ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA 03/12/2009
Viyana'da Bilbao
Gruptan çıkma şansını yitiren Avusturya Vienna, Avrupa'ya havlu attı. İddiası süren İspanyol temsilcisi, deplasmandan 3 puanla döner.

1.85 TAHMiN 2
Oynadığı son 6 resmi karşılaşmada 4 yenilgi, 2 galibiyet alan Austria Vienna, gruba galibiyet alamadan havlu atmış durumda. Bremen'in 5 puan gerisinde 2. sırada bulunan Bilbao'nun üst tura yükselmesi neredeyse garanti. Konuk takım ligde son olarak Almeira deplasmanında güldü ve 3 puanı rahat aldı. Austria da lig sonuncusu Karnten
önünde zorlanmadı. Athletic'in, Viyana'dan 3 puanla döneceğini düşünüyorum.

1.70 TAHMiN 1
Grupta galibiyetsiz ve puansız durumda bulunan Partizan'ın, son 2 mücadele öncesinde 3. sırada umudunu sürdüren Toulouse deplasmanında motive olması için herhangi bir neden gözükmüyor. Sırbistan temsilcisi, hafta sonu Belgrad derbisinde ezeli rakibi Kızılyıldız'ı deplasmanda yendi. Ev sahibi, Avrupa'ya veda etmiş rakibini en az 2 farklı yenerek ikincilik şansını sürdürecektir.

2.00 TAHMiN 2
Bundesliga'da tarihinin en kötü günlerini yaşayan Hertha Berlin, Avrupa Ligi'nde ise gruplardan ikinci olarak çıkmak için büyük bir şansa sahip. Ancak bunun ön koşulu, Ventspils'i yenmek. Galibiyetsiz ev sahibi de kazandığı takdirde iddiasını devam ettirecek. Ancak Avrupa Ligi maçlarına ligden daha iyi konsantre olduğunu gördüğümüz Alman temsilcisi, 3 puanı alarak şansını devam ettirecektir. Oran da cazip.

1.70 TAHMiN ÜST
Meksika Apertura yarı final ilk mücadelesi. Ev sahibi, bir önceki turda Club America'yı, Toluca da Real San Luis'i elemişti. Monterrey'in, bu sezon sahasında oynadığı 9 karşılaşmanın 6'sı üst skorla bitti. Konuk
takım da hiçbir deplasman maçında berabere kalamadı. Ayrıca 11 müsabakalarının 2-3 gol ile bitmesi de ilginçti. Ben karşılaşmada her ikisinin de gol bulacağını düşünerek en az 3 gol olmasını bekliyorum.

1.45 TAHMiN ÜST
E Grubu'nu sürpriz şekilde lider sürdüren Basel, hafta sonu İsviçre Ligi lideri Young Boys'a mağlup oldu. Roma ise Serie A'da üstü üste 2. kez kazandı. İtalyanlar alacağı 3 puanla gruptan çıkacak. Konuk ekip de deplasmandan puanla döndüğü takdirde büyük bir adım atacak. Her iki takım da bu sezon daha çok alt skorlu maçlar oynuyorlar ama karşılaşmanın üst bir sonuçla bitmesini bekliyorum. Günün cazip seçimlerinden birisi.

1.80 TAHMiN 1
Almanya futbolunun önemli takımlarından biri olan Werder, yeni bir rekora doğru yol alıyor. Yeşil-beyazlılar tam 21 resmi maçtır mağlup olmuyor. Oysa Diego'nun ayrılmasından sonra Bremen'in bocalaması bekleniyordu. Ancak Thomas Schaaf, tecrübesini konuşturarak Mesut ve Marin'i sistemine iyi adapte etti. Ev sahibinin gruptan çıkması garanti. Nacional'in umudu ise yok denecek kadar az. Geçen hafta Portekiz Kupası'nda penaltılarla tur atlamasının ardından ligde Naval ile berabere kalarak çok iyi durumda olmadığını ortaya koydu. Teknik direktörü için çanların çaldığı yazılıyor. Ev sahibinde sakatlığı geçen Borowski ve Almeida da hücuma yeniden zenginlik katıyor. Werder Bremen'in en az 2 farklı kazanması normal sonuç.
HÜSEYİN ÖZKÖK


DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
Kazanan 'dünyaları' kazanacak
2010 Dünya Kupası'nı kazanacak takım, 30 milyon dolar para ödülü...
Ronaldo'nun en büyük korkusu
Real Madrid'in dünya transfer rekoru kırarak renklerine bağladığı...
Santos ve Elano 'Samba Gold'a aday
Fenerbahçeli Dos Santos ile Galatasaraylı Elano, Avrupa'da oynayan...

  Shevchenko kaza geçirdi   Appiah bedavaya kaçtı
  Geri sayım   Sheriff fırsat tepti
  Luce'ye milli teklif   Derbide vuruldu!
  Kısa... Kısa...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
14.HAFTA
Sivas 0 Beşiktaş 1
Diyarbakırspor 3 Ankaraspor 0
Manisaspor 0 Kayseri 1
Bursa 1 Galatasaray 0
Ankaragücü 1 Denizli 0
Fenerbahçe 1 Kasımpaşa 3
Trabzon 2 Eskişehir 1
İ.B.B. Spor 1 Gaziantep 1
Antalya 2 G.Birliği 0
15.HAFTA
Trabzon Ankaragücü
Galatasaray İ.B.B. Spor
Ankaraspor Manisaspor
Beşiktaş Diyarbakırspor
Eskişehir Fenerbahçe
G.Birliği Denizli
Kayseri Bursa
Kasımpaşa Sivas
Gaziantep Antalya

 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital