ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 10/06/2009
Eriksson ile yakın temas
Eriksson ile yakın temas
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, en son Meksika Milli Takımını çalıştıran İsveçli Teknik Direktör Sven-Goran Eriksson'un görüştükleri teknik adamlar içerisinde olduğunu söyledi..

Hacısalihoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Ferhat Öztorun'un imza töreninin ardından, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hacısalihoğlu, teknik direktör Ersun Yanal'ın görevden ayrılmasının ardından ligler devam ettiği için sezon sonuna kadar hoca konusunda faaliyet göstermediklerini belirterek, ''Önceliğimiz Şenol hocadan yanaydı.
Ancak kulübünün ısrarlı tavrı bu isteğimizin gerçekleşmemesine neden oldu. Daha sonra kariyerli yabancı hoca göreve getirilmesi konusunda mutabık kaldık'' dedi.

Kulüp başkanı Sadri Şener'in bir çok isimle görüşmeler yaptığını ifade eden Hacısalihoğlu, ''Henüz bu görüşmeler tamamlanmış değil. 5-10 gün içerisinde teknik heyetimizi belirlemek istiyoruz. Yeni bir heyecanla hazırlıklarımıza başlamak istiyoruz'' diye konuştu.

Alman teknik adam Top Möller'in hiç gündemlerinde olmadığını anlatan Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:
''Böyle bir düşüncemiz olmadı. Eski futbolculuk dönemi haricinde teknik direktörlüğünü bilmiyoruz. Becerikli bir menajeri var ve sık sık Trabzonspor'u gündeme getiriyor. Sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da gazetelerde, internet sitelerinde bu tür haberler yayılıyor. Bizimle bir ilgisi yoktur.''

Hacısalihoğlu, Sven-Goran Eriksson ile görüştüklerini belirterek, ''Eriksson ve onun gibi, o tarz teknik direktörlerle görüşüyoruz. Kendisiyle de görüşülmüştür. Ancak hiçbir hocayla anlaşma yapılmamıştır. Maalesef bunların çok gizli kalması da mümkün olmuyor. Trabzonspor'un Türkiye'den yerli bir hoca ile bugünkü şartlarda çalışması kolay değil. Halilhodziç de düşündüğümüz hocalardan biriydi, onunla da görüşüldü'' diye konuştu.

''BAŞKANIN EĞİLİMİ DEVAM ETME YÖNÜNDE''

Asbaşkan Hacısalihoğlu, yönetim kurulunun göreve devam edip etmeyeceği yönündeki bir soru üzerine ise şunları söyledi:
''Göreve devam edip etmeme konusunda kararı başkan verecek. Sayın başkanın başlattığı, bitirdiği, devam eden birçok projeleri var. Bunlar da benim görüşüm, son derece Trabzonspor'a faydalı oldu. Devam etmesini ben bir üye olarak çok arzu ediyorum. Kararı açıklamış değil, ama genel eğilimini devam etme şeklinde diye algılıyorum. Devam etmesinin faydalı olacağını düşünüyorum. Yönetimin bir kararı olmaz. Başkan çalışacağı yönetimi tespit eder, onlara teklifler getirir ve bir yönetim yapar.''

Hacısalihoğlu, sözleşmesi biten Hüseyin ve Serkan Balcı konusunda kararı yeni teknik direktörün vereceğini belirterek, ''Hocayı beklerler mi, onların bileceği iş. Ama onlar Trabzonspor'u iyi biliyorlar, onlar da gelişmeleri takip ediyorlar. Düşünceleri pozitif ise beklerler. Ben şahsen futbolcu olsam beklerdim. Hüseyin, burada problemi olmamış. Onca tenkit olmasına karşın olumlu davranmış biri. Benim de çok sevdiğim bir oyuncu'' diye konuştu.

Bu arada, yurt dışında bulunan kulüp başkanı Sadri Şener ve kulüp genel saymanı Mahmut Aksu'nun, teknik direktör Sven-Goran Eriksson ile anlaşma konusunda önemli aşama kaydettikleri öğrenildi.
AA


DİĞER TRABZONSPOR HABERLERİ
Seve seve gelirim
"Pazartesi teklif yapıldı, bir saat içinde olumlu yanıt verdim Şimdi...
İbrahim Kaş hamlesi
Beşiktaş'tan İspanya'nın Getafe kulübüne transfer olan İbrahim...
Trabzon'a yeşil ışık
Bordo-mavili takımın, Sivassporlu Abdurrahman Dereli'nin işini...

  Engin için son adımlar   Hutchinson'a uçtu
  Yattara'ya hiç teklif yapılmadı   Umut yuvadan uçuyor
  Hüseyin'in aklı karışık   Paulao bekliyor
  Kurullar toplandı   Belediyeye tebrik
  Özak'tan ziyaret   Trabzonspor günlüğü
Herkes sorumlu
Trabzonspor, geride kalan sezonu iyi bir yerde noktalamanın sevincini...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
34.HAFTA
Hacettepe 0 Kocaeli 4
İ.B.B. Spor 0 Bursa 1
Trabzon 1 Fenerbahçe 2
Konya 3 Ankaraspor 0
Antalya 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Kayseri 4
Gaziantep 1 Eskişehir 1
Galatasaray 2 Sivas 1
Denizli 1 Beşiktaş 2
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital