ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Cebinden geleni yaptılar!

Dün gece pahalı bilete rağmen tribünler tıklım tıklım doluydu. Sarı-lacivertli taraftarlar "cebinden" geleni yaptı. Sıra yönetimde. Bundan sonraki maçlarda gereken indirim yapılmalı. F.Bahçe, Sivas karşısında çok hırslı ve istekliydi. Kapanan Sivas'ı açmak için sağdan soldan onlarca atak yaptılar. Ama erkenden sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalan Alex'in yokluğu bellerini büktü.

Anlamsız
Böylesine kapanan takımlara karşı Alex çilingir görevi görüyor. Koca ilk yarı boyunca etkili görünmelerine rağmen net bir gol pozisyonu olmadı. Sivas çok sert oynayan bir takım. Hakem Abitoğlu da buna göz yumunca kantarın topuzunu kaçırdılar. Bülent Uygun geçen sene şampiyonluğa oynayan takımı sert ve silik oynayan bir takıma dönüştürmüş. Bu arada takımın yıldızları Abdurrahman ve Musa yedek kulübesinde. Doğrusu Uygun'un ne yapmak istediğini pek anlayamadım. Takımı bu kadar geride oynatmanın ne anlamı var? Sarı-lacivertlilerde savunmanın ortası tam bir bomba. Önder ve Bilica'nın ne zaman ne yapacağı belli değil. Araya top kaçırıyorlar, kademe hataları yapıyorlar. Lugano'nun gelişi F.Bahçe'nin şansı oldu. Hele Bilica stoper mi ön libero mu belli değil! Ne yaptığı belli olmayan savruk, dağınık bir adam!

Bravo!
Fenerbahçe'nin en iyisi hiç kuşkusuz Gökhan Gönül'dü. Sağda çok iyi işler yaptı. Bir dinamo gibi çalıştı. Helal olsun. Kaleci Volkan Demirel de kritik kurtarışlar yaparak olası mağlubiyeti engelledi. Yeni transfer Cristian da iyiydi. Basit oynayarak, pas ve pres yaparak orta sahayı rahatlattı. Kazım'ın attığı gol çok net ofsayttı. Yardımcı pozisyonu iyi süzemedi. Ama her şeye rağmen maç baştan sonra F.Bahçe'nin hakkıydı.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kim haklı?   / 16-08-2009
 Gönlüm bir hoş   / 13-08-2009
 Güzel başlangıç   / 10-08-2009
 Turistik deplasman!   / 07-08-2009
 Topuz-Daum   / 06-08-2009
 Fener farkı   / 03-08-2009
 Sihirli değnek   / 31-07-2009
 En iyi transfer!   / 30-07-2009
 8 Brezilyalı   / 25-07-2009
 Zaman lazım   / 22-07-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
2.HAFTA
Fenerbahçe 3 Sivas 0
Kasımpaşa 1 İ.B.B. Spor 3
Galatasaray 4 Denizli 1
Kayseri 1 Gaziantep 1
Beşiktaş 0 Antalya 0
Eskişehir 3 Bursa 2
Ankaragücü 1 Manisaspor 1
Trabzon 1 Diyarbakırspor 2
Ankaraspor 1 G.Birliği 1
3.HAFTA
Manisaspor Trabzon
Galatasaray Kayseri
Diyarbakırspor Fenerbahçe
İ.B.B. Spor Eskişehir
Antalya Kasımpaşa
Gaziantep Ankaraspor
Bursa Ankaragücü
G.Birliği Beşiktaş
Denizli Sivas
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital