2018 Dünya Kupası D Grubu'nda Hırvatistan, Nijerya ile karşılaşıyor

Hırvatistan, Nijerya ile D Grubu maçında karşılaşıyor. Grubun favorileri arasında yer alan Hırvatistan bu maçta 3 puan hedefliyor. Diğer yandan Nijerya'nın performansı ise merak konusu... Maçı canlı izlemek isteyenler, "Hırvatistan-Nijerya maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?" gibi sorulara yanıt bulmaya çalışıyor.

Giriş Tarihi: 16.06.2018 11:43 Güncelleme Tarihi: 16.06.2018 23:53
2018 Dünya Kupası D Grubu'nda Hırvatistan, Nijerya ile karşılaşıyor

Hırvatistan-Nijerya maçı ile Dünya Kupası heyecanı sürecek. D Grubu'nda yer alan iki takım da turnuvaya iyi başlamanın hesaplarını yaparken, Hırvatistan otoriteler tarafından rakibine göre daha avantajlı görülüyor. Diğer yandan Nijerya'nın ise yeni jenerasyonu ile neler yapacağı merak konusu.

Hırvatistan-Nijerya maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

2018 FIFA Dünya Kupası D Grubu maçında Hırvatistan, Nijerya ile karşılaşacak. 16 Haziran Cumartesi akşamı TSİ 22.00'de Kaliningrad Stadı'nda oynanacak Hırvatistan-Nijerya maçı TRT 1'den canlı izlenebilecek.

Hırvatistan grup etabını geçmek istiyor

Elemeleri İzlanda'nın gerisinde tamamlayan Hırvatistan, grup etabında da İzlanda ile mücadele edecek. Ayrıca Arjantin ve Nijerya'nın yer aldığı grupta Hırvatlar zirve mücadelesi verecek. Kadrosunda Madzukic, Modric, Rakitic, Perisic gibi önemli yıldızlar bulunan Hırvatistan'ın grup performansı merak konusu.

Nijerya hazırlık maçlarında zevk vermedi

Elemelerde turnuva biletini kapan Nijerya hazırlık maçlarında izleyicileri tatmin edemedi. Önemli rakipler karşısında pozisyon üretmekte zorlanan ve takım görüntüsü veremeyen Nijerya grubun en iddiasız ekibi olarak görülüyor.

kalan karakter 1000

Aslan Aslan

Alman milli takimini secerek bu ortami kendileri hazirladi!

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 16.06.2018 11:56

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.