ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA 05/08/2009
Celtic buraya kadar
Yıldızı Nakamura'yı elinden çıkaran Celtic, yanlış transfer politikasının bedelini ödeyecek gibi. Zor Dinamo Moskova deplasmanında şartlar çok ağır gelecektir.

453 Spartak Mos.- Fk Moskova 1 1.75
Moskova derbisi bu kez kupa çatısının altında oynanacak. Teknik direktörlüğe Valery Karpin'in gelmesiyle arka arkaya galibiyetlere ulaşan Spartak Moskova, sezonun başında 3-1 kaybettiği rakibini yenerek hem rövanşı almayı, hem de turu geçmeyi istiyor. Galibiyete daha yakınlar.

462 Dinamo Mos.-
Celtic 1 1.90
Celtic taraftarları takımlarından memnun değil. Özellikle Nakamura'nın satılmasına çok bozuldular. Fortune dışında iyi transfer de yapamadılar ve Şampiyonlar Ligi'ne erken veda etmek üzereler. Rusya deplasmanı onlara daha da ağır gelecektir. İkinci karşılaşmayı da kaybederler.

465 Timisoara- S. Donetsk 2 1.55
Geçen sezon gelen sürpriz UEFA Kupası'nın ardından sezona iyi girmeyen Shakhtar'ın teknik direktörü Lucescu, aslında rehavet konusunda deneyimliydi. Çünkü Galatasaray'da da tıpatıp aynı durumu yaşamıştı. Konuk ekibin, Ukrayna'daki 2-2'lik skoru çevirmesini bekliyorum.

493 Seattle- Barcelona 10 3.11
Amerika turnuvasına çıkan Barcelona, bol bol genç oyuncularını deniyor. Los Angeles karşılaşmasında da Pep Guardiola, tam 23 futbolcusuna şans verdi. Yine benzer bir rotasyona gidecektir. İlk maçta meydana gelmeyen sürpriz bu kez ortaya çıkabilir. En azından Barça'ya güvenmeyin.

510 Cherno More- PSV Alt 1.70
Ekol olmak farklı bir şey. Cherno More de Bulgar ekolünün temsilcisi olduğu için dirençli bir ekip. Hollanda deplasmanından 1-0'lık yenilgiyle dönerek umutlarını rövanşa taşıdılar. Burada rakiple başabaş bir futbol sergileyeceklerdir. Sonuç tahmini riskli. 2.5 altı oynayın.

539 Motherwell- S. Bükreş 2 1.75
İSKOÇYA'nın ve Avrupa'nın zayıf takımı Motherwell, Romanya'da 3-0 yenilerek turu kaybetti. Şimdi kendi sahasında prestij maçına çıkıyor. Ama işleri yine zor.
Barış DİNÇARSLAN


DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
Real Madrid transfere doymuyor
Transfer dönemi boyunca kadrosuna kattığı birçok yıldız futbolcunun...
Adı yetti
Formula 1'de Ferrari ile yarışacak olan Michael Schumacher, sezon...
Tanjevic: Hedeflere ulaştık
A Milli Basketbol Takımı Antrenörü Bogdan Tanjevic, İtalya'daki kamp...

  Skjerven yönetecek   Stabaek
  '478' üst biter   Cruzeiro farklı
  Avrupa ligi ilk maçlar   Şampiyonlar ligi ilk maçlar
  Kısa...kısa...kısa...
Favorim G.Saray
_Tobol karşılaşmasının ardından "Netanya maçını dehşet...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
1.HAFTA
Gaziantep Galatasaray
Manisaspor Eskişehir
Diyarbakırspor Ankaragücü
Sivas Trabzon
Denizli Fenerbahçe
Bursa Kasımpaşa
G.Birliği Kayseri
İ.B.B. Spor Beşiktaş
Antalya Ankaraspor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital