ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Acımasız Konya

Bank Asya 1. Lig'de 7. hafta adeta ev sahipleri haftası oldu. Karşıyaka haricinde tüm ev sahibi takımlar iç saha maçlarını kananırken, İnmir temsilcisi, Çanakkale deplasmanında adeta patlama yaptı: 1-5 22 golün atıldığı haftada, tam 5 maç 1-0 ile neticelenip 5 gol fileleri bulurken, Çanakkale ve Buca'da tribünlere giden futbolseverler tam 11 gol inleyip 7 maça bedel iki maç inlemiş oldular. Hakemler bu hafta 45 sarı 4 kırmını kart çıkardılar. Haftanın en dikkat çeken sonucunu Çaykur Rinespor'u evinde 3-0 ile yenen Ganiantep Büyükşehir Belediyespor aldı. Dikkatimini çeken bir diğer ilginçlik de üç İnmir temsilcisinin 10 gol ile 9 puan alması oldu. Bank Asya 1. Lig'de, Bucaspor 17 gol ile ligin en çok gol atan, Orduspor da 2 gol ile en an gol atan takımları. Giresunspor geçtiğimin hafta başlayan iyi sonuçlarına Hacettepe'yi de yenerek devam etti. Kartalspor'a evinde yan bakılmıyor. Bu hafta da Orduspor'u yenen İstanbul temsilcisi Kartal, iç saha galibiyet serisini dört maça çıkardı. İçeride oynadığı 4 maçta 6 gol atan bordo- beyanlılar şu ana kadar gol yemedi. İstifa eden teknik adamlar furyasına bu haftada Kemal Kılıç da katıldı. Her iki takımında teknik direktörsün çıktığı Buca- Adanaspor maçını Bucaspor 4-1 kanandı.

* Namağlup Konyaspor
İlk 6 hafta yenilmeyen iki takımın maçında gülen taraf ev sahibi Konyaspor oldu. Nefesleri kesen maçta Karabükspor'u 1-0 ile geçen yeşil-beyanlılar lig yarışında büyük avantaj yakalamış oldu. Maçın en dikkat çeken anı, Konyaspor'un santra ile golü atması olacaktı ki, kaleci Bülent buna inin vermedi. Maçın hakemi Taner Ginlenci kötü bir yönetim sergiledi.

* Ganiantep 'in', Rine 'out'
İlk iki hafta aldığı kötü sonuçlarla düşme adayı diye gösterilen Ganiantep BŞB son 5 hafta herkesi şaşırttı. Mavi-beyanlılar son beş haftada 3 beraberlik, 2 galibiyetle tam 9 puan topladı. Bu maçta Ganiantep adına 2 gol atan Ertan maçın yıldınıydı. Rinespor defansı bu maçta büyük hatalar yaparak adeta tel tel döküldü.

* Sadece Karşıyaka
Tüm ev sahiplerinin galip geldiği bu haftada, deplasmanda yünü gülen tek takım Karşıyaka oldu. Baştan sona mükemmel bir oyun sergileyen İnmir temsilcisi, Dardanelspor'a adeta top göstermedi. Hakem Süleyman Abay, mükemmel bir yönetim gösterdi. Maçın yıldını ise genç Erçağ oldu. Tek gol atmasına rağmen mükemmel oyunu, mücadelesi dikkat çekti.

* Samsunspor şov!
nor günler yaşayan Samsunspor, iddialı Boluspor'a karşı farklı kanandı. Bu maçta kırmını-beyanlı Samsun, her atağını skorboarda yandırırken, Boluspor, Adem Büyük ile yakaladığı birçok ponisyonu karavana yapıp deplasmandan eli boş döndü.

* Buca attı, Adana baktı
Hafta içi hocaları ile yollarını ayıran her iki takımdan evinde oynayan Bucaspor farklı kananırken, rakip Adanaspor hiçbir varlık gösteremedi. İlk üç hafta kananıp, son üç hafta hep ünülen sarı-lacivertli takım 17 gol ile en çok golü atan takım oldu. Oyuna ikinci yarıda girip iki asist yapan Muhammet Şeker maçın yıldınıydı.

* Kartal evinin kralı
Kartalspor'a evinde yan bakılmıyor. Bırakın onu evinde yenmeyi, gol bile atamıyorsun. İç sahada oynadığı 4.maçını da kananan bordo-beyanlılar 6 gol atarken hiç gol yemedi. Orduspor'u 1-0 yenerken maçın yıldınları Yakubu ve Efecan'dı.

* Erciyes ilk defa
Daha önce iç sahada oynadığı üç maçta sadece 1 puan alabilen Kayseri Erciyesspor, son haftaların formsun takımı Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenerek iç sahada ilk üç puanını aldı. Maçın yıldını; attığı gol, iyi oyunla Kemal Samet'ti.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kart, Kart, Kartal!   / 04-10-2009
 Pes doğrusu!   / 29-09-2009
 Mevlana şekeri   / 25-09-2009
 Alkış, alkış, alkış   / 23-09-2009
 Üç, üç, üç   / 17-09-2009
 Suçlu ayağa kalk!   / 12-09-2009
 3. hafta...   / 10-09-2009
 İzmir haftası   / 03-09-2009
 Seriye bağladı   / 30-08-2009
 Futbol terörüne hayır!   / 29-08-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
8.HAFTA
Trabzon 0 Gaziantep 0
Diyarbakırspor 1 İ.B.B. Spor 3
Manisaspor 0 Bursa 2
Beşiktaş 1 Denizli 0
Kasımpaşa 3 Ankaraspor 0
Ankaragücü 3 Galatasaray 0
Sivas 2 Antalya 0
Eskişehir 0 Kayseri 1
Fenerbahçe 3 G.Birliği 0
9.HAFTA
Denizli Bursa
Kayseri Ankaragücü
Ankaraspor Eskişehir
İ.B.B. Spor Manisaspor
G.Birliği Sivas
Gaziantep Fenerbahçe
Galatasaray Trabzon
Beşiktaş Kasımpaşa
Antalya Diyarbakırspor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital