ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Sabrım tükendi

Perşembe günü çoluk çocuk 5-10 dakikalığına cumhurbaşkanı, başbakan filan oldu, Aziz Yıldırım da buna heves etti. Baktık bir gün sonra o da başka "ufaklıkları" sevindirmiş. Bu "ufaklıklar" Fener forması giyip sahaya çıktılar daha 4. dakikada oyundun düştüler. Sonrası mı? Rezaleti görmeyen kaldı mı ki bana soruyorsunuz? Kötü günde takıma sırt çeviren iyi gün dostları gibi olmak istemem. Zaten haftalardır küçük harfle konuşup yazıyorum kaç defadır. Ama artık sabrım tükendi arkadaş. Parayı cukkalayan, şöhreti yakalayan, reklamda, tanıtımda, promosyonda, hava atmada, çıtır çerez ayıklamada bunlar birinci, topa geldi mi koftici, dümenci.

AYAR OLDUM VALLAHİ
Yahu kardeşim bu Aragones'in tohumuna da mı para saydık biz. Meymenetsiz suratlı, ruhsuz bakışlı, tatsız tuzsuz tavırlı bu adamı kulübeden görüp ayar oluyorum; ya her gün karşılaşanlar ne yapsın? Gelelim Güiza'ya. Bu Güiza değil çorba be. Limonu, salçası, tuzu eksik tirit çorbası bu adam. Hay senin ayağının ayarına da, eski hatıralarına da, gol krallıklarına da diye başlayıp saydıracağım çoluk çocuk okur diye yapmıyorum. Siz beyler. Ali Bilgin, Gökhan Emreciksin, Deniz, Yasin, Selçuk ve diğerleri. Takımın cılkı cılızı çıkmış. Sakatı cezalısı gırla, fırsatı yakalamışsınız da neden oynar her tarafınız? Bunun hesabı sorulmaz mı, bu kahrın bilançosu, sizi seneye çırak çıkarmaz mı? Yolda, sokakta türlü mekanda ahali sizi rezil edip oynatmaz mı?

KEPAZE OLDUK
Yaninin yanisi, merhum Oğuz Aral'ın unutulmaz çizgi karakterlerinden biriydi utanmaz adam. Oğuz abi rahmet istemiş olacak ki dün sahada münasip miktarda utanmaz adam(lar) vardı ama bunlar sadece futbol utanmazıydı. Dişten tırnaktan artırıp maç bileti alan, yağmur kar çamur demeden takıma koltuk atan, onunla gülen tek başına ağlayan, coşkuyla, alkışla, kahkahayla kendilerinden geçmeyi düşledikleri zaferler yerine, kendilerinden nefret edip, ıslıkların, yuhaların, protestoların korosu olmaya mahkum ettikleri taraftarlardan utanmayan adamlardı onlar.

NEDEN GELDİK Kİ!..
Tekrar ediyorum ki bunlar stadyumun her bir yanına parça pinçik dağılmışlardı. Tribünde, kulübede, oyun alanındaydılar. Koskoca Fenerbahçe'nin zavallı hale düşmesine, kepaze olmasına, perişanlık, pejmürdelik, hımbıllık anaforuna kapılmasına neden olanlardı. Dün yıllardır ilk defa maç bitiminden 20 dakika önce stadı terk edenler oldu. Az bile yaptılar. Bırakın erken gitmeyi keşke hiç gelmeselerdi.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Cerrah'i müdahale   / 22-04-2009
 Şaşırmadım   / 19-04-2009
 Rüzgar gibi geçti   / 09-02-2009
 Kadıköy'den Gazze'ye   / 26-01-2009
 Kombine kahroldum   / 20-12-2008
 Kafayı kullanmak   / 15-12-2008
 Piaro çarpsın seni   / 06-12-2008
 Topu çift gördüm   / 30-11-2008
 Aydın havası   / 23-11-2008
 Vukuatsız kabadayı   / 16-11-2008
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
29.HAFTA
Hacettepe 2 İ.B.B. Spor 1
Sivas 3 Trabzon 0
Fenerbahçe 1 Ankaragücü 2
Kayseri 0 Konya 0
Bursa 0 Denizli 0
Kocaeli 0 Antalya 0
G.Birliği 0 Gaziantep 0
Eskişehir 0 Beşiktaş 0
Galatasaray 0 Ankaraspor 0
30.HAFTA
Hacettepe Galatasaray
Trabzon Kayseri
Denizli Eskişehir
Beşiktaş Fenerbahçe
Ankaragücü Ankaraspor
İ.B.B. Spor G.Birliği
Konya Kocaeli
Antalya Bursa
Gaziantep Sivas
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital