ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Tam destek yılı
Huyumuzdur, hep yapılan işlere köstek oluruz. Yeni yılda yeni sayfa açalım ve Fener için 'hep destek, tam destek' diyelim. Ama olması gerekenleri de yazalım


Bugün yılın son günü. Yarın sabah taptaze umutlarla beyaz sayfa açarak yeni yıla "Merhaba" diyeceğiz. Her şey için güzel temmenilerde bulunurken elbette ülke sporumuzu ve futbolumuzu da unutmayacağız. Hayatımız boyunca (huyumuzdur) yapılan işlere hep köstek olmayı kendimize şiar edinmişizdir. Ben diyorum ki hadi bu geleneği değiştirelim ve yeni yılda kösteği, desteğe çevirelim. Sürekli muhalif olmak belki bireyleri ön plana çıkartabilir. Eee... Ne de olsa 'aka kara' diyenlerin el üstünde tutulduğu bir ülkede yaşıyoruz. Bakın sezon başından beri Skibbe'yi yerden yere vuran G.Saray medyası nasıl mahcup oldu. Ertuğrul Sağlam gönderilirken gıkını çıkarmayanlar şimdi Denizli-Sağlam mukayesesi yapıyorlar. Hatırlayın, "Bunlar futboldan anlamıyor, hiçbir şey yapamazlar" dedikleri Daum ve Zico da şampiyonluklardan sonra kafaların kumlara gömülmesine neden olmamışlar mıydı?

ŞARTLARIMIZ DA VAR
Şimdi biz de bir öz eleştiri yapalım ve Hacettepe maçından beri aslında haklı olarak eleştirdiğimiz Aragones'e destek kararımızı açıklayalım. İlk olarak bu desteği yapılması gerekenler olarak verelim.
1- Sistemi "Topun bizde kalması önemli" olarak açıklayan Aragones o topun ne yapıp edip sürekli yana ve geriye değil ileriye, dikine oynanmasını sağlamalı.
2- Elinde Appiah-Aurelio yoksa çift ön libero da olmaz. Hiçbir işe yaramayan bu sistemdem acil şekilde vazgeçmeli.
3- Eğer ikinci madde uygulanırsa Semih artık orta saha oynamaktan kurtulur, yalnız adam Güiza'nın yanında yer alır. Bizler de İspanya ve Türkiye gol krallarını yan yana seyretme zevkini elde ederiz.
4- Avrupa macerası bittiğine göre ligimizdeki zayıf takımlar karşısında Gökhan ve Carlos daha çok hücumu düşünecek bir sistem içinde yer almalı.
5- Özellikle deplasmanlarda sürekli beraberliği düşünen futbol felsefesinde yük Alex'in omuzlarındaydı. Çok yıprandı ve sonunda sakatlandı. Şimdi güç dengeleri eşit dağıtılmalı, Deivid ve Emre ellerini taşın altına daha çok sokmalı. Aslında Aragones'ten sadece İspanya'yı şampiyon yaptığı sistemi F.Bahçe'de de uygulamasını istiyoruz. Kendisine buradan yapılan yanlışları anlaşılabilir ve düzeyli bir şekilde anlatmaya devam edip tam destek vereceğimizi ilan ederken, ondan da F.Bahçelilerin deplasmanlarda puan alındığı zaman sevinen değil, tam tersi liderle arası açıldığı için kahrolan bir topluluk olduğunu artık öğrenmesini diliyoruz. Bu vesile ile tüm okurların yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı, mutluluk dolu, bol kazançlı, barış dolu bir 2009 temenni ederim.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kurtuluş günü   / 28-12-2008
 Yarından da yakın   / 24-12-2008
 Nereye kadar?   / 20-12-2008
 Zor bir gece   / 19-12-2008
 Tek gerçek budur   / 17-12-2008
 Lugano'nun gecesi   / 15-12-2008
 O zaman yandık!   / 12-12-2008
 İçime sinmiyor   / 11-12-2008
 Yeter ki isteyin   / 10-12-2008
 Afiyet olsun   / 08-12-2008
 
 
Tam destek yılı
Yılın 'En'leri
Kıymet bilmek
Fener'in Terim'i
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
16.HAFTA
Konya 1 Fenerbahçe 2
İ.B.B. Spor 5 Kocaeli 0
Hacettepe 0 Kayseri 3
Trabzon 2 Eskişehir 1
G.Birliği 1 Sivas 2
Denizli 1 Ankaragücü 1
Antalya 1 Ankaraspor 1
Gaziantep 2 Bursa 0
Galatasaray 4 Beşiktaş 2
17.HAFTA
Kayseri G.Birliği
Sivas Galatasaray
Ankaragücü Antalya
Ankaraspor Konya
Fenerbahçe Trabzon
Bursa İ.B.B. Spor
Kocaeli Hacettepe
Beşiktaş Denizli
Eskişehir Gaziantep
 
Şans OyunlarıTurkuvaz YayınSabahForbesATVŞamdanFotomaçTransport DergiTakvim GazetesiAuto Moto SportYeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaarEsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto HaberSinema DergisiSofraHomeİşte İnsanCosmo GirlCosmopolitan BrideSabah EmlakATV AvrupaSabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital