ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA 05/10/2009
Çanlar çalıyor
Çanlar çalıyor
Eleştirileri cevaplayan Belçikalı hoca, istenirse ayrılacağını söyledi. Yönetim, bu hafta içi toplanarak kararını verecek.

Trabzonspor'da ligde oynanan 8 maçta alınan 12 puanın faturası teknik direktör Hugo Broos'a kesilmek üzere... Başkan Sadri Şener ve sportif direktör Ünal Karaman'ın dün Belçikalı hoca ile özel bir toplantı yaparak gidişatı masaya yatırdığı öğrenildi. Broos'a teknik konularda eleştiriler yapıldığı ve özellikle de takımla ilgili bazı uygulamalarına yönelik
olarak sorular yöneltildiği bildirildi. İşte toplantıdan sızan o sorular:

1- 17 maçtaki kadro
Avrupa'da oynanan 7 hazırlık, 8 lig ve Avrupa Kupası'nda yapılan 2 maç olmak üzere toplam 17 karşılaşmada mücadele eden Trabzon, aynı kadroyla art arda iki maça neden çıkamadı?

2- Tek-çift forvet
Sezon başında, "Benim takımım tek forvetli oynayacak" dediniz, bunda ısrar ettiniz. Sonra gol sıkıntısı yaşayınca, İstanbul BŞB maçında çift forvete döndünüz. Ve bu maç farklı skorla kazanıldı. Acaba ne değişti?

3- Barış'ı dışarı aldın
Avni Aker'de 1-1 biten Bursaspor maçında ilk yarıda ortaya koyduğu futbol ile göz dolduran ve sahanın en iyilerinden biri olan Barış Memiş'i dışarı almanızın sebebi neydi?

4- Sylva ısrarı niye?
Özellikle Bursaspor ve Diyarbakırspor maçlarında hatalı goller yiyen kaleci Sylva'da ısrar ettiniz. Bu durum, diğer kaleciler Tolga ve Onur'un oynama arzularını ve motivasyonlarının bozulmasına neden olmadı mı?

5- Skor 2-1 olmuşken
Ankara'da ilk 20 dakikada 2-0 öne geçilen karşılaşmanın ikinci yarısında durum 2-1 iken, sahanın en iyilerden biri olan Gökhan Ünal'ı dışarı almanıza bir anlam veremedik. Bu kararınızla ilgili neler söyleyeceksiniz?

6- Gabriç dururken
Kendi evimizde en son oynadığımız Gaziantepspor maçında, ilk 10 dakika dışında sahada gözükmeyen Gabriç oyunda dururken; koşan, mücadele eden, rakip savunmaya hücum pres yaparak o bölgeyi rahatsız eden Umut'u oyundan almanıza nasıl geçerli bir açıklama yapacaksınız?

7- Tayfun protestosu
Futbolcuyu kazanmaktan yana olduğunu biliyoruz. Ancak, taraftar tarafından daha önce de protesto edilen Tayfun'u, Avni Aker'e çıkardınız? Bu oyuncumuzdan daha değişik mevkilerde yararlanmayı ve deplasmanlarda oynatmayı neden düşünmediniz?

8- Alternatif yok mu?
Selçuk İnan gibi bir oyuncunun savunmanın önünde ön libero oynatılması, oyunu kurduğumuzda ön plana çıkarılması ve arkadan 40-50 metrelik uzun toplarla Umut ve Gökhan'a paslar atılmasını nasıl buluyorsunuz? Bu alanda başka alternatif yok muydu?

Yaklaşık iki saat
Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre yaklaşık iki saat süren görüşmede yöneltilen sorulara tek tek cevap veren Broos, gerekirse görevden ayrılabileceğini iletti. Haberin kulüp çevresinde yankılamasının ardından asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve bazı yöneticilerin de katılımıyla durum değerlendirmesi yapıldı. Aceleci olmak istemeyen yönetimin, bu hafta içi gerçekleştirilecek yönetim kurulu toplantısında kararı vereceği öğrenildi.
Cevat KOL


DİĞER TRABZONSPOR HABERLERİ
Gabriç'i ben istemedim
"Marko Babiç'i alın dedim. Siz kafanıza göre hareket ettiniz. Bunun...
O defteri kapattık
Hacısalihoğlu, "Broos gitse bile Samet Aybaba takımın başına gelemez"...
Karaman ya da Bulak
Broos'un takımdan ayrılması halinde yerine getirilecek alternatif...

  Kulağı çekildi   Trabzonspor günlüğü
3G bozar bizi!
İki hafta önce alınan art arda galibiyetler sonucu spor gazeteleri...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
8.HAFTA
Trabzon 0 Gaziantep 0
Diyarbakırspor 1 İ.B.B. Spor 3
Manisaspor 0 Bursa 2
Beşiktaş 1 Denizli 0
Kasımpaşa 0 Ankaraspor 0
Ankaragücü 3 Galatasaray 0
Sivas 2 Antalya 0
Eskişehir 0 Kayseri 1
Fenerbahçe 0 G.Birliği 0
9.HAFTA
Denizli Bursa
Kayseri Ankaragücü
Ankaraspor Eskişehir
İ.B.B. Spor Manisaspor
G.Birliği Sivas
Gaziantep Fenerbahçe
Galatasaray Trabzon
Beşiktaş Kasımpaşa
Antalya Diyarbakırspor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital