ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Fenerbahçeliyim gurur duyuyorum!

Nerden başlasam. Neleri saysam. Öncelikle FBTV'ye çıkanların tamamına yakını fikrini söyleyemiyor veya fikri sabit.
Bu biiiiir...
Sonra başkanın yanından ayrılmayan bir ağabeyimiz var, adeta başkanın Lambası! Hiç mi hatası yoktur Aziz başkanın. Bu ne sadakat. Kim önemli Aziz başkan mı? Fenerbahçe mi? Arkadaşlar gerçekleri söylemediğimiz sürece sayın Aziz Yıldırım'a kötülük yaparız...
Bu ikiii...
Gelelim şu Juan Figer meselesine. Kapılmışız adama başkasını gözümüz görmüyor. Oysa şu gün gibi ortada. Hiçbir menajer hiçbir başkan için kendi menfaatlerini arka plana atmaz.
Bu üüüçç...
Gelelim bizim menajer Volkan Ballı'YA. Gerçekten ballı. Peki ne iş yapar? Kırmızı kart görenleri saha dışına taşımak, arada 'Bu maç bizim için çok önemli. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var' demek... Yani komik. Futbolcular alemlerde, gezmelerde. Takımın yarısı cezalı. Sen ne iş yaparsın Volkan beyciğim!
Bu dööörtt...
Gelelim Uğur olayına. Ben yazmıştım. Eldivenlerini sahanın ortasına atıp çıktığında ceza verilmesi gerektiğini. Ama kimse kılını kıpırdatmadı. Peki şimdi ne oldu? Oyundan çıktıktan sonra yedek kulübesinde isyan etti diye üstad Aragones takıma almıyor. 93. dakikada rakibine arkadan haince kafa atan Lugano, onbinlerce seyircinin, başkanların önünde o terbiyesizce hareketi yapan Volkan ne olacak? Alkollü araba kullanmaktan ehliyetini kaptıran, gündüzlerden çok gece maçı yapan Gökhan Emreciksin ne olacak? Sahada yumruk yumruğa kavga eden Semih ne olacak? Milli takım kampında bile aklı haşne fişnede olan Güiza ne olacak? Gırtlak kesmeye yeltenen Emre ne olacak? Ne olacak sayın Aragones, onları da kesebilecek misin?
Bu beeşşşş
Madem alacaktınız. Basketbolda sezon başında niye gönderdiniz Solomon'u. Madem hatanızdan dönebiliyorsunuz, Tuncay'ı da alın, Aurelio'yu, Serkan'ı, Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıyan Yusuf''u da alın. Galatasaray'ı geçtiğimiz sene şampiyon yapan Servet'i de alın.
Bu altııııı...
Sivasspor-Fenerbahçe maçında Bülent Uygun'u tanımayan bir hocamız var bizim arkadaşlar. Yaşama sevinci yok üstadın. Fener'i mum yaptı eritti. Acaba hâlâ tanımıyor mudur Bülent'i? Top toplayıcı çocuklarla bile toplantı yapan Bülent'i. Takımı için başarı için herkesle sıcak temas kuran Bülent'i... Burası Türkiye arkadaşlar... Bu ülkede kapris yaparsan kaybedersin. Kimseye sırtını dönme. Kimseyi hor görme. Bilmem anlatabildim mi!
Bu yediiii
Allah aşkına şu halimize bakar mısınız! En çok parası olan kulüp Fenerbahçe. Küresel kriz var. Yani tam zamanı.. Parayı akıllıca kullanıp rakiplerle arayı açman için her şey müsait. Başkan Aziz Yıldırım'ın '7 yabancı şart' diye kendini parçaladığını hepimiz biliyoruz, aldıklarını da... Güiza, İspanya gol kralıymış. Mışşşla muşşşla olmuyor... Benim futbolcum değil! Gün gibi ortada. Demek ki kışşşş! Maldonado, Josico, Burak, Ali Bilgin... Paranla rezil olmak işte böyle bir şey! Ligdeki sıralamaya bak. Yakında Bursa'nın da altına düşeriz..
Bu sekiiizzzz
Sivasspor sezon başında İnter Toto oynadı.. Yani erken başladılar, tatil bile yapmadılar. Herkes 'Bunlar dökülür' dedi... Hayır dedim. Onlar Sivas'ta yaşıyor, hep göz önünde... Halkla iç içe. Saçmalayamazlar. Ama Burası İstanbul. Karda yürürsün izini belli etmezsin. Futbolcuların çoğu geceleri yaşıyor. Neyse, bu kadar tüyo yeter Ballı'YA...
Bu dokuzzz...
ÖNEMLİ NOT: Sezon başından bu yana yazdığım yazılar nedeniyle bana en içten hakaretlerini esirgemeyen, Fenerbahçeliliğimden şüphe eden, öngörü yoksunu yalakalara en derin saygılarım ve de sevgilerimle... Ben Fenerbahçeliyim ve bunun için kendimle gurur duyuyorum.
Bu da 10...






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 İmparator ordusunu satmaz!   / 03-04-2009
 Fenerbahçe'ye yakışıyor mu?   / 24-03-2009
 Fenerbahçeliyim U-TA-NI-YO-RUM   / 12-03-2009
 Ali Koç'un şifreleri! Ve Alex'in öfkeleri!   / 26-02-2009
 7'k mi yani? Takımı kim yaptı!   / 17-02-2009
 Hiddink'ten Aragones'e   / 12-02-2009
 'Bana o yılların hesabını ver!'   / 10-02-2009
 Bir aşk filmi izledim Sayın Özgener...   / 29-11-2008
 Bir çuval rezillik ve Fener'e tavsiye   / 18-11-2008
 Denizli ve erken öten horozlar   / 11-10-2008
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
29.HAFTA
Hacettepe 2 İ.B.B. Spor 1
Sivas 3 Trabzon 0
Fenerbahçe 1 Ankaragücü 2
Kocaeli 1 Antalya 0
Bursa 2 Denizli 0
Kayseri 1 Konya 1
G.Birliği 1 Gaziantep 0
Eskişehir 0 Beşiktaş 2
Galatasaray 1 Ankaraspor 1
30.HAFTA
Hacettepe Galatasaray Cuma 20:00
Trabzon Kayseri Cumartesi 20:00
Konya Kocaeli Pazar 15:00
Gaziantep Sivas Pazar 15:00
Antalya Bursa Pazar 15:00
Denizli Eskişehir Pazar 15:00
Ankaragücü Ankaraspor Pazar 15:00
İ.B.B. Spor G.Birliği Pazar 15:00
Beşiktaş Fenerbahçe Pazar 20:00
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital