ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 04/02/2009
"Hiçbir oyuncu mutsuz değil"
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ''Bizim kulübümüzde simgeleşen slogan 'Herşey Trabzonspor için' mesajıdır'' dedi.

Yanal, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un henüz yeni kurulmuş bir kadroya sahip olduğunu belirterek, ''Kısa dönemde hem bu değişimi hem de yarışmayı birlikte götürmek zorundaydık.
Bunun için sağlıklı bir ortama ihtiyaç vardı. Öncelikle bu sağlıklı ortam yönetim kurulumuz tarafından oluşturuldu. Katılan oyuncularımız da bu ortamda sergiledikleri karakterle olgunlaşma sürecine önemli katkılarda bulundular. Başta da söylediğim gibi biz yeni bir takımız ve halen bazı değişimleri sürdürüyoruz'' diye konuştu.

Yanal, takımın tecrübeli oyuncuları başta kaptan Hüseyin olmak üzere Song, Yattara, Egemen ve Tolga'nın, genç oyuncuların deneyim kazanmaları ve takım olmaları yönünde gösterdikleri yüksek katkının, bugün yaşanan tablonun en önemli sebepleri arasında ilk sırada yer aldığını söyledi.

Bugüne kadar gelinen noktada yapmak isteyip de yapamadıkları ya da yapma gücü olmalarına rağmen gerçekleştiremedikleri konuların da olduğunu dile getiren Yanal, ''Yıllardır özlenen ve beklenen takım iskeletini kurduğumuzu biliyoruz. Bizi en çok sevindiren camiamızın ve taraftarımızın bu kadroyu destekleyip, sevmeleri. Bunun en büyük nedeni de takım kurulurken herkesin asgari müşterekte mutabakata vardığı, fikir birliği içerisinde olduğu oyuncuların kadroya dahil edilmesidir. Gördüğümüz destek bugünkünden daha iyisini yapabileceğimizin inancını verdi, güvenini aşıladı. Önümüzdeki süreçte çok daha iyi performansla sezon sonunda umut ettiğimiz sonuçlara ulaşacağımızın güvencesi oldu'' dedi.

Teknik anlamda çok ciddi bir organizasyonla çalıştıklarını kaydeden Yanal, şöyle devam etti:

''Oyuncularımızın tüm kişisel verileri değerlendirilip analiz ediliyor ve çalışmalara yansıtılıyor. Takım olarak da oyun felsefemizde eldeki kadronun gücü ve yeterliliği analiz ediliyor ve depolanıyor. Tüm bu veriler oyuncularımızla paylaşılıyor. 'Daha nasıl verimli oluruz' sorusunun cevabı birlikte aranıyor. Futbolcularımız organizasyona eksiksiz katılıyorlar. Kendi aralarındaki yönetim biçimi demokratik ve eşitlik ilkesine dayalı olarak yürütülüyor. Herkesin birbirine sevgisi ve saygısı var. Aradaki iletişimi kuran tecrübeli oyuncuların katkısı, bizim oyuncularla olan ilişkilerimiz son derece net ve sağlıklı. Futbolcularımızın her biri kulübün, teknik heyetin ve futbolun kurallarına bağlı davranıyorlar. Bu da işimizi kolaylaştırıyor.''

HER ŞEY TRABZONSPOR İÇİN

Yanal, kurum içerisinde tüm birimlerin kulübe katkı için son derece ciddi bir mesai harcadığını belirterek, şunları söyledi:

''Gerek futbolcular gerekse teknik ve idari personel günlük yaşamlarının büyük bölümünü iş yerimiz olan ofislerde ve çalışma alanlarında geçiriyoruz. Bugün geldiğimiz noktada bizimle birlikte olan bütün arkadaşların mesaisinin katkısı ve emeği oldukça yüksek. Öyle ki kulüpte çalışan bütün personelin günlük yaşamının içerisinde bu durum mesai saatlerinin dışındaki bölüme de yansıyor. Herkes ailesinden çok Trabzonspor ile vakit geçirme fedakarlığını severek yapıyor. Bizim kulübümüzde simgeleşen slogan 'Her şey Trabzonspor için' mesajıdır. Bu da doğal olarak verimi fazlasıyla arttırıyor. Yaratılan güzel, sağlıklı ve hijyenik ortam başarı için tüm olanakları sunuyor.''

Trabzonspor kadrosu içerisinde bulunan hiçbir oyuncunun mutsuz olmadığını vurgulayan Yanal, ''Hepimiz oyuncularımızın mutsuz olmasını sağlayacak ortamı yaratmamaya büyük özen gösteriyoruz. Buna müsaade etmiyoruz. Zaman zaman medyada çıkan olumsuz düşünce ve görüşler olsa da bunların hepsi bizim kadromuza çok uzak. Oyuncularımızın gerçekten mutlu bir ortamda yaşadıklarını, yaptıkları işten keyif aldıklarını rahatlıkla söyleyebiliriz. Hepsinin bu mutlu ve keyifli görünüşleri performanslarına da yansıyor. Dileğimiz bu yapının daha da sağlıklı bir şekilde ileriye taşınmasıdır'' diye konuştu.




DİĞER TRABZONSPOR HABERLERİ
Tarz meselesi
"Şov olsun diye çalım yapmam. 20 dakika süresince taraftara stilimi...
Havaya girmeyin
"Şampiyonluk yolunda sahamızda kayıp yaşamamamız gerek. Ciddiyeti...
Macaristan da kolbastı hayranı
Trabzon'un geçen hafta deplasmanda Ankara karşısında 2-0 kazandıkları...

  Var mı Song'dan daha güçlüsü!   Teşekkürler başkan
  Performans artıyor   Colman'ın çifte hedefi
  Serkan'a tedavi   Papy'ye sürpriz
  Biletler satışta   A.Gücü'ne bilendiler
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
18.HAFTA
Kayseri 0 Sivas 0
Kocaeli 0 G.Birliği 2
Ankaraspor 0 Trabzon 2
Denizli 0 Galatasaray 2
Bursa 0 Hacettepe 0
Eskişehir 6 İ.B.B. Spor 1
Ankaragücü 1 Konya 3
Fenerbahçe 1 Gaziantep 1
Beşiktaş 1 Antalya 0
19.HAFTA
Trabzon Ankaragücü Cuma 20:00
Hacettepe Eskişehir Cumartesi 14:00
Sivas Kocaeli Cumartesi 15:00
Galatasaray Kayseri Cumartesi 19:00
G.Birliği Bursa Pazar 14:00
Gaziantep Ankaraspor Pazar 14:00
Antalya Denizli Pazar 14:00
Konya Beşiktaş Pazar 15:00
İ.B.B. Spor Fenerbahçe Pazar 19:00
 
Şans OyunlarıTurkuvaz Yayın SabahForbes ATVŞamdan FotomaçTransport Dergi Takvim GazetesiAuto Moto Sport Yeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaar EsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto Haber Sinema Dergisi Sofra İşte İnsanCosmo Girl Cosmopolitan Bride Sabah EmlakATV Avrupa Sabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital