ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 24/02/2009
Korkmaz dönemi başladı
Korkmaz dönemi başladı
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz, Sarı - kırmızılı takımın başında uzun süre görev yapmak istediğini açıkladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Merkezi'nde Galatasaray'la sözleşme imzaladıktan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran genç teknik adam, yuvaya tekrar döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.
Galatasaray'da kendisine görev yapma şansı veren Başkan Adnan Polat ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Bülent Korkmaz, "Birgün Galatasaray'da görev alacağıma inanıyordum. Bunun içinde teknik direktörlükte vardı. İnşallah bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Taraftarın nasıl futboldan hoşlandığını biliyorum onları istediği futbolu ortaya koymaya çalışacağız. Ben futbolculuk yaşamımda zorluklarla karşılaştım hepsinin üstesinden gelmiştik. Şimdi de teknik direktör olarak bunların üstesinden geleceğime inanıyorum. Galatasaray taraftarı şartlar ne olursa olsun takımlarına destek versinler. Galatasaray takımı oynadığı her maçı kazanmak için sahaya çıkacaktır. Onların desteği ile perşembe günü Bordeaux maçını hallederiz." dedi.

UZUN VADELİ KALMAK İSTİYORUM

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran genç çalıştırıcı, Galatasaray'da uzun vadede teknik direktör olarak kalmak istediğini belirterek, "Uzun vadeli plan yapmamız gerekiyor. 24-25 senede futbol oynadım. Biliyoruzki bir teknik adamın takımın başında kalması saha sonuçlarına bağlıdır. Futbol hayatımda yaşadığım başarıları tenki direktör olarak da yaşamak istiyorum. O zorlukların üzerinden geleceğime inanıyorum. Zaten inanmasam burada teknik direktör olarak olmazdım." diye konuştu.

Takımı kendisinden önce çalıştıran Teknik Direktör Michael Skibbe'ye teşekkür eden Korkmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her teknik adamın bir oyun tarzı vardır. Bunları uygulamak biraz zaman alabilir. Özellikle son maçta alınan mağlubiyetin ardından oluşan moral bozukluğunu futbolcularla konuşup atlatmak istiyoruz. En kısa sürede oyuncularla teker teker konuşup bunları çözeceğiz. Burada futbolcularla alınacak kararlarda tabiki benim yetkim olacaktır."

Galatasaray'ın kendi döneminde nasıl bir futbol oynayacağının sorulması üzerine Bülent Korkmaz, şöyle konuştu:

"Diğer takımları çalıştırırken nasıl bir oyun oynattığımı gördünüz. Elinizdeki oyuncu yapısına göre bir oyun planı olacaktır. Yine başarılı olunması için herkesin mücadele etmesi gerekiyor. Dünya futbolunda mücadele etmeden kazanılmıyor. Yetenekli oyuncularımızla birlikte Galatasaray'ı en iyi noktalayarak taşımak istiyorum. Kaliteli ve yetenekli oyuncular kolay bulunmuyor onlardan en iyi şekilde yararlanmak istiyoruz. Galatasaray'ın kadrosunda birçok genç oyuncu var onlardan en iyi şekilde yararlanmaya çalışacağız. Alt yapıdan gelen oyuncular her zaman değer veririm. Onların gelişmesi için elimde gelenin en iyisini yapacağım."

KİMSE GALATASARAY'IN ÜZERİNDE DEĞİL

Daha önce bir televizyon kanalında Lincoln için yapmış olduğu açıklamaların hatırlatılması üzerine genç çalıştırıcı, "Oyunculara her zaman Galatasaray'da geniş imkanlar sağlanıyor. Büyük paralar veriliyor. Ne ben ne başkası asla Galatasaray Kulubü'nün üzerinde olamaz. Bizler günü geldiğinde bırakıp gittik ve şimdi geri döndük. Kimse bu takımın üzerinde olamaz. Ben o programda fikrimi söyledim. Lincoln ve Arda'nın kaptanlığı konusunda o zaman kendi fikrimi söyledim. Lincoln'de son 5-6 haftadaki performansı ortada. Herkes hayranlıkla izliyor. Takımla ilgili genel anlamda sayın başkanla konuşmadık. Maçları atlattıktan sonra konuşacağız. "

36 PUANIN HEPSİNE TALİBİZ


Şampiyonluk yarışı konusunda da açıklamalarda bulunan Korkmaz, önlerinde oynanacak 13 lig maçı ve alınacak 39 puanın hepsine talip olduklarını ifade ederek, "Kaybedilmiş hiçbirşey yok. Tüm puanlara talibiz. Önce Bordeax ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.
Galatasaray'ın teknik kadrosunda antrenör Burak Dilmen'in görevi bıraktığı yerine ise Utku Yörükoğlu'nun getirildiği ifade edildi.

(CİHAN)





DİĞER GALATASARAY HABERLERİ
Polat'tan futbolculara gözdağı
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, herkesin Galatasaray'ın...
İşte Bordeaux'nun maç kadrosu
Galatasaray'ın, UEFA Kupası 3. tur rövanşında Perşembe günü konuk...
Efsane geri döndü
5-2'lik Kocaeli yenilgisi Aslan'da depreme neden oldu. Korkmaz imzayı...

  Son şansınız   Yabancılara şut
  5 attı geldi 5 yedi gitti   Sanctis'e veto
  Hagi'den 'hayır'   Hasan'dan tebrik
  Terim'den sonra!   Defansta kriz
  Arda: Affettireceğiz   Meira Florya'yı terk etti
  2009 yaramadı   Yollanan 3. Alman
  Baros hırs yaptı   Madalya satıldı
  Ayhan'a kutlama   Galatasaray günlüğü
Doğru mu, yanlış mı?
Beklenen bomba patladı. Hasar çok ağır oldu. Hatta 5-2' lik sonuç...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
21.HAFTA
Gaziantep 0 Beşiktaş 3
Kayseri 0 Bursa 0
İ.B.B. Spor 1 Ankaragücü 2
Konya 2 Antalya 0
Trabzon 0 Denizli 2
G.Birliği 1 Fenerbahçe 0
Hacettepe 3 Ankaraspor 1
Sivas 1 Eskişehir 0
Galatasaray 2 Kocaeli 5
22.HAFTA
Beşiktaş İ.B.B. Spor Cuma 20:00
Denizli Gaziantep Cumartesi 13:30
Ankaraspor G.Birliği Cumartesi 13:30
Eskişehir Kayseri Cumartesi 13:30
Fenerbahçe Sivas Cumartesi 19:00
Ankaragücü Hacettepe Pazar 13:30
Bursa Kocaeli Pazar 13:30
Antalya Trabzon Pazar 15:15
Konya Galatasaray Pazar 19:00
 
Şans OyunlarıTurkuvaz Yayın SabahForbes ATVŞamdan FotomaçTransport Dergi Takvim GazetesiAuto Moto Sport Yeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaar EsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto Haber Sinema Dergisi Sofra İşte İnsanCosmo Girl Cosmopolitan Bride Sabah EmlakATV Avrupa Sabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital