ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Hafif sıklet rakip!

En sondan söyleyeceğimizi en başta söyleyeyim: Bu Twente'yi Turkcell Süper Lig'in ilk 10'una oynayan herhangi bir takım yenerdi. Peki Fenerbahçe'ye ne oldu?
1- Ben futbolda taktiği, tekniği, analizi severim. Ama bütün bunları gerçekleştirebilmek için ilk yapılacak iş mücadele etmektir. Fenerbahçe'nin sahadaki oyunun adı mücadele ise ben de Obama'yım.
2- Kazım'ın sırtındaki formayı ciddiyetle giymek için bu ülkede canını verecek çok oyuncu var. O zaman maçın duran anlarında bile tribündeki seyirci ile sohbete dalacak kadar ciddiyetsizleşen Kazım ile kim başa çıkacak.
3- Saha kenarında izleyen herkesin daha 20. dakikada 'Bu Güiza'dan bir şey olmaz' dediği sanrforunu 80 dakika sahada tutan Daum'un ne düşündüğünü anlayanınız var mıydı?
4- Dünkü analizimde yazdığım gibi ön alanda baskı kurduğunuz anda bu takımın stoperleri ve ön liberoları top çıkaramıyor. Peki o zaman Emre'nin dışında bu işi hiçbir Fenerbahçeli oyuncunun yapmaması nasıl açıklanabilirdi?
5- Bu takımın hepsi aynı antrenmanı yaptığı halde Emre bu kadar koşup mücadele ederken Santos, Carlos ve Alex'in ancak benim kadar koşmasına nasıl bir açıklama getirilebilirdi?
6- Yine dünkü analizde bu adamların Fenerbahçe'ye gol atacağını ve bunun duran toptan olacağını ben bile naçizane görmüşken, teknik ekibin analizleri nasıl ve neresi ile yaptığını bana kimse açıklayabilir mi? Sonuç: Fenerbahçe teorik olarak kendi sıkletinden çok hafif olan bir rakibe yenilirken seyircinin ve benim gözümde Emre'nin dışında sınıfı geçen yoktu. Yine de bu maçın tek olacağını ve Fenerbahçe'nin bana da bir daha böyle olumsuz bir yorum yazdırmayacağını Türk futbolu adına umut etmek istiyorum.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Fener Twente'yi geçer   / 17-09-2009
 En zor deplasman   / 14-09-2009
 Bosna'yı yener 2010'da yarı final oynarız   / 08-09-2009
 Yedek kulübesi Fenerli'nin içini daraltır mı?   / 30-08-2009
 Gazozuna maç yok   / 28-08-2009
 Futbolumuzun namusunu kurtarma teknikleri   / 27-08-2009
 9 pas, 9 saniye   / 25-08-2009
 SantosAlex!   / 21-08-2009
 Hâlâ Alexbahçe   / 17-08-2009
 Başkanın göbeği   / 10-08-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
6.HAFTA
Trabzon 3 Antalya 1
Sivas 0 Bursa 0
Diyarbakırspor 0 Manisaspor 0
Kasımpaşa 0 Galatasaray 0
Eskişehir 0 Gaziantep 0
Ankaragücü 0 G.Birliği 0
Fenerbahçe 0 İ.B.B. Spor 0
Ankaraspor 0 Denizli 0
Beşiktaş 0 Kayseri 0
7.HAFTA
Denizli Manisaspor
Galatasaray Eskişehir
Kayseri Kasımpaşa
Bursa Diyarbakırspor
Antalya Fenerbahçe
G.Birliği Trabzon
Ankaraspor Beşiktaş
İ.B.B. Spor Sivas
Gaziantep Ankaragücü
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital