ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Alex'siz olmuyor

Tuhaf bir maç oldu. Normalde Fenerbahçe'nin 6-7 farkla kazanması gereken bir 90 dakikanın son dakikasında atılan gol Fenerbahçe'ye 7'de 7'yi getirdi. "Tuhaf" dedim çünkü ilk 45 dakikada Antalyaspor'un attığı gol, Fenerbahçe kalesine gelen ilk top ve kaleci Volkan'ın eline değmeyen toptu. Bu 45 dakika boyunca Fenerbahçe'nin direkten dönen topları vardı. Fenerbahçe'nin oyuna ağırlığını koyamadığı maçları çok eleştirdim. Bu arada aldığı galibiyetleri de eleştirdim ama dün akşam Antalya'da en azından takımın 4-0'lık skorla devreyi bitirmesi gerektiğini düşenen futbolseverlerin düşüncelerine de saygı duyuyorum. Düşünebiliyor musunuz, rakip takımın kaleye gelen ilk topu gol olacak, sen de 4-5 tane direkt pozisyonları kaçıracaksın... Futbolda böyle bir şey yok. İkinci devre Gökhan Gönül sakatlandı, Mehmet Topuz sağ kanatta. Hiç işlemeyen Güiza'nın yanında Semih görev yapıyor ve de Brezilya Milli Takımı'ndaki disiplinden uzak Santos'un yerine ofansif anlamda Uğur Boral sahada.

Önemli olan sonrası
Fenerbahçe biraz daha seyredilir hâl aldı. Daum'dan Özer'i de bu futbolcuların arasına katmayı düşünmesini istiyoruz. Tamam, son dakikada belki galibiyet geldi ama bunu daha öteye taşımak Daum'un elinde. Ama bunu yapmıyorsa kendisini eleştirme hakkı da biz de olacak. Çünkü Daum'un elinde bütün hamleleri yapabilecek futbolcu kadrosu bulunuyor. Önemli olan onları yerli yerinde kullanması. Mehmet Topuz, sağ bekte değil orta sahanın herhangi bir bölgesinde görev yapsın. Semih, kazanılması gereken maçların (zayıf takımlar için) Güiza ile çift forvet oynasın, ya da illa tek forvet oynatılacaksa o düşünülsün. Bence Fenerbahçe'nin önümüzdeki yıllarına imza atacak Özer'in, 18 dışında değil de ilk 11'de oynatılması gerektiğini Daum'un kabul etmesi gerekiyor. Fenerbahçe, neticede yedi yedilik rekoru egale etti. Ama bunlar önemli değil önemli olan bundan sonra yapılacak işlerdir.
Dip not: Belki Alex için bir şey yazmadığımı düşünüyorsunuz ama geldiğinden beri Alex'i tek savunan yazar olarak bir şey söylemeye gerek görmüyorum. Gollerdeki payını herhalde herkes görmüştür, Alex'siz olmuyor.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Çarmıha germek   / 26-09-2009
 Çakma şampiyon   / 23-09-2009
 En kötü oyun   / 21-09-2009
 Daum'a öneriler   / 19-09-2009
 Hatalar zinciri   / 18-09-2009
 Tehlike büyük   / 16-09-2009
 İyi ki doğdun   / 14-09-2009
 İşte o kafa!..   / 13-09-2009
 Mucizeye kaldı   / 10-09-2009
 Başarılar çocuklar   / 09-09-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
7.HAFTA
Denizli 1 Manisaspor 1
Galatasaray 1 Eskişehir 1
Kayseri 0 Kasımpaşa 0
Bursa 4 Diyarbakırspor 0
Antalya 1 Fenerbahçe 2
G.Birliği 2 Trabzon 2
Ankaraspor 0 Beşiktaş 0
İ.B.B. Spor 1 Sivas 0
Gaziantep 1 Ankaragücü 3
8.HAFTA
Trabzon Gaziantep
Diyarbakırspor İ.B.B. Spor
Manisaspor Bursa
Beşiktaş Denizli
Kasımpaşa Ankaraspor
Ankaragücü Galatasaray
Sivas Antalya
Eskişehir Kayseri
Fenerbahçe G.Birliği
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital