ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Mucize

Fenerbahçe'nin Hacettepe karşısındaki ilginç mücadelesi, haftanın en şaşırtıcı sonucuydu. Bu mucizenin sebeb-i hikmeti neydi dersiniz? Eğer Alex'i sadece takımın en kral oyuncusu olarak alkışlayıp, takımın içindeki örgütlenmeyi inkar ederseniz, gerçeklere ihanet edersiniz. Hacettepe'ye atılan ilk golden sonraki sevinç, Aragones'e karşı gösteriydi. Aslında bir ihbar! Büyükşehir Belediye karşısında kazanmak adına kılını bile kıpırdatmayan takımın, kendilerini ihbarı!

***

Adı ve hizmeti ne olursa olsun, hiçbir futbolcunun Aragones'e karşı örgütlenmeye ve o formayla meydan okumaya hakkı yoktur. Aragones'i yenmesi gereken yönetimdir, futbolcular değil. Bunu öncelikle Alex'in bilmesi gerekir. Sonra da emrindeki askerlerin... O yüzden, futbolcuların kolayca yenilme hakkı, Hacettepe maçından sonra ellerinden alınmıştır.

***

Güiza'nın yokluğu, çok şeyin varlığıysa... Semih'in varlığı, Güiza'nın yokluğuna armağan olsun. O yüzden Semih'e parantez açmak istiyorum. Fenerbahçe'nin rakip ceza alanı içindeki en değerli parıltısı. 60 trilyonluk Güiza'yı yolcu etmenin ibret belgesi. Ama bilinmelidir ki bütün bunların sebebi olarak Aziz Yıldırım'ın adı yazıyor. Aragones çıbanını patlatmayan biri dururken... Taraftar niye Aragones'e kızıyor.

***

Puanlar sahiplerini hak etmelidir. Beşiktaş-Trabzon maçında gördük ki emek, pozisyon zenginliği ve verilen mücadele kazanmaya yetmiyor. Beşiktaş'ın ruhunu ayaklandıran bir taraftarı vardı, rakip kale önünde geçitler de buldu ama... Payına düşen sadece 1 puan oldu. Mustafa Denizli, Trabzonspor'un esaretine, maçın başında daha cesaretli davransa, belki sonuç değişebilirdi.

***

Trabzonspor'a gelince... Bu kadar "evcil" bir Trabzonspor'u bu sezon ilk kez izledik. Kolbastı bu hafta iptal. Bu oyun silik gölgelerle oynanmıyor zaten. Ama bu kadar kötü oynarken kaybetmemek, kazanmak yerine geçer. Ruhlardaki Kolbastı'ya devam!

***

Galatasaray, Antalya'da kaybederken, kaybetmeye bağışıklık kazanmış bir takım görüntüsündeydi. Hafta içinde günahları hakemlerin üzerine yükleyen Adnan Polat, Antalya'daki esneyen aslanı ne yapacak acaba? Günahlara, biraz da içerden bakmayı denesin!

***

Sivasspor'un Bursa'da attığı golü görünce. "Tarih yazmaya giderken, insana talih de gerekiyor" diye düşündüm. Beşiktaş-Trabzonspor maçında Yunus Yıldırım'ı izleyince... "Bu ülkede adam gibi maç yöneten hakemler de varmış" diye düşündüm. Abdullah Avcı ve Şifo Mehmet'in, olmazları olur yapan sonuçlarına... Ve futbolun içine işleyen beyefendi tavırlarına bakınca... "Yabancılara verilen değer bu adamlara verilse, neler olur" diye de düşündüm ama... Bizim futbolumuza adam değil... Soytarı lazım, pahalı hurda lazım, bitirim lazım!






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Rezervasyon!   / 10-02-2009
 Suistimal   / 03-02-2009
 Kirli tırnaklar   / 27-01-2009
 Armağan   / 20-01-2009
 Hayal satan adam (17)   / 18-01-2009
 Gazap üzümleri   / 13-01-2009
 Çocuk oyuncağı   / 06-01-2009
 Hayal belası   / 01-01-2009
 Zeytin dalı   / 30-12-2008
 Gerçek adalet   / 26-12-2008
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
20.HAFTA
Ankaragücü 3 Gaziantep 1
Eskişehir 0 G.Birliği 0
Antalya 1 Galatasaray 0
Fenerbahçe 7 Hacettepe 0
Kocaeli 1 Kayseri 2
Denizli 2 Konya 1
Ankaraspor 1 İ.B.B. Spor 2
Bursa 1 Sivas 1
Beşiktaş 1 Trabzon 1
21.HAFTA
Trabzon Denizli
Gaziantep Beşiktaş
Galatasaray Kocaeli
Kayseri Bursa
G.Birliği Fenerbahçe
İ.B.B. Spor Ankaragücü
Konya Antalya
Sivas Eskişehir
Hacettepe Ankaraspor
 
Şans OyunlarıTurkuvaz Yayın SabahForbes ATVŞamdan FotomaçTransport Dergi Takvim GazetesiAuto Moto Sport Yeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaar EsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto Haber Sinema Dergisi Sofra İşte İnsanCosmo Girl Cosmopolitan Bride Sabah EmlakATV Avrupa Sabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital