ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Kiralık ordu!

_Özer, kale içinden çıkardığı topla tartışılıyor ama aynı zamanda ilk kez 11'de forma şansı buldu ve iyi de futbol ortaya koydu.
Fenerbahçe'nin Fenerbahçe olması için Galatasaray'ın Avrupa'da ulaştığı başarılara ulaşması için Türk futbolculardan kurulu, bir iskelet ve bu iskeletin üstüne dünya yıldızlarından süslemeler gerekiyor. Tezim bu benim... Sezon başında da hatırlarsın bunu söylemiştim. Şimdi Santos Brezilya Milli Takımı'nda oynuyor da Fenerbahçe'de niye oynamıyor? Haziran ayında Dünya Kupası var. Brezilya, Dünya Kupası'nda oynayacak. Diyelim Brezilya, Dünya Kupası'nı kazandı. Santos'un ayaklarının fiyatı 4-5 misline çıkar mı? O zaman adam Fenerbahçe'de ayağını riske eder mi? Etrafına da bakıyor kimsenin de riske ettiği yok, herkes bildiği gibi oynuyor. Niye etsin? Ama Fenerbahçe'de 6-7 tane Tuncay oynasa, Türk... Onların yanına Santos'u koyarsan, o da havaya girer, oynar. Çevrene bakıyorsun bir sürü paralı asker!

GÜNÜ KURTARIYOR
Carlos 'ben gidiyorum' diye bas bas bağırıyor. Adamı oynatmaya devam ediyorlar. Oysa Fenerbahçe'nin elinde Türk oyuncular var, bu takımın iskeletini kuracak. Özer bunlardan biriydi. Özer şimdi mecburiyetten oynuyor. Emre iyileşsin, Özer yine kenara çekilir. Çünkü öyle bir kafası yok. Aziz Yıldırım'ın da Daum'un da... Çünkü günü kurtarmaya uğraşıyorlar. Gelecek seneye, öbür seneye, öbür seneye, kalıcı bir Fenerbahçe yaratmak gibi bir davaları yok. O zaman da bu kadar oluyor işte!.. Özer üst üste oynasın, milli takımın değişmez adamı olur. Ama işte aynı durumdaki Selçuk, Deniz nerede!.. İşte Mehmet Topuz gitti gidiyor. Bunları daha önce de saydım ben sana... Gökhan Emreciksin ne oldu? Aziz bastırıyor, paralı askerleri kiralıyor. O kiralık askerler de kiralık ordu oluyorlar.

_Carlos'un maçtan sonra "Benim için Fenerbahçe bitmiştir" açıklaması yapmasını nasıl karşılıyorsunuz?
Carlos sezon başından bu yana aynı şeyi söylüyor. Adamı sezon başından bu yana oynatıyorlar.

CARLOS İŞİNİ YAPTI
_4. sarı kartını gördü ve bir nevi gidişini erkene çekmiş oldu.
Kart görmese Noel'de İstanbul'da olması lazım. 4. sarı kartı da görerek kendini sağlama aldı.

_Carlos, Fenerbahçe'den oldukça iyi paralar kazandı. Yıllık 4 milyon euro aldığı söyleniyor. Türkiye'de olduğu süre içinde bunun karşılığını verebildi mi?
Aldığı parayı çıkardı. Satılan Carlos formaları bile aldığı parayı karşılamıştır. Kaldı ki dünyada Roberto Carlos ile beraber duyuldu Fenerbahçe'nin adı... Avrupalı Fenerbahçe'yi unutalı yıllar olmuştu. Dünyada 'Türkiye' deyince Galatasaray akla geliyor. 'Türk futbolu' deyince Galatasaray akla geliyor. Carlos'un sayesinde Fenerbahçe potaya girdi. Carlos'un dışında Fenerbahçe'nin uluslararası yaptığı bir iş yok.


Meydan okuyorum
Fenerbahçe başıboş
Kiralık ordu!




YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Rijkaard uykuda   / 09-12-2009
 Yıldırım istifa etsin   / 08-12-2009
 G.Saray denklemi   / 02-12-2009
 Bu kadar mı zavallıyız!   / 01-12-2009
 Tırnağı olamaz   / 25-11-2009
 Suç federasyonda   / 24-11-2009
 Olmuyor!..   / 20-11-2009
 İstikrar yok   / 18-11-2009
 İnsanlık ayıbı   / 17-11-2009
 Bu nasıl gol kralı!   / 11-11-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
16.HAFTA
Sivas 2 Eskişehir 1
Manisaspor 1 Beşiktaş 1
Bursa 3 Ankaraspor 0
Antalya 2 Galatasaray 3
G.Birliği 1 Gaziantep 1
Fenerbahçe 3 Ankaragücü 2
Denizli 0 Trabzon 1
Diyarbakırspor 2 Kasımpaşa 2
İ.B.B. Spor 1 Kayseri 2
17.HAFTA
Kayseri Antalya
Ankaraspor İ.B.B. Spor
Kasımpaşa Manisaspor
Eskişehir Diyarbakırspor
Ankaragücü Sivas
Galatasaray G.Birliği
Beşiktaş Bursa
Gaziantep Denizli
Trabzon Fenerbahçe
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital