ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 01/07/2009
Yarı Türküm ömür boyu Fenerliyim
Yarı Türküm ömür boyu Fenerliyim
F.Bahçe'de ikinci Daum dönemi resmen başladı. Dün sözleşme imzalayan Alman hoca, Türkiye'ye ve F.Bahçe'ye övgü yağdırdı.

F.Bahçe, teknik direktör Christoph Daum ile üç yıllık sözleşme imzaladı. F.Bahçe'ye ikinci kez teknik direktör olan Daum, imza töreninde konuşmasına Türkçe başlarken "F.Bahçe ile birlikte olmaktan çok mutluyum. İnşallah şampiyon olacağız. Çok mutluyum. Aziz Yıldırım efsane başkan'' şeklinde ifadeler kullandı. Türkiye ve F.Bahçe'ye övgüler yağdıran Alman hoca "Yarı Türküm, tam değilim ama ömür boyu F.Bahçeliyim" diye konuştu. Başkan Aziz Yıldırım'ın da katıldığı törende çok heyecanlı ve mutlu olduğu gözlenen Daum, "İlk hedefimiz Türkiye şampiyonluğu" dedi.

***

Yarım kalmıştı

"Giderken çok acı çektim. Şimdi ise evimdeyim. Çok mutluyum. Verdiğim sözler, yarım kalan işlerim var".

Fenerbahçe, Aragones'in yerine göreve getirdiği Christoph Daum ile dün 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertli ekibe ikinci kez teknik direktör olan Daum'un imza töreni, Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Trübünü Salonu'nda, başkan Aziz Yıldırım'ın da katılımıyla gerçekleşti. İmza töreni sonrası açıklamalar yapan Alman çalıştırıcı, Türkçe olarak "Fenerbahçe
ile birlikte olmaktan çok mutluyum. İnşallah şampiyon olacağız. Aziz Yıldırım efsane başkan" dedi. Açıklamalarını daha sonra yardımcısı Ayhan Tumani'nin tercümanlığında Almanca sürdüren Daum, şöyle devam etti:

Ömür boyu Fenerliyim
"Başta başkan olmak üzere bütün yöneticilere beni evime geri getirdikleri için teşekkür ediyorum. Geçmişte elde ettiğimiz başarılar güzeldi ama onlar geçmişte kaldı. Bizim için en önemlisi ileride yapacağımız işler olacak. Buraya yarım kalan işlerimi bitirmek için geldim. Yarı Türküm. Benim için bir defa Fenerbahçe diyen, ömür boyu Fenerbahçe demeli. Bir söz verdim ve bu sözümü tutacağım. Sürekli birlik ve beraberlik içinde olacağız." Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Daum, şunları söyledi:

Kalbim hep buradaydı
"Fenerbahçe'yi terk edişim normal değildi. Bu büyük bir acıydı. Ama hiç ayrılmadım. Çünkü aklım ve kalbim hep buralardaydı. Ayrıldıktan 2 gün sonra ameliyat oldum. Almanya'da hep Türkiye'nin temsilcisi oldum. Fenerbahçe'de işlerimin bitmediğini düşünüyordum. Eşim de bana destek verdi. Bu kez daha yüksek bir motivasyonla geldim. Bizim için imkanlar süper. Fenerbahçe gibisi yok. İmkanları kullanıp başarılı olacağız. Yönetimle aynı dili konuşuyoruz."


DİĞER FENERBAHÇE HABERLERİ
İstesek Rijkaard'ı alırdık.
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kamer, Galatasaray'ın,...
Maksadını aştı
"Büyük takımda hiç oynamadım. Valencia hoşuma giden bir kulüp.
Test için sıraya!
Sezonu açan F.Bahçe'de oyuncular çeşitli testlerden geçmeye başladı.

  3 genç imza birden   Müdahale ettirmem!
  'Bir an bile düşünmedi'   Mutlu son yakın
  Daum ile yüzler güldü   Volkan nihayet
  Ballı ile devam   Valencia, 'Güiza' dedi
  Şen: Daum'un işi zor   Fenerbahçe günlüğü
Sizin için geldim
Daum nihayet dün imzayı attı ve göreve resmen başladı. Aragones' ten...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
34.HAFTA
Hacettepe 0 Kocaeli 4
İ.B.B. Spor 0 Bursa 1
Trabzon 1 Fenerbahçe 2
Konya 3 Ankaraspor 0
Antalya 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Kayseri 4
Gaziantep 1 Eskişehir 1
Galatasaray 2 Sivas 1
Denizli 1 Beşiktaş 2
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital