ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Beşiktaş'ı ligden atın!

Beşiktaş üzerine oynanan oyunlar bitmek bilmiyor. Tam dört yıldır işkence yapılıyor bu camiaya. Kimsenin kılının kıpırdadığı da yok. Abartmıyorum; tam dört yıldır kıtır kıtır doğranıyor Beşiktaş. Rahmetli Hasan Doğan, "Beşiktaş'a operasyon yapıldı" demiş ve artık kimseye operasyon yapılmaması için her tedbiri almaya çalışmıştı. Şimdi bakıyorum o miras hızla tüketiliyor. İyi niyetten şüphem yok ama 'cehenneme giden yollar iyi niyet taşlarıyla döşenmiştir' sözünü hatırlıyorum. 'Bu federasyonla olmayacak diyenler' ve 'bu MHK ile bu iş yürümez' diyenler haklı mı acaba? Bir takım dört yıldır zulme uğruyor. Allah'tan reva mı bu? Hakemler resmen kanlı katil muamelesi yapıyor Beşiktaş futbolcusuna.
Gak dedin sarı, guk dedin kırmızı... Dokundun penaltı. Seni öldürseler devam. Attıkları sayılmaz, yedikleri havada kapılır. El insaf, buna can mı dayanır? Kadıköy'e git eksik kal, Sami Yen'e gel eksik kal. Rakiplerinin elle attıkları görülmesin, senin nizami golüne "Elle oynama" paftası yapıştırılsın. Bir sezonda tam 10 maçına aynı yardımcı verilsin ve cümle alem seyretsin.

Delgado'yu sattın hocam!
Benimki de laf. Ayıptan anlayan, günahtan korkan mı kaldı? Beşiktaş bir şey yapmalı. Türkiye'yi değil, dünyayı ayağa kaldıracak bir şey yapmalı. Aslında tarihi fırsatı Ali Sami Yen'de kaçırdılar. Diyeceksin ki ne yapabilirler ki? Söyleyeyim. Cüneyt Çakır daha ilk golü verdiği anda; topu santraya götür, santranı yap, ver topu Galatasaraylı oyunculara, çekil orta sahaya. Yapılması gereken bu. Seni yakmaya çalışanları sahanın ortasında bu şekilde cayır cayır yakacaksın. "Beni oynatmayan hakem gitsin Galatasaray'la baş başa bir doksan dakika oynasın" diyeceksin. Kalen boş, her yer boş. Bırak 90 dakikada 90 gol atsınlar. Böyle bir şey yapmalı Beşiktaş çünkü başka türlü olmayacak bu iş. Evet bir katliam var Beşiktaşlıların yüreğini yakan ama başka şeyler de var. Şimdi gelelim onlara: En başta sözüm sana Mustafa hoca. Ben "Satın" derken canla başla savunduğun Delgado'yu şu maçta yüzde milyon haklı olduğu konuda sattın! Ona sırtını döndün ve çok ayıp ettin. Bu arada egolarını tatmin etmek için büyük konuşmaya devam edeceksen derhal bu görevi bırak. Çünkü konuşmakla tam 16 puan kaybettin. Artık icraat zamanı. Lütfen haftalık toplantı bile yapma. Maç sonları dahi konuşma. İşini yap hocam. İşin konuşmak değil Beşiktaş'ı şampiyon yapmak. Ve siz sözde futbolcular. Yukarıda söylediklerimin hiçbiri sizi kurtarmaz. Asıl suçlu sizlersiniz. Ruhunuzu kaybetmişsiniz. Sahada adam gibi tepki koymayı da bilmiyorsunuz, savaşmayı da. Beşiktaş'a yakışmıyorsunuz. Hakem hataları ne kadar çok olursa olsun, siz de Beşiktaş ruhunu sahaya yansıtamıyorsunuz. Sakın bana para yerine senet almaktan falan bahsetmeyin. Sizin bu futbolunuza senet bile verilmez. Bu takımın formasını sahaya sürsem sizden daha dik durur. Giydiğiniz formanın kıymetini bilin ve hakkını verin. Ya da çekip gidin.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Aslan Çakır keyif!   / 22-12-2008
 Yıldırım Demirören'e haksızlık yaptım mı?   / 20-12-2008
 Sayın Demirören yaşıyor musunuz?   / 19-12-2008
 6 maç 18 puan   / 17-12-2008
 Tesadüfe bak   / 16-12-2008
 Pansuman!   / 14-12-2008
 Erman hoca yazı yazmıyor Hürriyet'in haberi olmuyor!   / 12-12-2008
 Geliyorum demişti!   / 09-12-2008
 D.D istifa!   / 07-12-2008
 Böyledir bizim Ermenimiz!   / 05-12-2008
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
16.HAFTA
Konya 1 Fenerbahçe 2
İ.B.B. Spor 5 Kocaeli 0
Hacettepe 0 Kayseri 3
Trabzon 2 Eskişehir 1
G.Birliği 1 Sivas 2
Denizli 1 Ankaragücü 1
Antalya 1 Ankaraspor 1
Gaziantep 2 Bursa 0
Galatasaray 4 Beşiktaş 2
17.HAFTA
Kayseri G.Birliği
Sivas Galatasaray
Ankaragücü Antalya
Ankaraspor Konya
Fenerbahçe Trabzon
Bursa İ.B.B. Spor
Kocaeli Hacettepe
Beşiktaş Denizli
Eskişehir Gaziantep
 
Şans OyunlarıTurkuvaz YayınSabahForbesATVŞamdanFotomaçTransport DergiTakvim GazetesiAuto Moto SportYeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaarEsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto HaberSinema DergisiSofraHomeİşte İnsanCosmo GirlCosmopolitan BrideSabah EmlakATV AvrupaSabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye / İletişim | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital