ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA 07/10/2009
Tekke , Terim'e veryansın etti
Tekke , Terim'e veryansın etti
Türk futbolunun önemli yıldızlarından Fatih Tekke, A Milli Takım'a yıllardır alınmamasına isyan etti. Teknik direktör Fatih Terim'e yüklenen Tekke, "Söz konusu Milli Takım olmasaydı çok sözler söylerdim. Ortada ciddi bir sorun var. Birileri neden takıma alınmadığımı açıklamalı" dedi.

***

Terim'e sorun

Trabzonspor'a transferi son anda gerçekleşmeyen Fatih Tekke, Milli Takım'a çağırılmamasına sert tepki gösterdi.

Trabzon'un yetiştirdiği en önemli futbolculardan biri olan Fatih Tekke, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Radyospor'da yayınlanan "Özür Sancar ile Haber Özel" programına katılan golcü futbolcu önce Trabzonspor hakkında konuştu, sonra Milli Takım konusunda gündeme bomba gibi düşen ifadeler kullandı. Trabzon aşkının hiçbir
zaman bitmediğini kaydeden yıldız oyuncu, "Sezon başında 10 dakika görüştük ve anlaştık. Ancak kulübüm bırakmadı. Şu anda çok formdayım ve futbol yaşantımı Avrupa'da sürdürmek istiyorum. Türkiye'deki geleceğim tek yer Trabzon'dur" diye konuştu.

AĞIR KONUŞURDUM AMA...
Bordo-mavili kulüpte futbolculara sahip çıkılması gerektiğini de sözlerine ekleyen golcü oyuncu, konu Milli Takım'a gelince açtı ağzını yumdu gözünü! "Söz konusu Milli Takım olmasaydı, çok ağır sözler söyleyecektim" diyerek söze başlayan Tekke, "Milli Takım'da karar veren bir grup var. Onların görüşüne saygı duymak zorundayız. Ama ortada ciddi bir sorun var. Ben Zenit'te, Gökdeniz de Rubin Kazan'da müthiş oynuyor. Ama çağırılmadık. Birileri bu duruma gerekçe göstermeli" açıklamasında bulundu.

CEYHUN VE YUSUF ÖRNEĞİ
Fatih Terim'in tercihlerini eleştiren golcü futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Milli Takım'a alınmama konusunun kişisel olmadığını söylüyorlar. Peki ya ne? Performans mı? Değil... Çünkü şu an Rusya'daki en formda oyunculardanım. Sağlık sorunum yok, tecrübe mi, yetenek mi? Ortada hiçbir gerekçe yok. Trabzonlu futbolculara karşı bir önyargı var. En ufak hatada yerin dibine sokuluyorlar. Bugün Ceyhun ve Yusuf milli davet alıyor. Biz ise Rusya'da iyi işler yapıyoruz ama gerekçesiz şekilde çağırılmıyoruz.

KARİYERİMLE OYNADILAR
Türkiye
'de futbola bakış açısının çok farklı olduğunu da kaydeden Tekke, tepkisini şu ifadelerle noktaladı: "Galatasaray, Fenerbahçe ya da Beşiktaş'ta oynayan oyuncular Trabzon'dakilerden yetenekli değil. Trabzon'da bir oyuncu 10 gol atar gündeme gelir, İstanbul'da ise 3 golle '1 numara' olursunuz. Avrupa'da böye çifte standart yok. G.Saray veya Fener'de olsaydım, Milli Takım'da olurdum. Kariyerimle oynandı. Zenit'te UEFA şampiyonu olduktan sonra arkadaşlarım önemli liglere gitti, bense burada kaldım."


DİĞER TRABZONSPOR HABERLERİ
Trabzon özünden uzaklaşıyor
Geçmişte büyük çoğunluğu Trabzonlu oyunculardan kurulu takımı ile...
Güneş'ten mesaj
Kore'de müthiş işler başaran tecrübeli hoca: Aralıkta geri dönüyorum.
Saç var yok! ama gol
Eski yöneticilerden İbrahim Hacıosmanoğlu, Gökhan'ın ektirdiği...

  Kulakları çekildi!   Birlik zamanı
  Trabzonspor günlüğü
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
8.HAFTA
Trabzon 0 Gaziantep 0
Diyarbakırspor 1 İ.B.B. Spor 3
Manisaspor 0 Bursa 2
Beşiktaş 1 Denizli 0
Kasımpaşa 3 Ankaraspor 0
Ankaragücü 3 Galatasaray 0
Sivas 2 Antalya 0
Eskişehir 0 Kayseri 1
Fenerbahçe 3 G.Birliği 0
9.HAFTA
Denizli Bursa
Kayseri Ankaragücü
Ankaraspor Eskişehir
İ.B.B. Spor Manisaspor
G.Birliği Sivas
Gaziantep Fenerbahçe
Galatasaray Trabzon
Beşiktaş Kasımpaşa
Antalya Diyarbakırspor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital