ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA 01/10/2009
Fenerliler'i heyecanlandırdı
Fenerliler'i heyecanlandırdı
"Fenerbahçe camiasına teşekkür etmek isterim. Çünkü bana daima destek verdiler ve sahip çıktılar."

***

"Sadece Fener'e dönerim"

İngiltere'de Stoke City forması giyen milli futbolcu Tuncay Şanlı, Türkiye'ye dönmesi halinde sadece Fenerbahçe forması giyeceğini açıkladı..

Tam Saha Dergisi'nin Ekim sayısına açıklamalarda bulunan Tuncay Şanlı, transfer döneminde Fenerbahçe'nin kendisine transfer teklifinde bulunduğunu belirterek, "Ancak ben bir yola çıktım ve bu yolun sonuna kadar gitmek istiyorum. Fenerbahçe camiasına teşekkür etmek isterim. Çünkü bana daima destek verdiler ve sahip çıktılar. Yine bana geri dönmem için
teklif yaptılar. Fenerbahçe'nin benim evim olduğunu biliyorum. Bir gün Türkiye'ye dönersem zaten Fenerbahçe için dönmek isterim. Şu an keyif aldığım bir ligde oynadığım için ne zaman döneceğimi bilemiyorum" dedi.

NEDEN STOKE CITY'Yİ TERCİH ETTİ?

Premier Lig'de kalmak istediği için Stoke City'yi tercih ettiğini belirten Tuncay, "İnsanlar, 'Tuncay küçük veya kötü bir takıma gitti' diye yorumlar yapabilirler. Middlesbrough'ya gittiğim zaman da aynı şeyler söyleniyordu. Daha sonra herkes Middlesbrough'nun maçlarını izlemeye başladı.

Stoke'u da seyredeceklerini düşünüyorum. Bir de televizyondan bir maçı seyretmekle tribünden izlemek arasında çok fark var. Ortamı görmek için bir kez İngiltere'ye gelmelerini tavsiye ederim. İnşallah hem ülkemi en iyi şekilde temsil ederim hem de takımıma katkı yapar ve İngiltere'de kalmaya devam ederim" şeklinde konuştu.

Kendisine başka transfer teklifleri olup olmadığı yönündeki soruya Tuncay, "Benimle ilgili Middlesbrough'ya gelen teklifler vardı. Yalnız hem bonservisimin hem de haftalık ücretimin çok yüksek olması birçok takımın sonunda geri durmasına yol açtı. Stoke City ile benim hiç görüşmem olmadı. Kulüpler kendi aralarında çeşitli görüşmeler yapmışlar. Stoke da transfer sezonunun kapanmasının son günlerine kadar beklemiş. Birmingham City de benimle ilgilenen kulüpler arasındaydı ancak İngiltere Futbol Federasyonu'ndan transfer yasağı gelince, oraya transferim de gerçekleşmedi. Daha sonra bana kulüpten, Stoke City ile benim transferimle alakalı anlaşıldığı yönünde bilgi geldi. 'Siz de artık kulüple görüşme yapabilirsiniz. Biz kendi aramızda anlaşma sağladık' dediler" cevabını verdi.

Middlesbrough küme düştükten sonra o kulübe gittiği için bir pişmanlık duyup duymadığı sorusu üzerine ise Tuncay, "Hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Çünkü Premier Lig'de, dünyanın bir numaralı liginde oynadım. Oradaki atmosferi, statların güzelliğini, taraftarın futbola bakış açısını, profesyonelliği gördüm. Bunları ne kadar anlatsam da işin içinde olup yaşamayan bilemez. Gerçekten o atmosferi görmek lazım. İngiltere'de öğrendiğim şey, herkes sahaya çıktığında işini yapıyor, maçlar ve antrenmanlar bittikten sonra kimse sizin neler yaptığınızla ilgilenmiyor. Seyirci futbola bir hafta sonu eğlencesi olarak bakıyor. Maçlar bittiğinde kimse yerden yere vurulmuyor. Ve tabii ki maçlar son derece heyecanlı geçiyor. Şu anda Premier Lig'de olmaktan dolayı çok mutluyum" ifadelerini kullandı.


İHA


DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
Türkiye'ye dönecek ama...
Futbol yaşantısını Almanya Birinci Ligi ''Bundesliga'' takımlarından...
Bursa, Ermenistan'a hazırlanıyor
A Milli Futbol Takımı'nın 2010 Dünya Kupası eleme grubunda Ermenistan...
Şeytan çarptı
Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın grubunda Kırmızı Şeytanlar, Alman...

  Büyük bir zafer: 3-1   Kartal avladı: 82-74
  Ferrari'nin yeni pilotu Alonso   Cüneyt Çakır sahnede
  İlklerin takımı G.Saray   Basketbolda kura günü
  Panküp Kayseri'ye 4 ABD'li
Rijkaard' ın ciddi ' Otorite' uyarısı
Galatasaray Avrupa Ligi' nde bu gece Avusturya' nın köklü takımı...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
7.HAFTA
Denizli 1 Manisaspor 1
Galatasaray 1 Eskişehir 1
Kayseri 0 Kasımpaşa 0
Bursa 4 Diyarbakırspor 0
Antalya 1 Fenerbahçe 2
G.Birliği 2 Trabzon 2
Ankaraspor 0 Beşiktaş 0
İ.B.B. Spor 1 Sivas 0
Gaziantep 1 Ankaragücü 3
8.HAFTA
Trabzon Gaziantep
Diyarbakırspor İ.B.B. Spor
Manisaspor Bursa
Beşiktaş Denizli
Kasımpaşa Ankaraspor
Ankaragücü Galatasaray
Sivas Antalya
Eskişehir Kayseri
Fenerbahçe G.Birliği
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital