ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Biri tamam, ya üçü?

Fatih Terim maç öncesi yaptığı basın toplantısında "Grupta uçurumun kenarındayız. Ama düşmeyeceğiz" Çok ilginçtir ki; Sayın Fatih Terim'in uzun süredir söylediği tek doğru laf, bu olsa gerek. Sayın Hocam sonra gene devam etti: "Bosna Hersek'in Ermenistan önünde puan kaybetmesini bekliyoruz." İşte burada planlar tutmadı ve Bosna Hersek, 2-0'la Ermenistan'ı geçti. Bu sonuç gerçekten de bizim için kötü oldu. Sadece kötü olan o muydu. Hayır 2-2'den sonra yıkılan milletin hali. Açık ve net şunu söyleyelim. Başta Fatih Terim olmak üzere herkes, Arda'yı omuzlarda taşımalıdır.

Tuncay ve Arda taşıdı
Sadece Arda değil, bir de Tuncay var. İki gol attı, sahada basmadık yer bırakmadı. Bir de defanstan tek başına top çıkarttı. Böyle futbolcuya söylenecek şey "Sağol kardeş" tir. Bunlardan sonra iyi olan Emre var. O da öyle. Halil de öyle. Bir milli takım için bu isimler çok önemli. Hiç kimse kalkıp "Kötü oynadık" diye bir şey söylemesin. Hatalı iki gol yedik. Kimse moralleri bozmasın. Ama sayın Terim de bizleri 2-2'deki gibi umutsuz bir duruma düşürmesin. Kayseri'de her şey mükemmeldi. Stad harika, tribünlerdeki atmosfer ilginç. Maça gelenler ay-yıldızlı formanın yanında, tuttukları takımların formalarını giymişler. Maçı Başbakan Tayip Erdoğan dahil, 100 den fazla milletvekili geldi.

Tek kaleye çevirdiler
Maçın altıncı dakikası dolarken şok bir gol yedik. Bu golde defansın hatası fazlaydı. Gol milli takımı etkiledi. Ancak bu fazla sürmedi. Toparlanan ay-yıldızlı futbolcularımız Estonya kalesini abluka altına aldı. Tuncay beraberliği, Sercan galibiyeti getiren golleri atınca rahatladık. 52. dakikada atılan şok gol durumu 2-2 yapınca herkes yıkıldı. Ancak Arda kafayla muhteşem bir gol atıverdi. Durum 3-2 oldu. Ardından Tuncay skoru 4-2'ye getirerek herkesin sinirlerini rahatlattı. Maçın yıldızı tarşmasız Arda idi. Ancak Tuncay' ı da unutmamak lazım. En çok çalışanlar ise Emre ve Halil idi.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Farkı sen yaratırsın   / 05-09-2009
 Hayallerim biterken   / 03-09-2009
 2 yedek, 2 gol   / 01-09-2009
 Elenme lüksü yok   / 31-08-2009
 1-1 hiç yakışmadı   / 28-08-2009
 1- Aldırma 2- Sakin Ol   / 27-08-2009
 Gene dört attılar   / 24-08-2009
 Turistik gezi   / 21-08-2009
 Ayıptır beyler   / 20-08-2009
 Herkes mutlu   / 16-08-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
4.HAFTA
Fenerbahçe 2 Manisaspor 1
Trabzon 1 Bursa 1
Kayseri 3 Denizli 0
Ankaraspor 0 Galatasaray 2
Kasımpaşa 0 G.Birliği 4
Ankaragücü 2 İ.B.B. Spor 2
Sivas 0 Diyarbakırspor 2
Beşiktaş 0 Gaziantep 0
Eskişehir 2 Antalya 1
5.HAFTA
Manisaspor Sivas
Bursa Fenerbahçe
İ.B.B. Spor Trabzon
Antalya Ankaragücü
G.Birliği Eskişehir
Denizli Diyarbakırspor
Galatasaray Beşiktaş
Kayseri Ankaraspor
Gaziantep Kasımpaşa
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital