ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 04/02/2009
"Beşiktaşlı olmam dezavantaj yaratıyor"
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş'ı çalıştırma konusunda eski heyecanının kalmadığını söyledi.

Aybaba, Beşiktaş'ı çalıştırma gibi bir isteğinin olmadığını vurgulayarak, ''Beşiktaş'ı çalıştırma gibi bir isteğim yok. Böyle bir amacım ve hedefim yok. Tabii ki ben o takımın içinden çıktım. Yıllarca kaptanlık yaptım. İnsan kendi
camiasının yanında olmak ister. Bu çok sulandı. Benim böyle bir beklentim yok. Futbol bu. Kulüplerin nasıl tavır alacağı belli değil. Şu anda teklif bile mümkün değil. Her takımdan teklif geldiğinde oturuyor, konuşuyoruz. Beşiktaş'tan da böyle bir teklif gelirse, oturur, konuşuruz. Bu konuda eski heyecanım kalmadı'' diye konuştu.

BEŞİKTAŞLI OLMASI ALEYHİNE

Tecrübeli teknik adam Aybaba, Beşiktaşlı olmasının kendisine her zaman dezavantaj yarattığını söyledi.

Aybaba, Beşiktaşlı olduğu için her yerde protesto edildiğini hatırlatarak, şöyle konuştu:
''Beşiktaşlı olmam bana her zaman dezavantaj yaratıyor. Benimle ilgili böyle bir senaryoyu yazdılar işte. Bu bir yıpratma politikasıdır. Benim yoksa hiçbir takıma karşı saygısızlığım yok. Futbol oynarken kırmızı kart bile görmedim. Hiç kimse ile kişisel problemim yok. Düşüncelerimi, bildiklerimi her yerde söylerim. Hiç kimseyle en ufak polemiğe girmem. Bu özellikler Türkiye'de çok az kişide var. Bundan da rahatsız olan büyük bir topluluk var. Onlar da benim üstüme oynuyor'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın maçlarına gittiğinde dahi protesto edildiğini vurgulayan Samet Aybaba, ''Burada çok rahatız. Ulvi ve Gökhan var burada. Bursa'da bir arkadaşımı yanıma alamadım, çok protesto ediliyoruz diye. Bütün bunların sonucunda işimizi iyi yapamıyoruz. Bu da böyle devam edecek'' dedi.

ŞAMPİYONLUKTA SİVASSPOR'U ŞANSLI GÖRÜYOR

Teknik direktör Samet Aybaba, Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk yarışında, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanında Sivasspor'un da büyük bir şansa sahip olduğunu belirtti.

Aybaba, şunları söyledi:

''Şampiyonluk yolunda Sivas çok iyi gidiyor. Sonuna kadar götürürler. Galatasaray futbol adına biraz daha önde. Çok sakatları ve problemleri var. Beşiktaş kötü oynuyor olsa da büyük takım. Onlar da yarışın içinde yer alır. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor sonuna kadar devam eder. Trabzon da iyi bir takım yaptı. Sivasspor, Galatasaray'ı da yenince, şampiyonluk yolunda ön plana çıktı.''

Samet Aybaba, kulüp, yönetim, şehir ve şehir dışındaki tüm Sivaslıların inançlı olduğunu anlatarak, ''İyi bir oyuncu kadrosu oluşturdular. Bülent mükemmele yakın bir teknik direktörlük performansı sergiliyor. Bütün bunlar biraraya gelince, başarı da geliyor. İnanılmaz başarılılar. Medya da bunların yanında. Oyuncular bir şeye inanıyor. Şehir bir şeye hazırlanıyor. Bunların hepsi çok önemli şeyler. Bülent 5-6 senedir orada. Bülent başkanı, başkan onu iyi tanıyor. Bu bile başarı için bir öncelik'' şeklinde konuştu.

MEHMET YILDIZ İNANILMAZ BİR OYUNCU

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Aybaba, Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız'ın inanılmaz bir oyuncu olduğunu söyledi.

Mehmet Yıldız'ın takımından ayrılması durumunda Sivasspor'un bocalayacağını savunan Aybaba, şöyle devam etti:

''Oradan çıkar Mehmet Yıldız'ı, o takım çok bocalar diye düşünüyorum. Sivasspor'un yüzde 60'ı Mehmet Yıldız. Başka takımda ne yapar, ne yapmaz, onu bilemem. Mehmet Yıldız gibi oyuncuyu Sivasspor'daki sistem içinde kullanacaksanız. O zaman her takımda iş yapar.''

GUIZA DEĞERLENDİRMESİ

Fenerbahçe'de sergilediği performansla çok fazla eleştirilen golcü oyuncu Daniel Gonzalez Güiza'nın sıradan bir futbolcu olmadığını ifade eden Aybaba, ''Bu adam İspanya'da gol kralı. Bu adam öyle sıradan bir kişi değil, titri var'' dedi.

''Ortega Türkiye'ye geldiğinde sistem ona göre olmadığı için oynayamaz'' diye görüş belirttiğini hatırlatan tecrübeli teknik adam, ''Ardından Alex geldi. Sistemi Alex'e göre kurunca, inanılmaz iyi oynadı. Bu üst düzey oyuncuları aldığınızda, o sistemin içindeki rolü çok önemli. Ona sistem içinde iyi bir rol verecekseniz. Takım sistemini ona göre uyarlayacaksınız. Güiza tek başına koşturup duruyor. Takımla bir bağlantısı yok. Şu anda formda değil. Semih de bu ülkede gol kralı oldu. O da kaliteli bir oyuncu. İki forvet de oynar, üç forvet de oynar'' değerlendirmesini yaptı.


DİĞER TURKCELL SÜPER LİG HABERLERİ
Kupada Sivas fırtınası
Lig lideri Sivasspor'un, ligde 2-0 yendiği Galatasaray'ı Fortis...
"Bu kesinlikle bir barış mesajıdır"
Sivasspor ile Galatasaray arasında dün yapılan Fortis Türkiye Kupası...
Panteroviç!
G.Saray'ın 4 penaltısından 3'üne geçit vermeyen Avustralyalı file...

  Siyah inci   Kupayı istiyoruz
  Yigidolar da 'FOTOMAÇ' dedi   Final oynarız
  Sağlam umutlu   En güzel hediye
  Maçın tarihi değişti   Ankara-Denizli
  Transfer borsası
Öp Petkoviç' in elini
Yiğidolar destan yazdı. Kimse bu başarıyı tesadüfe bağlamasın. Yiğidi...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
18.HAFTA
Kayseri 0 Sivas 0
Kocaeli 0 G.Birliği 2
Ankaraspor 0 Trabzon 2
Denizli 0 Galatasaray 2
Bursa 0 Hacettepe 0
Eskişehir 6 İ.B.B. Spor 1
Ankaragücü 1 Konya 3
Fenerbahçe 1 Gaziantep 1
Beşiktaş 1 Antalya 0
19.HAFTA
Trabzon Ankaragücü Cuma 20:00
Hacettepe Eskişehir Cumartesi 14:00
Sivas Kocaeli Cumartesi 15:00
Galatasaray Kayseri Cumartesi 19:00
G.Birliği Bursa Pazar 14:00
Gaziantep Ankaraspor Pazar 14:00
Antalya Denizli Pazar 14:00
Konya Beşiktaş Pazar 15:00
İ.B.B. Spor Fenerbahçe Pazar 19:00
 
Şans OyunlarıTurkuvaz Yayın SabahForbes ATVŞamdan FotomaçTransport Dergi Takvim GazetesiAuto Moto Sport Yeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaar EsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto Haber Sinema Dergisi Sofra İşte İnsanCosmo Girl Cosmopolitan Bride Sabah EmlakATV Avrupa Sabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital