ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Hakemlerin niyeti açık

_Galatasaray, milli takımlara en çok oyuncu veren takımlardan birisi. Milli maçlar da futbolunu olumsuz etkilemiş olabilir mi?
Ben her hafta söylüyorum; 'Bir gün Galatasaray birisinden bir tokat yiyecek' birisinden. Her hafta esas ballının Galatasaray olduğu açık. Şu 5 maçın 5'ini de kaybedebilirdi. Bugün Sivasspor'un durumunda olabilirdi Galatasaray. Ama tarihinin en başarılı başlangıçlarından birisini yaptı. Bir de tabii asıl onu konuşmak istiyorum: Hakemler... Ayıp artık. Hakemlerin yaptığı ayıp. Ben böylesine bir Galatasaray savunması, böylesine bir Fenerbahçe savunması görmedim. Şu bizim takımların Avrupa maçlarını yöneten yabancı hakemlerden herhangi birisi olsaydı; Galatasaray, Beşiktaş maçını 8 kişi bitirdi. Sivok da atılır oyundan, Beşiktaş da 10 kişi bitirirdi.

HAKARET ETTİLER
Milan Baros muhakkak giderdi, Mustafa Sarp muhakkak giderdi, Leo Franco da büyük olasılıkla giderdi. Fenerbahçe'den en az 5 kişi giderdi. O Deniz Çoban nasıl hakemdir ve nasıl hakemlik yapmasına izin verilir, göreceğiz. O Deniz Çoban'a bundan sonra maç verilirse Merkez Hakem Komitesi'ni Aziz Yıldırım'ın yönettiği ortaya çıkar. Adam saha içinde aradı aradı kartsız olanları buldu. 'Bak işte Fenerbahçe'ye 6 tane kart gösterdi' oldu sonunda. Sarı kart gösterdiklerinin hepsi doğrudan kırmızı kart ya da ikinci, hatta üçüncü sarı karttan atılmalıydı. İyi bir hakemle Fenerbahçe 7 kişinin altına düşer, hükmen mağlup olurdu. İnanamadım. Şamaroğlanına çevirdiler hakemi!.. En iyi niyetli Fenerbahçeli, Mehmet Topuz'du. İki kere göğüs çaprazına girdi. Kırkpınar'da çapraza girer, 20 metre sürersin ya!.. Öyle göğüs çaprazında sürdü hakemi!.. Gökhan ite kaka, yumruklaya, tokatlaya bir hal oldu. Alex bas bas bağırdı, hakaretler etti. Lugano neler yaptı? Fenerbahçe, hakemlik müessesesine hakaret etti, hakeme değil! Anadolu futbolcusu itiraz ettiği zaman şimdi nasıl sarı kart, kırmızı kart çıkaracaklar, utanmadan. Bundan sonra göreyim bakalım. Geçen hafta da söyledim; bu haftada söylüyorum: Hakemlerin niyetleri açık. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı, Şampiyonlar Ligi'ne gönderme kararı verilmiş; geri kalanların canına okunacak.

YILDIRIM KÖTÜYDÜ
Bunu önlemenin aklıma gelen tek yolu; yürekli Anadolu takımının başkanı çıkacak, takımını sahadan çekecek. Bir kere hükmen mağlup olursun ama olay büyür. Çünkü medya ses çıkarmıyor. Bursa'ya yapılan Fener'e yapılsaydı, bu hareketleri Bursalılar yapsaydı, bugün yer yerinden oynamıştı. Hakem de gitmişti, federasyon da gitmişti. Galatasaray-Beşiktaş maçının hakemi Bülent Yıldırım'ı bir de övüyorlar üstelik!.. diyorlar. Nasıl iyi olur ya!.. Galatasaray'ın 3 adamını atsa, maç öyle biter mi? Bırak o maçı bundan sonraki maçlar öyle biter mi?






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Tezgah kuruluyor   / 09-09-2009
 Perişan ederiz   / 08-09-2009
 Hakemler korkuyor   / 03-09-2009
 İki eksiği var   / 02-09-2009
 Fener'e sevindim   / 01-09-2009
 Ya dünyayı kandırdıysa   / 26-08-2009
 Rijkaard yanlış yolda   / 25-08-2009
 İnanılır gibi değil   / 19-08-2009
 Yuh olsun!   / 18-08-2009
 Yürekleri yetmez   / 12-08-2009
 
 
Galatasaray ballı
Rijkaard kumar oynadı
Hakemlerin niyeti açık

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
5.HAFTA
Manisaspor 3 Sivas 1
Bursa 0 Fenerbahçe 1
İ.B.B. Spor 1 Trabzon 6
Antalya 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 2 Eskişehir 2
Denizli 0 Diyarbakırspor 0
Galatasaray 3 Beşiktaş 0
Kayseri 0 Ankaraspor 0
Gaziantep 1 Kasımpaşa 0
6.HAFTA
Trabzon Antalya
Sivas Bursa
Diyarbakırspor Manisaspor
Kasımpaşa Galatasaray
Eskişehir Gaziantep
Ankaragücü G.Birliği
Fenerbahçe İ.B.B. Spor
Ankaraspor Denizli
Beşiktaş Kayseri
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital