ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Kamu vicdanı!

Mehmet Topuz olayı Fenerbahçe'nin başarısıyla bitti. Hayırlı olsun.. Dilerim Mehmet, özellikle son bölümü "Kurtlar Vadisi" kıvamında yaşanan bu transfer döneminin travmalarını çabuk atlatır ve F.Bahçe'ye başarıyla hizmet eder. Bu transfer gerçek F.Bahçeliler'in dahi içine sinmemiş ve kamu vicdanını rahatsız etmiştir. Mehmet Topuz, yanında hiç kimse yokken, medya önüne çıkıp özgür iradesiyle düşüncesini açıklasaydı, kamu vicdanı rahatlardı. İlk bölümde Beşiktaş, finalde ise F.Bahçe buna izin vermediler. Dolayısıyla ben bu olayda bin türlü baskı ve tehdit altında kalan Mehmet Topuz'u kesinlikle suçlamıyorum. Ama birilerini suçluyorum... En başta Demirören büyük bir hata yaptı. Kayserispor'un "Pazartesine kadar F.Bahçe'ye süre verdik" açıklamasını ciddiye almadı ve bunu yok saydı. Sonra Demirören'e karşılık verenler de kantarın topuzunu kaçırdı.

Korku mu, yalakalık mı?
Örneğin F.Bahçe... Kayserispor'la anlaştıkları için inanılmaz bir fırtına kopardı. Etik masalları anlattılar. Daha birkaç ay önce kendilerine Bekir'i vermeyen G.Antepspor için resmi siteden yaptıkları açıklamayı unuttular! Öyleyse biz hatırlatalım, bakın o gün ne demiş F.Bahçe yönetimi: "Sayın Kızıl, ne Gaziantepspor Kulübü'nün ne de Bekir İrtegün'ün sahibidir. Bu itibarla KÖLE TİCARETİ zihniyeti ile bir futbolcuyu onun RIZASI DIŞINDA bir başka kulübe satma gibi bir hakkı ve yetkisi yoktur..." Farkındaysanız Bekir, F.Bahçe'yi istemesine rağmen; vermeyen Gaziantep "köleci" oldu. Beşiktaş'ı isteyen Mehmet Topuz'u zorla F.Bahçe'ye veren Kayserispor ise kahraman. İşte bizim etik anlayışımız ve medyanın hali! Belki korkudan, belki yalakalıktan bunu tam bilemiyorum ama maalesef birilerinin etik anlayışı ve vicdan muhasebesi şöyle çalışıyor; Fenerbahçe her zaman haklıdır!..

SON SÖZ: Bu olayda Mehmet Topuz'u hiçbir şekilde suçlamıyorum. Bir genç adam "Beşiktaşlıyım, 50 milyon dolar bile verseler Fenerbahçe'de oynamam" derken ya da F.Bahçe'ye imza atarken yanlış yapmış olabilir... Koca koca başkanların, futbolcuyu köle gibi alıp-sattığı bir ortamda genç bir adamın yaptığı bu hata, devede kulak kalır.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Dönek Mehmet mi yiğit Mehmet mi?   / 12-06-2009
 Top Mehmet'te!   / 11-06-2009
 Bunun adı zulümdür!   / 09-06-2009
 Topuz'un dediği olur   / 08-06-2009
 Tele Tezahürat   / 08-06-2009
 Nasıl kaçırdık!   / 06-06-2009
 Pazartesi işbaşı   / 05-06-2009
 Lekesiz, tertemiz   / 04-06-2009
 Aklında bir sayı tuttu!   / 03-06-2009
 Üç Büyük Mustafa!   / 31-05-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
34.HAFTA
Hacettepe 0 Kocaeli 4
İ.B.B. Spor 0 Bursa 1
Trabzon 1 Fenerbahçe 2
Konya 3 Ankaraspor 0
Antalya 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Kayseri 4
Gaziantep 1 Eskişehir 1
Galatasaray 2 Sivas 1
Denizli 1 Beşiktaş 2
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital