ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA 11/11/2009
Bursaspor terleyecek!
Bursaspor terleyecek!
Son iki haftada aldığı olumsuz sonuçlara rağmen ligde zirve mücadelesi veren Bursaspor'u, zorlu karşılaşmalar bekliyor..

İlk yarının sonuna kadar 3 kez deplasmana gidecek, bir haftayı da bay geçecek olan Yeşil - beyazlılar, iç sahadaki tek maçında Galatasaray'ı ağırlayacak. Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, lige verilen arayı çok iyi değerlendireceklerini belirterek, ligde ilk 5 içerisinde yer alacaklarını ifade etti. Nayman, ikinci devre takıma takviye yapabileceklerini
dile getirdi.

Son iki haftada alınan başarısız sonuçların takımın motivasyonunu olumsuz etkilediğini belirten Nayman, lige verilen arada futbolcularının motivasyonunun yerine geleceğini kaydetti. Ligin 13. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Gaziantepspor'u yenmek istediklerini vurgulayan Nayman, "Gaziantep'den puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Ertuğrul Sağlam'a ve oyuncularımıza güveniyoruz. Yapacağımız çalışmalarla oyuncularımız eski performansına kavuşacaktır. Bizim yerimiz üst sıralar. Ligde ilk 5'in altına düşmek istemiyoruz." diye konuştu.

Devre arasında takıma takviye yapabileceklerini ifade eden Nayman, "İkinci yarı sıkıntı yaşamak istemiyoruz. Takviye yapacağız. Biz planımızı ilk 5'e göre yapmıştık ama takımımız çok iyi gidiyor. Eğer lig ikinciliğini, Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hedefleyeceksek, Bursaspor'a yakışır takviyeler yapmamız lazım." dedi.

3 DEPLASMAN BİR İÇ SAHA MAÇI

Öte yandan, lige verilen aranın ardından Gaziantepspor deplasmanına çıkacak Bursaspor, Galatasaray karşılaşması dışındaki tüm maçlarını deplasmanda oynayacak.

Bursaspor, zorlu karşılaşmaların beklediği son haftalarda Gaziantep'in ardından Galatasaray'ı konuk edecek. Daha sonra Kayserispor deplasmanına gidecek olan Yeşil - beyazlılar, ligin 16. haftasını ise Ankaraspor'un küme düşürülmesi nedeniyle boş geçirecek.

Bursaspor, ilk yarının son maçında ise Beşiktaş deplasmanına gidecek. Geçen sene BJK İnönü Stadı'ndaki maçtan golsüz beraberlikle ayrılan Bursaspor'un, toparlanma sürecindeki Beşiktaş'a karşı alacağı sonuç merak konusu.

DARDANELSPOR'LA HAZIRLIK MAÇI

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın Gençlerbirliği maçının ardından futbolcularına verdiği 5 günlük için bugün doldu. Yeşil - beyazlı futbolcular Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başlamak üzere Özlüce Tesisleri'nde toplandı. Akşam saatlerinde çalışmaların başlaması beklenen Bursaspor, 15 Kasım Pazar günü ise Atatürk Stadyumu'nda Dardanelspor ile hazırlık maçı oynayacak.

CİHAN


DİĞER TURKCELL SÜPER LİG HABERLERİ
A.Gücü'nde şok gelişme!
Ankaragücü'nde Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın sabah saatlerine...
Rotadayız
Son 2 haftada yitirilen beş puan teknik direktör Sağlam'ın gözünü...

  Timsah heyecanı   Kafkas gurur dolu
  Doll'un kare ası   Denizli'ye patlarız
  Yiğido bakıma girdi!   Kayseri'den teşekkür
  A.Gücü, Şükür'e yakın   Ankara beklemede
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
12.HAFTA
Sivas 2 Kayseri 4
Manisaspor 0 Gaziantep 3
İ.B.B. Spor 1 Antalya 0
Eskişehir 2 Denizli 0
Ankaragücü 2 Kasımpaşa 2
Fenerbahçe 3 Ankaraspor 0
Trabzon 0 Beşiktaş 2
Diyarbakırspor 1 Galatasaray 2
Bursa 1 G.Birliği 2
13.HAFTA
Denizli Antalya
Galatasaray Manisaspor
Beşiktaş Fenerbahçe
Kasımpaşa Trabzon
Eskişehir Ankaragücü
G.Birliği İ.B.B. Spor
Kayseri Diyarbakırspor
Ankaraspor Sivas
Gaziantep Bursa
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital