ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 04/05/2009
Kime 'Özen'miş bunlar?
Trabzonspor'da Ahmet Özen'in göreve başladığı hafta, Süper Lig yeni bir hoca ile tanışırken, spor camiası da yeni bir isimle tanışıyor. Trabzonspor, Kayserili futbolcuları ile Kayserispor'u farklı yenerken, galibiyetle yeni bir ufka yelken açmak, yazarlık şansımız olsa gerek.

***
Ersun Yanal'ın görev yaptığı dönemde en fazla eleştirildiği
konu olan kadro seçimi, maç öncesi Avni Aker'de en çok cevap arayan soruydu. Bu soru, haftalardır forma yüzü görmeyen Ferhat'ın sağ bekte, Tayfun'un savunma göbeğinde, Serkan'ın da orta sahanın solunda görev almasıyla ve dörtlü, işlemese de çift kanatlı orta saha ile cevabını buldu. Hafta içerisinde yaptığı açıklamalarla ilgi çeken Giray, beklediği helalliği (!) Ahmet hocadan da alamadı.

***
Maçın ilk dakikalarında, savunmada acemice hareketler yapan Trabzonspor, rakibinin ilk hatasından eleştirilen forvet Umut Bulut ile golü buldu. Ardından gelen ikinci golde, Gökhan'ın akıl dolu vuruşuna ise şans melekleri kaleci Souleymanou'yu kullanarak katkı yaptı.

***
30. dakikadan sonra takımdaki mücadele gücü ve takımın yaptığı tempo düşünce, Kayserispor orta sahayı rahat ve hızlı geçmeye başladı.Yakalanan pozisyonlardaki ilk top beceriksizliği, farkın daha da açılmasını önledi. Kayserispor'un artan baskısı sonucu beklediği golü ise Cangele'nin muazzam (!) düşüşü ile buldu.

***
İkinci yarıda ele geçen fırsatları değerlendiremeyip, yağmur altındaki taraftarlarına sıkıntılı anlar yaşatan ev sahibi, son on beş dakikada bulduğu iki golle haftalar sonra dört köşeli kolbastı oynadı ve oynattı. Galibiyet sorunların üstlerini örtmemeli. Ahmet hoca orta sahadaki direnç kaybına kalan dört haftada vitamin(!) bulmalı.

***
Sonuç olarak iki çift sözüm var. Birincisi futbolculara. Bu takımda ne Sadri Şener için ne de Ersun Yanal için oynuyorsunuz. Kura atışıyla, tombalayla, tesadüfen değil, bileğinin hakkı ile altı defa şampiyonluk yaşamış bir camia için oynuyorsunuz. İkinci sözüm ise Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Sayın Yalçın Karadeniz'e... Rüzgar küçük ateşleri söndürürken, büyük ateşleri daha da canlandırır.
Arif Çetin


DİĞER TRABZONSPOR HABERLERİ
Trabzon şampiyonluk potasında
Trabzonspor'un Kayserispor'u mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatması...
Hepsini kazanacağız
"Kayseri önünde önemli bir galibiyet aldık, gerisi gelecek. Fuar...
Van Gaal fırtınası
Bordo-mavililer "Trabzonspor'u çalıştırabilirim" diyen tecrübeli...

  Gökhan Ünal krallar gibi   Barış'a tam not
  Cale beğenildi   Önce adalet
  Umut kendine geldi   Taraftara övgü
  Takım izin yaptı   Ferhat yetersiz
  Song: Dert değil   15 puan fark
  Rövanş sevinci   Kolbastı yeniden
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
30.HAFTA
Hacettepe 2 Galatasaray 0
Trabzon 4 Kayseri 1
Konya 2 Kocaeli 0
Gaziantep 2 Sivas 1
Antalya 2 Bursa 3
Denizli 3 Eskişehir 2
Ankaragücü 1 Ankaraspor 0
İ.B.B. Spor 3 G.Birliği 1
Beşiktaş 1 Fenerbahçe 2
31.HAFTA
Eskişehir Antalya
Bursa Konya
Kocaeli Trabzon
Kayseri Gaziantep
Galatasaray Ankaragücü
Fenerbahçe Denizli
Ankaraspor Beşiktaş
Sivas İ.B.B. Spor
G.Birliği Hacettepe
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital