ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Umutlar Bobo'da!

Bir haftada bir sezonluk ahkam kesmek benim tarzım değil o nedenle ilk oluşan görüntünün ilerleyen haftalarda değişebileceğini vurgulayarak başlarsak belki iddialı sözlerimizin bile toleransla okunmasını sağlarız... Hafifletici sebepleri sıraladıktan sonra şimdi gelelim gözlemlerimize.. Beşiktaş'ın hücum bölgesinde ciddi sorunları var... Nihat istenen düzeye gelse bile dertlerin tamamı ortadan kalkmaz... Transfer şart ama yabancı kontenjanı dolu... Delgado gitmiyor... O iş bitti... Arjantinli "İki ay sonra sahadayım" diye diretince yönetimin söyleyecek sözü kalmadı... Yıldıray'a dönmeleri bundan... Ancak orada da menajerler yolu tıkıyor... Hal böyle olunca tek umut Yunanlılar'ın Bobo aşkının yeniden alevlenmesi... 1 Eylül'e kadar böyle bir gelişme olursa Beşiktaş da eskisi kadar nazlanmayacaktır... Belki o zaman aranan kan bulunabilir..

Fener'i farkı havası
Denizli karşısında izlediğim Fenerbahçe'yi beğendiğimi söyleyemem... Daum bir hava getirmiş, Güiza da istim üstünde... Geçen sezonla, yenisinin farkı bu... Tempo yok, mücadele yok, etkisiz bölgede bolca pas yapan bir Fenerbahçe var... Takım olarak değil bireysel kaliteleriyle ayakta duruyorlar... Bu Fenerbahçe Avrupa'da büyük hedefler peşinde koşabilir mi? Şüpheliyim.. Kadro kalitesi olarak geçen sezon da tüm rakiplerinden iyi durumdaydı Galatasaray... O iyi kadro vasat bir teknik adama teslim edilince araba yolda kalmıştı... Rijkaard gelince en büyük sıkıntı ortadan kalktı... Gaziantep karşısında orta alan ve hücum bölgesinde özlenen takım varda sahada... Savunmada bazı problemler olsa da gün geçtikçe daha iyi olacaktır Cimbom.

Trabzon'u beğendim
Broos sanki 40 yıllık Trabzonlu gibi davranıyor... Tercümanı da inanılmaz sempatik.. Gol sonrası birlikte çocuklar gibi seviniyorlar.. Genel olarak iyi durumda Trabzon.. Çok pas yapıp, özgüvenle oynuyorlar... Defansın sağında Serkan Balcı ve ileride Umut yetersiz kalıyor... Gökhan Ünal'ın arkasına, Gabric, Alanzinho ve Yattara üçlüsü geldiğinde çok daha etkili bir takım izleriz diye düşünüyorum... Kazara Baros tipinde bir golcü bulabilmiş olsalar, özlenen şampiyonluğa çok daha yakın olurlar.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Vurucu tim uyumsuz   / 09-08-2009
 Rüzgar tüneli   / 08-08-2009
 Eyyam yapılmasın!   / 07-08-2009
 Yıldırım ve kaval   / 04-08-2009
 10.5 numara şart   / 03-08-2009
 Yüzde 51!   / 02-08-2009
 İspanya'nın ardından   / 01-08-2009
 Yedeklerin adı var   / 30-07-2009
 Gel artık 10.5 numara!   / 29-07-2009
 Süper Kartal geliyor   / 28-07-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
1.HAFTA
Gaziantep 2 Galatasaray 3
Manisaspor 0 Eskişehir 0
Diyarbakırspor 2 Ankaragücü 2
Sivas 1 Trabzon 2
Denizli 0 Fenerbahçe 2
Bursa 2 Kasımpaşa 1
G.Birliği 0 Kayseri 0
İ.B.B. Spor 1 Beşiktaş 1
Antalya 0 Ankaraspor 1
2.HAFTA
Fenerbahçe Sivas
Kasımpaşa İ.B.B. Spor
Galatasaray Denizli
Kayseri Gaziantep
Beşiktaş Antalya
Eskişehir Bursa
Ankaragücü Manisaspor
Trabzon Diyarbakırspor
Ankaraspor G.Birliği
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital