2018 Dünya Kupası Brezilya İsviçre maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanal yayınlayacak?

Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda Brezilya ile İsviçre karşılaşıyor. Peki bu mücadele ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Giriş Tarihi: 17.06.2018 02:25 Güncelleme Tarihi: 17.06.2018 22:11
2018 Dünya Kupası Brezilya İsviçre maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanal yayınlayacak?

Heyecanla beklenen 2018 Dünya Kupası başladı. Turnuvanın favorileri arasında gösterilen Brezilya ilk maçında İsviçre ile karşılaşıyor.

İŞTE 11'LER
BREZİLYA: Alisson; Danilo, Thiago Silva, Miranda, Marcelo; Paulinho, Casemiro, Coutinho; Willian, Gabriel Jesus, Neymar
İSVİÇRE: Sommer, Rodriguez, Akanji, Schar, Lichtsteiner, Xhaka, Behrami, Dzemaili, Zuber, Shaqiri, Seferovic



ALMANYA'DAN 7 GOL YEMİŞLERDİ

Evindeki kupanın yarı finalinde Almanya'dan 7 gol yiyerek elenen Brezilya, Rusya'ya umutlu geldi. Atletik ve yetenekli oyuncularıyla şampiyonluğa göz koydular. En büyük kozları ise Neymar olacak.

RENK PEŞİNDELER
İsviçre katıldığı bir kupaya daha renk katma peşinde... Kadrosu yaşlanıyor ancak yetenekli yıldızları son bir kez tüm güçleriyle sahada olacak. Xhaka yine takımın beyni pozisyonunda. Hücum hattında güvendikleri isim ise Seferovic.

BREZİLYA-İSVİÇRE MAÇI SAAT KAÇTA?
2018 Dünya Kupası'nda Brezilya ile İsviçre karşılaşıyor. Rostov Arena'da oynanacak olan mücadeleyi Cesar Ramos (Meksika) yönetecek. Karşılaşma saat 21.00'de başlayacak TRT 1'den naklen yayınlanacak.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.