ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA 17/08/2009
Yıldıray pazarlığı sürüyor
Yıldıray pazarlığı sürüyor
Yıldıray Baştürk'ün İran asıllı menajeri Reza Fazili, "Şu noktada Yıldıray transferine bitti gözüyle bakmak yanlış olur. Transferde netleştirmemiz gereken noktalar var." dedi.

Alman futbolunun yetiştirdiği önemli yıldızlar arasında yer alan Yıldıray Baştürk'ün Beşiktaş'a transferi konusunda netleştirilmesi gereken noktalar bulunuyor. Almanya
1. Lig ekibi Stuttgart'ta forma giyen Yıldıray'ın İran asıllı menajeri Reza Fazili, "Şu noktada Yıldıray transferine bitti gözüyle bakmak yanlış olur. Transferde netleştirmemiz gereken noktalar var."diye konuştu.

Beşiktaş ile bir süredir görüştüklerini kaydeden Reza Fazili, Stuttgart'tan başka bir takıma gitmesinin Yıldıray için futbolculuk kariyerindeki son transfer olabileceğini hatırlatarak"Bu nedenle dikkatli davranmamız gerekiyor. İşi bir oldu bittiye getirmek istemiyoruz. Bu noktada Yıldıray da temkinli. Son bir kaç günde transfer konusunda önemli bir gelişme olmadı. Önümüzdeki günlerde ne olur şimdiden bir şey söyleyemem." dedi.

Öte yandan 30 yaşına giren Yıldıray'ın hangi şartlarla olursa olsun Stuttgart'tan ayrılmak gibi bir acelesi bulunmadığı öğrenildi.

2007-2008 sezonunda Hertha Berlin'den Stuttgart'a gelen ve yaşadığı uzun sakatlık dönemleri nedeniyle takımında sadece 30 maçta forma giyebilen Yıldıray Baştürk'ün şu anki takımıyla sözleşme şartları oldukça uygun.

Geçtiğimiz sezon uzun süre sakatlık yaşadığı için psikolojik olarak rahat olmadığını dile getiren Yıldıray'ın yakın çevresine, "Stutgtart'a bu kadar zarar vermek istemiyorum. Sözleşmem sürerken transfer olayım da biraz da kulüp para kazansın. Böylece Stuttgart'a olan borcumu biraz ödemiş olurum." dediği öğrenildi.
Henüz 17 yaşında iken Bochum forması ile Almanya 1. Ligi'nde oynamaya başlayan Yıldıray, daha sonra gittiği Bayer Leverkusen ve Hertha Berlin takımlarında büyük başarılara imza atmıştı.

Yıldıray Bochum formasıyla 104, Leverkusen formasıyla 73 ve Hertha Berlin forması ile 71 defa Almanya 1. Lig maçında oynadı. 45 defa da Türkiye A Milli Takımı'nda yer alan Yıldıray 1997 ila 2007 arasındaki on yıllık dönemde Almanya'nın en iyi orta saha futbolcularından biri olarak gösterildi.

2002 yılında Bayer Leverkusen forması ile Şampiyonlar Ligi finalinde de yer aldı. Yıldıray Baştürk Zonguldaklı bir maden işçisinin oğlu olarak Almanya'nın Herne kentinde 24 Aralık 1978'de dünyaya geldi.

Yıldıray da futbol alt yapısını Altıntop kardeşler gibi Wattenscheid 09 takımında aldı. 1987 ila 1997 yıllarında aralıksız on yıl bu kulübün alt yapısında oynadı.


DİĞER BEŞİKTAŞ HABERLERİ
Operasyon sinyali verdi
Başarılı hoca dün Rıdvan, Üzülmez, Nihat ve Bobo'yu taktik idmanda...
Kaza yapmayalım
Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş, İnönü'de sahne...
Bobo'nun kafası karışık
Gelen tekliflerle ne yapacağını şaşıran sambacıya arkadaşları ve...

  Panzer güven aşıladı   Seyircili olsaydı
  Hız tuzağı kuruldu   18-3 Kartal önde
  Sessiz açılış   Kart görmeyin
  Delgado müjdesi   Beşiktaş 12'den vurdu
  Meral yaramıyor   Beşiktaş günlüğü
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
2.HAFTA
Fenerbahçe 3 Sivas 0
Kasımpaşa 1 İ.B.B. Spor 3
Galatasaray 4 Denizli 1
Kayseri 1 Gaziantep 1
Beşiktaş 0 Antalya 0
Eskişehir 3 Bursa 2
Ankaragücü 1 Manisaspor 1
Trabzon 1 Diyarbakırspor 2
Ankaraspor 1 G.Birliği 1
3.HAFTA
Manisaspor Trabzon
Galatasaray Kayseri
Diyarbakırspor Fenerbahçe
İ.B.B. Spor Eskişehir
Antalya Kasımpaşa
Gaziantep Ankaraspor
Bursa Ankaragücü
G.Birliği Beşiktaş
Denizli Sivas
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital