ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 08/07/2009
Durdurulamıyor
Durdurulamıyor
Konfederasyon Kupası'nda final oynayan ekip, rotasyona gitse de çok formda. Honduras'ta siyasi karışıklık var. Ev sahibi şanslı.

516 Heerenveen- Sivasspor 2 2.20
Özel müsabakaların çoğu risk taşıyor. Yani taktikleri, güç dengelerini ve kadroları düşünerek tahminde bulunmak mantıklı değil. Geçen sezon ligimizi 2. sırada bitiren Sivasspor, Şampiyonlar Ligi ön elemesine hazırlanıyor. Şimdiye kadar aldığımız haberler de çok ciddi çalışmalar yaptıkları yönünde. Maceraya
atılmak isteyenlere Sivasspor'u tavsiye ederim.

531 Corinthians- Fluminense Üst 1.70
Son iki yıldır Brezilya Ligi'nde gol azalması gözlemliyoruz. Bu sezonu da Corinthians ve Fluminense kaliteli forvetlerine rağmen kısır geçiriyor. Bu hep böyle sürmeyecektir. Özellikle hızla aşağılara düşen bu iki kulübün artık savunma yaparak kazanacakları bir şey yok.

535 ABD- Honduras 1 1.15
ABD, rahat bir galibiyetle başladı. Konfederasyon Kupası'ndaki kadrosunu tamamen değiştiren takım, bu zayıf ülkeler arasında yine ön plana çıkıyor. Honduras ise Gold Cup'ın sürprizler yapabilecek ekiplerinden. Yine de burada şansları az. Ev sahibinin dinamik gençleri 3 puanı alacaktır.

543 Ripo- Sutjeska 02 1.67
Beyaz Rusya temsilcisi Ripo, kendi liginin bile sıradan takımlarından birisi. Karadağ ekibi Sutjeska ilk ayakta öne geçmesine rağmen bitime 12 dakika kala gelen golü engelleyemeyerek 1-1'lik beraberlikle yetindi. İlk müsabakada ne sonuç çıkarsa çıksın biz daha iyi görünen ekibe bahis yapmalıyız.

547 Birkirkara- Slaven Belupo 2 1.25
Hırvat takımı Slaven Belupo, ilk maçta daha 3. dakikada öne geçmesine rağmen istenilen farkı yakalayamadı. Yine tur için avantajlı bir skor elde etti diyebiliriz. Çünkü Malta temsilcileri genelde yenilmemek için sahaya çıkıyor. Bu kez taktikleri mutlak galibiyet üzerine kurulacaktır. Bu durum da Hırvatlar'ın işine gelir.

561 Llanelli- Motherwell 10 1.96
Galler takımı Llanelli, Motherwell'i deplasmanda 1-0 yenerek çok iyi bir sonuçla ülkesine döndü. İskoç takımının bu mağlubiyetindeki en büyük etken ise tabii ki yeterli bir hazırlık döneminden geçmemiş olmasıydı. Llanelli, önceki senelerde gördüğümüz kadarıyla Avrupa kupalarında sahasında iyi sonuçlara imza atabiliyordu. İlk müsabakadan güzel bir skorla ayrıldılar ve turu geçmek için fazlasıyla motive olacaklar. Tura yakınlar diye düşünüyorum.
Barış DİNÇARSLAN


DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
Tuncay'a 4 milyon sterlin
İngiltere'de yayınlanan Daily Mail gazetesi, Premier Lig...
Harikalar Diyarı
Önceki akşam 80 bin kişi önünde resmi imzayı atan Portekizli:...
Çok 'özel' ziyaret
Özel Olimpiyatlar 2009 Avrupa Futbol Turnuvası'nda Avrupa birinciliği...

  Potada turladık   Potada imza
  Son okul Ankara'ya   2'nci dönem başlıyor
  Corinthians ideal   Kısa...kısa...kısa...
Yerliler ağlamasın
_Bu sezon birçok Anadolu takımı da yabancı hoca getirdi.
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
1.HAFTA
Gaziantep Galatasaray
Manisaspor Eskişehir
Diyarbakırspor Ankaragücü
Sivas Trabzon
Denizli Fenerbahçe
Bursa Kasımpaşa
G.Birliği Kayseri
İ.B.B. Spor Beşiktaş
Antalya Ankaraspor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital