribo West, Arjantinli yıldız için iddialı bir yorumda bulunarak “Eğer zamanında sahada yaptığım şeyleri yapıyor olsaydım, Messi’yle çok eğlenirdim” dedi

Giriş Tarihi: 16.06.2018 23:12
"Messi ile çok eğlenirdim"

Nijerya'nın efsane oyuncularından Taribo West, Arjantinli yıldız Messi hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Çok başarılı bir turnuva geçirdikleri 1998 Dünya Kupası'nın kendisi için tersine hayal kırıklığı olduğunu söyleyen West, şu an oynasaydı Arjantin maçında Lionel Messi'nin karşısında çok eğleneceğini söyleyerek, iddialı bir yorumda da bulundu. West, "Eğer zamanında sahada yaptığım şeyleri yapıyor olsaydım, Messi'yle çok eğlenirdim, Lionel Messi'nin benimle eğleneceğinden daha fazla! Ben oynarken de çok büyük hücum oyuncuları vardı: George Weah, Sonny Anderson, Rai, Ginola, Boksic, Vieri, Del Piero, Baggio, Inzaghi... Her biri ayrı işti!" ifadelerini kullandı.

BENCE 3'Ü DE İNSAN DEĞİL!
Taribo West, oynadığı en iyi futbolcuları da şöyle açıkladı: "Üç tane sınıflar üstü oyuncu söyleyceğim. Bu üç oyuncu diğerleriyle karşılaştırılamaz bile. İlk olarak George Weah, sonra Brezilyalı Ronaldo ve de Jay-Jay Okocha diyebilirim. Bu üç oyuncu, kariyerim boyunca gördüğüm en iyi üç oyuncuydu. Topla istedikleri her şeyi yapabilirlerdi. Her an maçın gidişatını değiştirebilirlerdi. Üçü de insan değildi.

REKOR ARTIK MASCHERANO'DA
Arjantin formasını ilk kez 2003 yılında giyen Javier Mascherano, dünkü İzlanda karşılaşmasında rekor kırmayı başardı. 2018 Dünya Kupası C Grubu ilk maçında İzlanda karşısında Arjantin Milli Takım formasını 144. kez giyen Javier Mascherano, böylece Javier Zanetti'yi geçerek Arjantin'in en fazla milli olan oyuncusu oldu. 34 yaşındaki Mascherano, ilk defa Temmuz 2003'te Uruguay ile oynanan hazırlık maçında A milli olmuştu. Atina'da düzenlenen 2004 Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanan Mascherano, ilk Dünya Kupası'nı ise 2006'da Almanya'da oynamıştı. Mascherano'yu ileride geçebilecek en olası aday ise Lionel Messi olarak görünüyor. Henüz 30 yaşında olan ve şu ana kadar 125 defa milli olan Messi, gelecekte Mascherano'yu geçebilir.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.