ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Fenerbahçe başıboş
Fenerbahçe'nin her şeyi Aziz Yıldırım. Tüzük o, kanun o. Kendisinden başka kimsenin hakkı yok... Ama işte bu kadar yönetiyor kulübü. Her gün Fenerbahçe'yle ilgili yeni bir skandal ortaya atılıyor


_Sarı-lacivertli futbolcular otel odalarında kelepçeli toplu seks yapmakla suçlanıyor. Kazım kaza yaptı, Önder ölümden döndü. Yine Kazım'ın ismi bahis skandalında geçiyor. Fenerbahçe'de neler oluyor, bu disiplinsizlikler nereden kaynaklanıyor?
Sen ne demek istiyorsun; 100 yıllık şanlı Fenerbahçe'ye hakaret mi ediyorsun!.. Kendine gel, ağzını topla!.. Türkiye bu hale geldi!.. Sen her türlü haltı yiyeceksin, bunlar yazılıp, eleştirildiğinde '100 yıllık Fener!' lafının arkasına sığınacaksın!.. Ben 100 yıllık Fenerbahçe'ye saldırmıyorum, 100 yıllık Fenerbahçe'ye kulübü bu hale getirenlere saldırıyor. Şuyuu vukuundan beterdir. Her gün Fenerbahçe ile ilgili bir skandal haber ortaya atılıyor. Niye, çünkü başıboşluk almış gitmiş. Haa!.. Geçen haftaki konuşmamızın bir faydası oldu; Aykut Kocaman sahaya indi devre arasında!.. İkinci yarıda sahanın kenarındaydı. Fenerbahçe başıboş. Çok açık bir şekilde görünüyor.

SANKİ XIV. LOUİS
_Disiplinsizlik var ama Kocaman'ın açıklamalarından anladığımız kadarıyla ortada bir ceza talimatı dahi yok!..
Yok. Çünkü Aziz Yıldırım'ın sistemi, 'Fenerbahçe' demek 'ben' demek üzerine kurulmuş. Aziz Yıldırım'ı eleştiriyorsun, 'Fenerbahçe'ye saldırıyorlar' diye yorumlanıyor. Kendisinden başka hiç kimsenin söz hakkı yok, kendisinden başka kural yok. Kendisinden başka tüzük yok. Her şey o!.. XIV. Louis; kral benim, kanun benim! Ama işte o da bu kadar yönetiyor ve Fenerbahçe bu halde. Yıldırım'ın başarılı olduğunu inkar etmek mümkün değil! İşte hakemleri muma çevirmiş!.. Medyayı da muma çevirmiş!.. Hakemler ve medyayı susturursan işin kolay!..

_Fenerbahçe'de yaşanan son olaylarda Kazım elebaşı olarak görülüyor ve Bochum savcılığının yürüttüğü şike soruşturmasında da adı geçiyor.
Şu ana kadar olan gelişmeler dedikodu boyutunda. İşe vicdani olarak bakarsan, dedim ya "Şuyuu vukuundan beterdir" diye bir laf var Türkçe'de; "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diye bir laf var Fransızca'da. Şimdi Fenerbahçe'de bir şeyler olduğu kesin. Ama ortada henüz belge ya da kanıtlanmış bir olay olmadığı için kalkıp Kazım'ı ya da başkasını 'suçlu' ilan etmek haksızlık olur. Ama bunca gürültünün içinde Fenerbahçe'de bir disiplinsizlik olduğu kesin. Bunun önlemini alması gerekenler de Almanya'daki savcılardan ve Türkiye'deki federasyondan önce Fenerbahçe kulübü... Kendini bir Fenerbahçe taraftarı olarak düşün; bütün bu yazıları okuyarak, bütün bu televizyon haberlerini dinleyerek maça gidiyorsun, o maçta Kazım'a ya da başka birisine 'haydi, bravo, yaşa' diye yürekten destek verebilir misin? "Fenerbahçe Cumhuriyeti" diyorsan eğer bu cumhuriyetin yasalarının olması lazım!

DEVAMI YARIN


Meydan okuyorum
Fenerbahçe başıboş
Kiralık ordu!




YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Rijkaard uykuda   / 09-12-2009
 Yıldırım istifa etsin   / 08-12-2009
 G.Saray denklemi   / 02-12-2009
 Bu kadar mı zavallıyız!   / 01-12-2009
 Tırnağı olamaz   / 25-11-2009
 Suç federasyonda   / 24-11-2009
 Olmuyor!..   / 20-11-2009
 İstikrar yok   / 18-11-2009
 İnsanlık ayıbı   / 17-11-2009
 Bu nasıl gol kralı!   / 11-11-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
16.HAFTA
Sivas 2 Eskişehir 1
Manisaspor 1 Beşiktaş 1
Bursa 3 Ankaraspor 0
Antalya 2 Galatasaray 3
G.Birliği 1 Gaziantep 1
Fenerbahçe 3 Ankaragücü 2
Denizli 0 Trabzon 1
Diyarbakırspor 2 Kasımpaşa 2
İ.B.B. Spor 1 Kayseri 2
17.HAFTA
Kayseri Antalya
Ankaraspor İ.B.B. Spor
Kasımpaşa Manisaspor
Eskişehir Diyarbakırspor
Ankaragücü Sivas
Galatasaray G.Birliği
Beşiktaş Bursa
Gaziantep Denizli
Trabzon Fenerbahçe
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital