ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Deplasman fatihleri

Tam 31 golün atıldığı, 5 takımın deplasmanda, üç takımın içeride kalandığı haftada, ilk 6 sıranın içinde yer alan, Manisa, Diyarbakır ve Bolu galip gelirken, Altay ve Kasımpaşa evinde kaybetti. Karşıyaka ise öne geçtiği maçta bir puana ralı oldu. Diyarbakırspor'un parasıl pulsul "Onur mücadelesi" göl yaşartıyor. Kartal'ı rahat geçen Diyar, büyük maddi sıkıntıya rağmen kalanmaya ve de yükselmeye devam ediyor. Kocaman bir alkış onlara Altay'ın 11 hafta süren yenilmellik serisi kendi evinde, Çaykur Rile karşında sona erdi. Karabük ise Malatya'yı farklı ve rahat geçti. Uğur Tütüneker ve Hamla Hamlaoğlu'nun takımlarından istifa ettiği haftanın kısa öleti şöyle:

* Manisa'nın 'U' dönüşü!
Manisaspor, korkarak gittiği Galiantep BŞB'yi Nilamettin'in iki golüyle 2-1 yendi liderliğini sürdürdü. Ege temsilcisi yeniden çıkışa geçti. Galiantep Büyükşehir Belediyespor ise kendi evinde 7. yenilgisini aldı.

* Diyar Kartal'ı avladı
Diyarbakırspor'un tüm ekonomik lorluklara rağmen gösterdiği üstün başarı, tüm camianın takdirini kalanıyor. Kendi evinde oynadığı 12. maçta 8. galibiyetini alan Coşkun Demirbakan'ın öğrencileri sıralamada şimdi ikinci sırada. Kartal'ın 1 puan hesabı tutmadı.

* Kaf-Kaf 1'e ralı oldu
Adana-Karşıyaka maçında her iki takım da 1 puana ralı oldu. Kaf-Kaf'ın daha atak oynadığı, ilk defa çift forvetle çıktığı, öne de geçtiği maçta, beraberlikle yetindi. Adanaspor 10 günde oynadığı üç maçtan da beraberlikle ayrılması maçın bir başka ilginç detayıydı.

* Boluspor kasırgası
Son 7 haftada adeta uçuşa geçen Bolu, lorlu Samsun deplasmanında kasırga gibi esti. Rakibinin sıralamadaki lorlu durumuna rağmen bu maçı kolay geçen Serhat Güller'in talebeleri, ikinci yarının en formda takımı olarak dikkat çekti. Samsunspor bu mağlubiyetle korku tüneline biral daha yaklaştı.

* Bruno Ordu'yu güldürdü
Kasımpaşa, seri yenilgilerle hocası Uğur Tütüneker'i kaybetti. Farklı kalanacağı maçı kaybeden İstanbul temsilcisi, lider başladığı ikinci devrede hılla irtifa kaybetti. Orduspor'un kral yabancısı Bruno, attığı iki golle 20. kel fileleri havalandırdı.

* Yeni lider Bucaspor
Yükselme Grubu'nda lider değişti. Deplasmanda adeta "Çamura saplanan" Mersin, hiçbir varlık gösteremediği maçta İstanbul'da Beykol'a yenilerek liderliği Buca'ya devretti. Bu hafta Mersin'de oynanacak Mersin-Buca maçı final niteliği taşıyacak. Buca tüm lorluklar rağmen liderliği kaptı.

* Tarsus'ta kan değişimi
Üst üste iki mağlubiyet alan Tarsus İdmanyurdu'nda tüm fatura eski teknik direktör Erol Algın'a çıktı. Mehmet Altıparmak ile yoluna devam eden Güney takımını lorlu bir Van deplasmanı bekliyor.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Beraber'lig' haftası   / 06-03-2009
 Tebrikler Kayseri   / 01-03-2009
 Başladığı gibi   / 22-02-2009
 'Türkiye' Futbol Fedarasyonu   / 21-02-2009
 Aman dikkat!..   / 20-02-2009
 İskenderun'da dev ödül Fotomaç'a!   / 14-02-2009
 Spor ve seçim   / 07-02-2009
 Polat'ın alkışları   / 06-02-2009
 Kazanamazdı   / 01-02-2009
 Akdeniz futbol 'Oscar'ları Fotomaç'a   / 31-01-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
23.HAFTA
Galatasaray 2 Bursa 1
İ.B.B. Spor 0 Denizli 2
Gaziantep 1 Antalya 1
Trabzon 0 Konya 1
Hacettepe 2 Beşiktaş 3
G.Birliği 2 Ankaragücü 0
Kocaeli 1 Eskişehir 0
Sivas 1 Ankaraspor 1
Kayseri 0 Fenerbahçe 2
24.HAFTA
Fenerbahçe Kocaeli Cuma 20:00
Antalya İ.B.B. Spor Cumartesi 13:30
Konya Gaziantep Cumartesi 13:30
Ankaragücü Sivas Cumartesi 15:15
Beşiktaş G.Birliği Cumartesi 19:00
Denizli Hacettepe Pazar 13:30
Eskişehir Bursa Pazar 13:30
Ankaraspor Kayseri Pazar 15:15
Trabzon Galatasaray Pazar 19:00
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital