ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 14/06/2009
Güney Afrika
Güney Afrika
Seyircisi önünde grubun en zayıf takımı Irak karşısına çıkacak olan Afrika temsilcisi, turnuvanın ilk maçında galibiyete yakın.

306 Güney Afrika- Irak 1 1.50
Kendi seyircisi önünde Dünya Kupası'nın en önemli provasına çıkacak olan Güney Afrika, Konfederasyon Kupası'na diğer ülkelerden biraz daha ciddi bakıyor. Çünkü ilk provadan başarıyla ayrılmak istiyorlar. Son 17 maçında 2 kez kazanabilen Irak'ın, ev sahibi karşısında çok fazla şansı bulunmuyor. 1.50'lik oran da
bence gayet tatminkar.

320 Odd Grenland- Bodo Glimt 1 1.50
Odd Grenland, 2007 play-off'larında Bodo'ya yenilerek 2. Lig'e düşmüştü. Bir anlamda rövanş için hazırlanıyorlar. O yüzden biraz daha motive olmaları beklenebilir. Bunun dışında ev sahibinin seyircisinin karşısında 1 yılı aşkın süredir kaybetmemesi, konuk ekibin işini zorlaştıran bir diğer faktör.

331 Valerenga- Stabaek TGS 2-3 1.75
Kupa şampiyonu Valerenga, şu an ligin en formda takımı ve 5 haftadır da kaybetmiyor. Alanzinho'yu Trabzonspor'a sattıktan sonra eski gücünden uzaklaşan son şampiyon Stabaek ise yavaş yavaş formunu buluyor. 3 ihtimalli karşılaşmada toplam gol sayısında 2-3 iyi bir tercihtir diye düşünüyorum.

337 Brescia- Livorno TGS 0-1 2.70
İtalya'da Serie A'ya yükselecek son takımın belli olacağı play-off'larda rakiplerini eleyen Brescia ve Livorno finale kaldılar. İlk maçta hata yapmak istemeyen iki ekibin de çok kontrollü oynayacağı düşünülürse 2.70'lik çok güzel oranıyla TGS 0-1 denenebilir.

401 Brezilya- Mısır İy 1 1.50
Mısır, kağıt üzerinde bu grubun en zayıf takımı. Diğer grubu İspanya'nın ilk sırada tamamlama ihtimalinin yüksekliğini iyi bilen Brezilya, yarı finalde İspanya ile eşleşmek istemiyorsa ilk müsabakada işini sıkı tutmalı. Sambacılar'a verilen oran bir hayli düşük. Bu yüzden 'ilk yarı 1' seçimi denenebilir.

404 ABD- İtalya 10 2.06
En son 2006 Dünya Kupası'nda karşılaşan ve 1-1 berabere kalan iki takımın mücadelesinde İtalya favori. Çünkü hâlâ Dünya şampiyonu apoletini taşıyorlar. Yalnız büyük maçlara iyi motive olan Amerika Birleşik Devletleri, bir sürprize imza atabilir.
Ali ERİM


DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
F.Bahçe Ülker ile Efes Pilsen 5. kez
Beko Basketbol Ligi'nde Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker arasındaki...
Senoz'da final vakti
Çayeli Senoz Derneği'nin İstanbul'da düzenlediği 5. Senoz Deresi...
Golden League 2009 sezonu D Spor'da
Dünya atletizminin zirvesi Golden League'de heyecan başlıyor. D Spor...

  Türkan Erişmiş'ten Türkiye rekoru   İspanya dağıtır
  Kısa...kısa...kısa...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
34.HAFTA
Hacettepe 0 Kocaeli 4
İ.B.B. Spor 0 Bursa 1
Trabzon 1 Fenerbahçe 2
Konya 3 Ankaraspor 0
Antalya 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Kayseri 4
Gaziantep 1 Eskişehir 1
Galatasaray 2 Sivas 1
Denizli 1 Beşiktaş 2
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital