ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA 03/01/2010
Toronto'nun serisi bitti
Toronto'nun serisi bitti
Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) Milli Basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun da formasını giydiği Toronto Raptors, Boston deplasmanında Celtics'e 103-96 yenilerek 5 maçlık galibiyet serisini bozdu..

BU FUTBOLCULAR EL YAKIYOR...

Yeni yıldaki ilk maçına çıkan ve NBA Ligi'nde onuncu sezonuna giren Hidayet Türkoğlu, sahada 38 dakika 41 saniye kalarak 12 sayı, 7 asist ve 7 ribaunt ile oynadı.
Mücadele sırasındaki pozisyonlarda zaman zaman sinirlenen ve hakemle tartışan Türkoğlu, karşılaşmanın son 5 dakikasında hırslı bir mücadele ortaya koymasına rağmen takımına galibiyeti getiremedi.

TÜRK FUTBOL TARİHİNİN EN İYİLERİ İÇİN TIKLAYIN...

Karşılaşma sonrası Anadolu Ajansı'na soyunma odasında açıklamalarda bulunan Hido, yeni yılın ilk maçında galibiyet serisini devam ettirmek istemelerine rağmen güçlü rakiplerine boyun eğmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Türkoğlu, Doğu Konferansı'nda şu anda altıncı sırada bulunduklarını, hedeflerinin ise sekiz takımın katıldığı Play-off'lara ilk dört takım arasında gitmek olduğunu vurguladı.

Tecrübeli oyuncu, ''İlk dört takım, Play-off'larda yedinci maç avantajını yakalayacak. Daha beş ay gibi uzunca bir dönem var, ama ilk dört sıra için altı takımın mücadele ettiği şu anki görünümden anlaşılıyor. Toronto ıle birlikte Cleveland Cavaliers, Boston Celtics, Orlando Magic, Miami Heat ve Atlanta Hawks üst sıralar için çekişiyor'' dedi.

Celtics öncesi beş maçlık galibiyet serisinde iyi bir performans ortaya koyduğunun altını çizen milli basketbolcu, Toronto'da iyi bir ekip olduklarını ve her geçen gün güçlerini daha da artırdıklarını ifade etti.

Karşılaşmada sağ dizinden aldığı darbe sonrası sakatlanan Türkoğlu'na soyunma odasında buz tedavisi uygulandı. Türkoğlu, mücadelede Celticsli Rasheed Wallace ile girdiği mücadele sırasında rakibi ile itişince teknik faul aldı. Birbirlerini savunan iki oyuncu karşılaşma boyunca sert mücadele etti.

Celtics karşısında, Kanada ekibi Toronto Raptors'da Chris Bosh 25 sayı, 9 ribaunt, 1 asist ile, Andrea Bargnani ise 21 sayı, 4 asist, 1 ribaunt ile oynadı.

Yıldızlar topluluğunu andıran Doğu Konferansı'nın güçlü ekibi Celtics ise önemli oyuncuları Kevin Garnet ve Pau Pierce'ın yokluğunda Ray Allen'ın üstün performansı sayesinde galibiyete ulaştı. Ray Allen 23 sayı, 2 ribaunt, 2 asist, Rasheed Wallace 16 sayı, 6 ribaunt, 4 asist, Kendrick Perkins de 14 sayı, 10 ribaunt, 1 asist ile mücadele etti.

BUCKS GALİP, JAZZ MAĞLUP


Öte yandan, NBA Ligi'nde forma giyen diğer milli oyunculardan Ersan İlyasovalı Milwaukee Bucks, Oklahoma City Thunder'ı 102-97'lik skorla devirdi. İlyasova karşılaşmada 8 sayı, 10 ribaunt, 2 asist ile oynadı. Mehmet Okurlu Utah Jazz ise Denver Nuggets'a 103-95'lik skorla yenildi. Okur, karşılaşmayı 16 sayı, 9 ribaunt, 3 asist ile tamamladı.


DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
'Sakin ol' uyarısı
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın...
İlk büyük derbinin galibi yok
Dünyanın sayılı derbileri arasında yer alan Celtic - Rangers...
Türk futbolunun unutulmazları
Türk futbol tarihinde kimler geldi kimler geçti......

  Ha İzmir, ha Erbil   Dakar Rallisi'nde ölüm
  Trapattoni gelmiyor   NBA'de silah skandalı
  Potanın Aslanı   Şenol Güneş 'abilik' yaptı
  Tuncay'lı Stoke turladı   İlhan zaferle başladı
  18 Yaşaltı Milli Takım Rusya'da   Hanginiz Nalga?
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
17.HAFTA
Kayseri 1 Antalya 2
Ankaraspor 0 İ.B.B. Spor 3
Kasımpaşa 3 Manisaspor 1
Eskişehir 0 Diyarbakırspor 0
Ankaragücü 2 Sivas 3
Galatasaray 1 G.Birliği 0
Beşiktaş 2 Bursa 3
Gaziantep 2 Denizli 1
Trabzon 0 Fenerbahçe 1

 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital