ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Mevlana şekeri

Ligin lideri Konyaspor'un son dakika sefaları devam ediyor.Geçen hafta Bucaspor, bu hafta Kartalspor'u 'final golcüsü' Erdal ile 90+'larda geçmeyi başaran yeşil-beyazlı takım, liderliğini adeta perçinledi. Ligde bu hafta takımlar tam 20 gol attı. 5 maçı ev sahibi, üç maçı deplasman takımları kazanırken, tek beraberlik Bucaspor- Boluspor maçında görüldü. Ligde golsüz maç olmadı. 5 ev sahibi takımlar, 12 gol ile 16 puan alırken; deplasmanda oynayan 4 takım 8 gol ile 10 puan topladı. Şu ana kadar Kocaelispor, Hacettepe, Orduspor ve Giresunspor galibiyet ile tanışamayan takımlar. Giresunspor, 5. maçında 4. mağlubiyetini İstanbul'da oynadığı üçüncü iç saha maçında ikinci penaltı ile aldı. Yeşil-beyazlı takım karşılaşmayı 9 kişi tamamladı. Bu maçta hakem Cüneyt Çakır'ın dışarıda olan faulü ceza sahasında olmuş gibi değerlendirip kaleci Eser'i kırmızı kartla cezalandırması ve penaltıya hükmetmesi büyük tepki çekti. Dardanelspor, Senegal asıllı Fransız golcüsü Tomas ile adeta yeniden doğdu. Kırmızı-beyazlılar ilk hafta maçından sonra tam üç defa sahadan mağlup ayrılmışlardı. Mersin İdman Yurdu, İzmir'de Altay deplasmanında iyi oynayıp galip gelirken, iki kırmızı kartın olduğu zorlu maçı da Adanaspor kazandı. Hacettepe'nin ligde galibiyeti yok. Orduspor 5 maç sonunda sadece 1 gol atarak, Samsunspor da 10 gol yiyerek ilginç bir istatistiğe imza attılar.

Uzatma kralı 90+Erdal!
Konyaspor iki zorlu iç saha maçından 6 puan alarak liderliğe adeta el koydu. Bu maça kadar mağlubiyeti olmayan Kartalspor 88. dakikaya kadar 1-0 önde götürdüğü maçı son iki dakikada şok bir şekilde kaybetti. Bordo-beyazlılar, Kürşat'ın kırmızı kart görmesiyle uzun bir süre 10 kişi oynadı. Geçen hafta attığı 90+4 golüyle takımına liderliği getiren Erdal, bu hafta da 90+2'de attığı gol ile hayat verdi.

'Şeytanlar'a yan bakılmıyor
Güney'in Bank Asya 1. Lig'deki yeni temsilcisi Mersin'i tutabilene aşk olsun. İlk iki haftayı mağlup kapayan "Kırmızı Şeytanlar" daha sonra oynadığı 3 maçtan tam 9 puan çıkardı. Serhat Güller ve öğrencilerini tebrik ediyoruz. Altay'ın ise aldığı bu mağlubiyette defansının büyük hatası göze çarptı. Dışarıdan getirdiği puanları içeride dağıtan bir Altay, hayra alamet değil. Aman Fuat Yaman, biraz ciddiyet lütfen!

Fındık elde, çay primde
Giresunspor ne yapsa olmuyor! Hoca değiştirdi olmadı, saha değiştirdi olmadı, oyuncu değiştirdi olmadı. Maalesef dökülen bir takım, sönen umutlar var. Kendi kalesine atılan gol, gole giden adamın düşürülmesi her şeyi açıklamıyor mu? Sezon başında en büyük favori diye gösterilen takım 5. maçında 4. yenilgisini aldı. İkinci defa iç saha maçında penaltı ile maç kaybetti. Rizespor ise "Karadeniz Derbisi" nde geçen hafta kaybettiği puanı 'hakem kararı (!)' ile hanesine yeniden yazdırdı. Çevik&Vezir ikilisi ile yaşnan 'çifte mutluluk' artarak devam ediyor

Adanaspor geliyor!
Rakip Hacettepe'nin puan durumuna bakıp "Bu maç kolay geçer" diyenler yanıldı. Emre Aktaş'ın güzel golü ile öne geçen turuncu- beyazlılar 10 kişi ile rakibine direndi. Maçın adamı, müthiş kurtarışlarla galibiyette büyük rol alan Adanaspor kalecisi Tolgahan oldu. Bu maçta her iki takımdan birer oyuncu kırmızı kart gördü. Bu hafta oynanacak olan Bolu-Adanaspor maçı nefesleri kesecek.

Bucaspor-Bolu rüzgâr gibi
Buca Arena'da önce rüzgâr, sonra Buca esti. Rüzgâr durdu, Boluspor esti! Şiddetli rüzgâr altında oynanan maçta 2-0 öne geçen sarı-lacivertli takım skoru koruyamadı. Bucaspor, kalede Cenk'i arayacağa benzer. Bolu Adem Büyük ile 2 gol 1 puan almayı başardı. Boluspor defansı, ilk 5 haftada adeta SOS veriyor, zorlu maçlar kapıda; dikkat!






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Alkış, alkış, alkış   / 23-09-2009
 Üç, üç, üç   / 17-09-2009
 Suçlu ayağa kalk!   / 12-09-2009
 3. hafta...   / 10-09-2009
 İzmir haftası   / 03-09-2009
 Seriye bağladı   / 30-08-2009
 Futbol terörüne hayır!   / 29-08-2009
 Merhaba   / 26-08-2009
 Trabzonspor nereye   / 22-08-2009
 Heyecan start alıyor...   / 20-08-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
6.HAFTA
Trabzon 3 Antalya 1
Sivas 1 Bursa 3
Diyarbakırspor 0 Manisaspor 0
Kasımpaşa 1 Galatasaray 3
Eskişehir 3 Gaziantep 2
Ankaragücü 1 G.Birliği 2
Fenerbahçe 1 İ.B.B. Spor 0
Ankaraspor 0 Denizli 0
Beşiktaş 0 Kayseri 1
7.HAFTA
Denizli Manisaspor
Galatasaray Eskişehir
Kayseri Kasımpaşa
Bursa Diyarbakırspor
Antalya Fenerbahçe
G.Birliği Trabzon
Ankaraspor Beşiktaş
İ.B.B. Spor Sivas
Gaziantep Ankaragücü
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital