ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA 17/12/2009
Seri sürebilir
Salzburg 5'te 5 yaptı ve kendi adına bir rekoru kovalıyor. Bunu başaramasa da İspanya deplasmanından en kötü 1 puanla ayrılır.

D.ZAGREB-TİMİSOARA (h) 563
Dinamo Zagreb, bu karşılaşmada seyircisini çok arayabilir. Taraftar da takımını yalnız bıraktığına pişman olabilir. Hırvat temsilcisi, gruptan çıkabilmek için ilk etapta rakibini yenmek zorunda, sonra da Amsterdam'dan gelecek Ajax'ın galibiyet haberini bekleyecek. İkili averajda Anderlecht üstün durumda ve oradaki
beraberlik de yetmeyecek. Henüz 3 puan alamayan konuk ekip rakibi seyirci desteğinden yoksun da olsa direnemez.


GENOA-VALENCİA 564
B Grubu'nda üç takım kıyasıya çekişiyor. Genoa'nın mutlak kazanması gereken bir müsabaka. Valencia, eski günlerindeki gibi değil. Daha önce büyük takımları sahasında çok zorlayan İspanyol ekibi, Real Madrid karşısında bu defa gol bulsa da mahkum oynadı. Ev sahibi de bu yıl geçen sezonki performansından oldukça uzak. Galibiyet için saldıracak, savunmada açıklar verecektir. Üst barajını aşan bir skor bekliyorum.

HAPOEL-HAMBURG 565
İki ekip de gruptan çıkmayı garantiledi. Hamburg'da hedef, teknik direktör Bruno Labbadia tarafından grup birinciliği olarak açıklandı. Takım bu nedenle İsrail'e sakatlar dışında tam kadro gitti. 23 derecelik hava Alman kafilesini sevindirdi. Hapoel de kazanmayı istiyor. Seçimim İY 0.

LİLLE-SLAVİA PR. 567

Daha önce deplasmanda 5-1'lik bir galibiyetle farklı geçtiği Slavia Prag karşısında Lille, kazanarak bir üst tura çıkma şansına sahip. Son 4 lig maçında 16 gol atan, grubun da en golcü takımı olan ev sahibi, müthiş bir form grafiği yakaladı. Bu karşılaşmada da biraz riske girip toplam gol sayısı 4-6 denenebilir. Güvenemeyenler için üst veya handikaplı versiyon seçimleri de oldukça cazip duruyor.

R.VİENNA-CELTİC 568
C Grubu'nda iddiasını yitirmiş iki takım, Viyana'da buz gibi bir havada mücadele edecek. Avusturya Ligi 2 aylığına tatile girdi. Bu nedenle Rapid, düşünecek bir sonraki maç olmadan sahaya çıkacak. İskoç kulüpleri, bu yıl Avrupa'da tam anlamı ile hüsran yaşıyorlar. Celtic, ilk karşılaşmada da rakibini sahasında devirememişti. Konuk ekip puan koparamaz.

S.BÜKREŞ-TWENTE 575
Fenerbahçe ile karşılaşacak Sheriff'in muhtemel bir galibiyeti, Twente'nin grup ikinciliğini mağlubiyet veya beraberlik halinde kaybetmesi anlamına gelir. Bu nedenle Twente grubun galibiyetsiz takımı Steaua Bükreş karşısında bu riski göze almaz ve maçı ciddiye alır. Hollandalı, son Fenerbahçe yenilgisi dışında haftalardır kaybetmedi. Bu mücadeleden de galibiyetle ayrılmalarını beklemek çok normal.

VİLLARREAL-SALZBURG (h) 577
Boğalar evinde tam 11 maçtır kaybetmiyor ve iki takım da bu mücadele öncesi gruptan çıkmayı garantiledi. Müsabaka, La Liga'da 10. sırada bulunan Villarreal için birincilik şansı bulunmadığından fazla önem taşımayacaktır. Salzburg'da teknik direktör Huub Stevens, amaçlarının 6'da 6 yapmak olduğunu ve bu hedef için oynayacaklarını açıkladı. Kendi liginin ilk yarısı sona eren Avusturyalının karşılaşmaya çok da asılacağını düşünmüyordum ama bu haber işi ciddiye alacağını gösteriyor. Salı günü üst önerisinde bulunmuştum. Salzburg'un bu müsabakaya iddialı hazırlanması nedeniyle handikaplı versiyonun da konuk ekip lehine denenebilir.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ!!!

İŞTE DÜNYANIN EN İYİ FORVET OYUNCULARI!!!
HÜSEYİN ÖZKÖK


DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
Bu futbolcuları alan yaşadı
Avrupa'nın önde gelen futbolcularının sözleşmeleri sona eriyor.
İşte CSKA'lıların cezaları
Rusya'nın CSKA Moskova takımının dopingli çıkan iki futbolcusu Sergei...
Löw'un sözleşmesi uzatıldı
Almanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'in...

  Gekas Hertha Berlin'de   Almanlar Türkiye'ye geliyor
  Rakipler belli oluyor   ABD heyeti memnun
  Tiger'a büyük ödül   NBA'de gecenin sonuçları
  Penaltıya eskort kız   Perdeyi Anelka açtı
  Onlar dünyanın en iyi forvetleri   Çok yazık
  Spor psikoloğu Piffaretti geliyor   Türkiye 41. sırayı korudu
  İki başkan kurulda   Kısa... Kısa...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
16.HAFTA
Sivas 2 Eskişehir 1
Manisaspor 1 Beşiktaş 1
Bursa 3 Ankaraspor 0
Antalya 2 Galatasaray 3
G.Birliği 1 Gaziantep 1
Fenerbahçe 3 Ankaragücü 2
Denizli 0 Trabzon 1
Diyarbakırspor 2 Kasımpaşa 2
İ.B.B. Spor 1 Kayseri 2
17.HAFTA
Kayseri Antalya
Ankaraspor İ.B.B. Spor
Kasımpaşa Manisaspor
Eskişehir Diyarbakırspor
Ankaragücü Sivas
Galatasaray G.Birliği
Beşiktaş Bursa
Gaziantep Denizli
Trabzon Fenerbahçe

 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital