ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 15/07/2009
İnter Turku ideal
Bu sezon beklenen performansı tam olarak gösteremeyen İnter Turku, Sheriff önünde avantaj sağlayacak kapasitede.

451 Urawa- Shimizu 1 1.60
Kadrosunda 3 Brezilyalı barındıran Urawa, son dönemdeki performansıyla ligde yükselişe geçti ve 2. sıraya yerleşti. Shimizu ise son maçında deplasmanda Gamba Osaka'yı 4-1 mağlup ederek tüm dikkatleri üzerine çekti. Aralarında oynadıkları son 3 müsabakada deplasman takımlarının iyi skorlar aldığını görüyoruz. Eleme
usulüne göre oynanan bu karşılaşma tgs 2-3 için iyi bir seçenek olabilirdi ancak böyle bir tercih bulunmadığı için ev sahibine yönelmek daha mantıklı.

452 Kashima- Kawasaki 1 1.70
Ligde açık ara önde giden Kashima, ilk 4 içinde yer alan Kawasaki karşısında kupa maçının ilk ayağında avantajlı sahaya çıkacak. Özellikle aralarındaki mücadelelerde ev sahibi takımların bir adım önde olduğunu görebiliyoruz. Ama son 2 müsabakaları 1-1'lik skorla bitti. Bu da 2 ayaklı tur öncesi ekiplerin daha temkinli davranacağının göstergesi. Kashima ligde sahasında henüz yenilgi yüzü görmedi ve Kawasaki'ye de şans tanımayacaktır.

457 İnter Turku- Sheriff 1 1.30

Geçen sezonu 2 kupayla kapatan İnter Turku, bu yıl istenilen performansı ortaya koyabilmiş değil. Finlandiya temsilcisi ligde zirvenin 9 puan gerisinde 6. sırada yer alıyor. Moldova şampiyonu Sheriff'i yakından tanıyoruz. 2007 yılında Şampiyonlar Ligi 2. Ön Elemesi'nde temsilcimiz Beşiktaş'ın rakibi olmuş, 1-0 ve 3-0'lık skorlarla siyah-beyazlılara kaybederek elenmişti. Sezona kötü başlamasına karşılık ev sahibi İnter Turku saha ve seyirci avantajını da kullanarak ilk 90 dakikadan istediği bir skorla ayrılacaktır.

466 Debreceni- Kalmar 2 2.50
Macaristan Ligi'nde mutlu sona ulaşmayı başaran Debreceni, kendisine oranla oldukça güçlü bir rakiple karşılaşıyor. İsveç'te geçen sene ligi domine eden ve önüne geleni devirip şampiyonluğa ulaşan Kalmar, önemli futbolcularını satınca güç kaybetmişti. Bu sene kötü bir start verdiler ancak daha sonra toparlanmayı başardılar. Hafta sonunda ligin köklü ekiplerinden Djurgarden'ı 6-1'le geçerek adeta bozguna uğrattılar ve bu müsabaka öncesinde gözdağı verdiler. İsveç temsilcisi ilk karşılaşmada galip gelerek taraftarı önündeki mücadeleye avantajlı çıkar.

468 Kopenhag- Mogren 02 3.55

Bu mücadelede ev sahibi Kopenhag'ı çok daha iyi tanıyoruz. Danimarka'nın son şampiyonu bu turda Karadağ temsilcisi Mogren'i ağırlıyacak. Konuk ekip ilk turda Malta temsilcisi Hibernians'ı 2-0 ve 4-0'lık skorlarla rahat devirmeyi bildi. Her ne kadar ev sahibine 1.10'luk bir oran açılsa da iki takım arasında bu kadar büyük bir fark bulunduğunu sanmıyorum. Kadrosunda 5 İsveçli ve 2 Brezilyalı futbolcu barındıran Danimarka temsilcisi, kağıt üzerinde avantajlı taraf gözükse de bu müsabakada işi hiç de kolay değil. Mogren'e verilen oran iştah kabartıyor. Sürpriz kuponlarda konuk ekibin yenilmezliği denenebilir. Sistem kuponlarında yer verebilirsiniz.

471 Zrinjski- S. Bratislava 1 2.50

Konuk ekibin ligi devam ediyor ve futbolcular birbirine alışmış durumda. Bu onlar için bir avantaj gibi görülebilir. Ancak Bosna'da deplasmanlar oldukça zordur. Adeta savaş çıkıyor ve ligdeki karşılaşmalarda ekiplerin dış sahada dizleri titriyor. Şampiyon Zrinjski, taraftarı önündeki bütün müsabakalardan puanla ayrılmayı başardı ve hiç yenilgi yüzü görmedi. Ancak rakip sahada çıktığı 15 mücadelede sadece 4 kez kazanabildi ve tam 9 kez kaybetti. Küme düşen Orasje bile evinde yalnızca 1 kez mağlup oldu. Bu veriler Slovakya şampiyonu Bratislava'nın ne kadar zorlanacağını gösteriyor. Ev sahibi takım galip gelirse sürpriz sayılmayacaktır.
ALİ ERİM


DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
Şampiyonlar Ligi müjdesi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı...
Sahaya yıldırım düştü
Avusturya'nın Styria bölgesine bağlı Leoben kasabasında hazırlık maçı...
Millilere uyuşturucu gözaltısı
Genç Bayan Voleybol Milli Takımı'nın, Dünya Şampiyonası'na katılmak...

  Nachbar'ı Efes kaptı   Ödünç salon!
  Parker, Cleveland'ta   Diadora giydirecek
  Çek pasörü getirdi   Maracana'da goller gelir
  Kısa...kısa...kısa...
Delgado palavra
* Delgado' nun yerinin boşluğu falan yok. O, palavranın biriydi.
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
1.HAFTA
Gaziantep Galatasaray
Manisaspor Eskişehir
Diyarbakırspor Ankaragücü
Sivas Trabzon
Denizli Fenerbahçe
Bursa Kasımpaşa
G.Birliği Kayseri
İ.B.B. Spor Beşiktaş
Antalya Ankaraspor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital