ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA 28/12/2009
Sağlam'dan Youla açıklaması
Sağlam'dan Youla açıklaması
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ekonomik imkanların daha büyük hedefler koymaya engel olduğunu belirtti..

DÜNYANIN EN İYİ FRİKİK KULLANAN USTALARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ARA TRANSFER DÖNEMİNİN GÖZDELERİ


'UEFA
Pro Lisans Güncelleme Kursu' için Antalya'da bulunan Ertuğrul Sağlam, özel bir televizyon kanalında canlı yayına katıldı. Sezon başında yaptıkları transferlerin gayet başarılı ve nokta atışları olduğunu anlatan Sağlam, "Zapotocny, İvan Ergiç, Batalla, Turgay Bahadır ve Hüseyin Çimşir ile nokta transferler yaptık. Bu transferlere baktığımız zaman yüzde yüz faydalanan bir ekip haline geldik. Sezon başında oyun kalitesinde adaptasyon ve bocalama süreci geçirdik.

Daha sonraya baktığımızda ligin ilerleyen haftalarında her geçen gün futbol kalitesinin üzerine bir şeyler koyan, mücadeleyi üst seviyeye çıkaran bir ekip olduk. Geçtiğimiz sezon 2 puan ortalamasıyla oynadık. Bu sezon 17 maçta 35 puan topladık. Başarıda istikrarı ve devamı gerçekleştirdik. Bir taraftan başarı ve performansı artırırken, diğer taraftan herkesin parmakla göstereceği, ülkede örnek bir takım haline gelmeye çalıştık. Fair-Play'de Gençlerbirliği'nden sonra ikinci sıradayız. Hem hedefi kovalarken, hem de bu işi düzgün yapan bir ekip haline geldik. Bence başarıda en büyük pay sahibi olan grup oyunculardır. Ne şehir ne de kulübün imkanları, bizim böyle bir hedefi ortaya koyabilecek yeterlilikleri ortaya koymadı henüz. O yüzden oyuncularıma çok teşekkür etmek istiyorum. Birlik beraberliği, başarıyı sağlamak için fedakarlığı ortaya koydular. Fedakarlıkları bu işi götürmenin anahtarı oldu" dedi.

Ekonomik imkanların daha büyük hedefler koymaya engel olduğunu anlatan Ertuğrul Sağlam, "Dileğimiz bundan sonraki dönemde; ortaya çıkan başarıyı destekleyecek kulübün imkanlarının bizi daha destekler hale gelmesi. Şehrin olaya katılımının bize katkı sağlayacak düzeye gelmesi. Belediye Başkanımız iyi niyetle destek sağlıyor. Bursa büyük bir şehir. Ekonomi şehri. Dolayısıyla artık şehirde bir kent hareketi başlatarak, bu başarıyı destekleyecek yeterlilikleri ve imkanların bize sunulmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Sağlam, 'Zirvede olmak bir baskı getirmiyor mu?' şeklindeki soruya; "Bu baskıyı kırmaya çalışıyoruz. Baskının strese dönmesini engelliyoruz. Şu anda ligin üçüncüsüyüz. Gelinen nokta bizi tatmin etmesin. Daha iyiyi yakalama adına; daha fazla çalışalım, daha fazla fedakarlık, daha fazla üretelim istiyoruz. Ancak bizi bekleyen handikaplar var. Bütün rakiplerimiz takviyeler yapacak. Bu doğrultuda bizim de takviye ihtiyacımız var. Bunu yapamasak da oyuncuların ekonomik sıkıntılarını giderip onların moral motivasyonunu kapatarak açığı kapatmanın yollarını bulmalıyız" cevabını verdi.

"YOULA İLE KESİNLİKLE İLGİLENMİYORUZ"

Sağlam, Eskişehirspor'dan olaylı ayrılan Youla ile kesinlikle ilgilenmediklerini ifade ederek, "Sezon başında ilgilenmiştik. Ancak ekonomik gücümüz yoktu. Şu anda ilgimizin olması mümkün değil. Aynı olayı Shin ile yaşadık. Mukavelesi devam ederken sezon ortasında çekti gitti. Hiç bir profesyonel bunu yapmamalı. Kontratın gereğini yapması lazım. Hocasına saygısı yoksa, mesleğine saygısı olması lazım. Rıza Hoca'nın neler yaşadığını biliyoruz. Bursaspor'un Youla ile kesinlikle ilgisi yoktur, bundan sonra da olamaz" diye konuştu.


DİĞER TURKCELL SÜPER LİG HABERLERİ
İglesias Bursa'da!
Bursaspor'un yeni transferi Leandro Andres Iglesias, Bursa'ya...
Transferin gözdesi: Ali Turan
Kayserispor'un başarılı kaptanı Ali Turan, yükselen performansı ile...
Sivasspor hırçın mı hırçın!
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'un futbolcuları, ligin ilk...

  Kilit açacak   Söz Kafkas'ın
  Teklifler komik   Sivasspor Keita'yı aldı
  A.Gücü'nde çok mutluyum   Galatasaray yanlış yapıyor
  Hayaller gerçek oldu   Wigan keyif kaçırdı
  Halil Ünal tura çıktı   En golcüsü Kamanan
  Yabancı sevinci   Stat heyecanı
  Takım olmayı bildik
Başarı borcu unutturdu
Süper Lig' in ilk yarısını 3' üncü bitiren Bursa' da yaşanan değişime...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
17.HAFTA
Kayseri 1 Antalya 2
Ankaraspor 0 İ.B.B. Spor 3
Kasımpaşa 3 Manisaspor 1
Eskişehir 0 Diyarbakırspor 0
Ankaragücü 2 Sivas 3
Galatasaray 1 G.Birliği 0
Beşiktaş 2 Bursa 3
Gaziantep 2 Denizli 1
Trabzon 0 Fenerbahçe 1

 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital