ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Daum&Milli Takım

Milli Takım'ın Fatih Terim'le ilişkisi Ermenistan maçının ardından kesiliyor. Çok da iyi oldu. Fatih hoca kavgacı kimliğini, 'evlat' diye tabir edebileceğimiz kendisine yakın oyuncuların neredeyse hepsine aşıladı. Bakın Emre'nin, Arda'nın haline. Bu hareketler zaten kavganın hiç bitmediği ve bir türlü toparlayamayan Türk futbolunu dinamitliyor. Fatih hoca cezasından dolayı son Belçika maçını tribünde izledi. Var mı böyle bir şey? Sen kendi adını, karizmanı değil, koskoca Türkiye markasını temsil ediyorsun! Çevremde, "Milli Takım başarısız olsun da Fatih Terim gitsin" diyen onlarca insan var. Ulusal Takım'ı ne kadar antipatik hale getirdiklerini görüyorsunuz. Benim yazımın esas konusu Milli Takım'ın başına gelecek yeni hocayla ilgili aslında. Bir sürü adayın yanında Daum'un da ismi geçiyor. Gerçi o son yaptığı açıklamada, "Bir koltukta iki karpuz olmaz" diyerek konuyu kapattı. Ama özel sohbetlerde Milli Takım'ı çalıştırmayı ne kadar çok istediğini hep söylüyor.

Layıkıyla yapar
Benim kanaatime göre Daum, hem Fenerbahçe'yi hem de Milli Takım'ı pekala çalıştırabilir. İyi bir ekip kurulursa Türkiye'yi yakından tanıyan, hassasiyetlerini iyi bilen Daum'dan başka bu görevi layıkıyla yapabilecek pek fazla aday görmüyorum. Yabancı bir hoca getirilirse "Rakıyı, şiş kebabı" öğrenene kadar bir sene heba olacak. Türk futbolcusunu tanımayan, bizlerin ne kadar duygusal olduğunu bilmeyen teknik adamların ulusal takımla neler yaptıklarını geçtiğimiz dönemlerde gördük. Futbol Federasyonu bir an önce Daum'la ve tabii ki Aziz Yıldırım'la görüşerek bu işi bitirmeli. Aziz başkanın da bu işe sıcak bakacağına inanıyorum. Niye bakmasın ki? Milli takımlara hem en çok oyuncuyu hem de hocanı vereceksin! Bundan büyük gurur mu var?

***

F.Bahçe Futbol Okulları'yla ilgili çok çarpıcı şeyler duyuyorum. Bazı kişilerin koskoca F.Bahçe ismini rant kapısı yaptığını, yüzlerce çocuğu olmadığı halde, "F.Bahçe'nin lisanslı sporcusu" gibi gösterdiği yönünde elimde belgeler var. Bu şekilde milyonlarca lira "O kişilerin" cebine gitmiş. Eğer cevap gelmezse bu isimleri açıklayacağım. Kimsenin Fenerbahçe markasına zarar vermeye hakkı yok.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Haydi rastgele   / 05-10-2009
 Hoca Nasreddin!   / 02-10-2009
 Yedide yedi!   / 27-09-2009
 Görmediklerimiz   / 24-09-2009
 Şampiyonluk tılsımı   / 21-09-2009
 Öpücükler!   / 20-09-2009
 Sorumlu Daum   / 18-09-2009
 Alex böyle istedi   / 14-09-2009
 Aziz de Souza!   / 12-09-2009
 Buruk golcü Semih   / 04-09-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
8.HAFTA
Trabzon 0 Gaziantep 0
Diyarbakırspor 1 İ.B.B. Spor 3
Manisaspor 0 Bursa 2
Beşiktaş 1 Denizli 0
Kasımpaşa 3 Ankaraspor 0
Ankaragücü 3 Galatasaray 0
Sivas 2 Antalya 0
Eskişehir 0 Kayseri 1
Fenerbahçe 3 G.Birliği 0
9.HAFTA
Denizli Bursa
Kayseri Ankaragücü
Ankaraspor Eskişehir
İ.B.B. Spor Manisaspor
G.Birliği Sivas
Gaziantep Fenerbahçe
Galatasaray Trabzon
Beşiktaş Kasımpaşa
Antalya Diyarbakırspor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital