ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Kaldı 90 dakika

Sivasspor, Gençlerbirliği karşısında ilk yarıda kelimenin tam anlamıyla döküldü. Golü de erken yiyince oyun disiplininden iyice koptu. Bu nedenle doğru dürüst Gençlerbirliği kalesine şut atamadılar. Konuk başkent ekibi ise Sivasspor'un sağ kulvarını oldukça iyi kullandı ve bu bölgeden geliştirdiği kontrataklarla etkili oldu, pozisyonlar buldu. İkici yarıda ise Sivasspor'un oyunda bariz bir üstünlüğü vardı. Haftalardır formsuz olan Musa Aydın'ın yerine Kamanan oyuna girince Sivasspor golleri bulmaya başladı. Teknik direktör Bülent Uygun'un Kamanan kalitesinde bir oyuncuyu koca ilk 45 dakikada kulübede oturtmasına anlam veremedim. Sivasspor, tam 15 hafta liderlik koltuğunda oturdu. Bu takım şampiyonluk şansını da son haftaya taşıdığına göre başarılı olmuş demektir.

Bir bakmışsın şampiyon
Futbolda her sonuç var. Son hafta Beşiktaş yenilebilir. Sivas da G.Saray'ı yenerse bir bakmışnız şampiyon... Sivasspor'da futbolcular baskı gördükleri anda rahat olamıyorlar. Yiğidolar, şampiyonluk şansını son doksan dakikaya taşıdı. En azından son haftaya Şampiyonlar Ligi yolunda Trabzonspor'dan avantajlı başlayacak. Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek Sivas'ın bütçesindeki bir takım için büyük başarıdır.

Özkahya iyi yönetti
Sivasspor'un kötü oynamasında fizik gücünün düşüşü başlıca nedenler arasında. Kırmızı-beyazlılar bu sezon yaşadıklarından aldığı derslerlerle gelecek sezonun planlamasını erkenden yapmalı. Çıtayı daha da yükseğe taşımalıdır. Şimdi son 90 dakikayı bekleyeceğiz. Sivasspor, bu sezon kendi seyircisine son maçta galibiyetle veda etti, şampiyonluk için İstanbul'a randevu verdi. Hakem Halis Özkahya'da böyle kritik maçta karşılaşmada iyi yönetim gösterdi.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Satranç oyunu!   / 22-05-2009
 Bobo uçurdu   / 18-05-2009
 Yeniden zirvede   / 17-05-2009
 Gerçekleri görün   / 10-05-2009
 Rahat bırakın   / 07-05-2009
 Hasar büyük   / 04-05-2009
 Sivas'ı ye(n)mek!   / 02-05-2009
 Yolda sapma yok   / 30-04-2009
 Futbol resitali   / 26-04-2009
 Düğüm çözülür mü?   / 25-04-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
33.HAFTA
Ankaraspor 0 Antalya 0
Eskişehir 2 Trabzon 5
Bursa 2 Gaziantep 2
Kayseri 0 Hacettepe 0
Sivas 3 G.Birliği 2
Ankaragücü 3 Denizli 0
Beşiktaş 2 Galatasaray 1
Fenerbahçe 4 Konya 2
Kocaeli 2 İ.B.B. Spor 3
34.HAFTA
Hacettepe Kocaeli
İ.B.B. Spor Bursa
Trabzon Fenerbahçe
Konya Ankaraspor
Antalya Ankaragücü
G.Birliği Kayseri
Gaziantep Eskişehir
Galatasaray Sivas
Denizli Beşiktaş
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital