ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 21/12/2008
Sürprize oynanır
Banko olarak değerlendirdiğim Roma'nın dışında sizler için yüksek oranlı takımlar da tavsiye ediyorum. Genoa ve Liverpool denenir.

553 Catania- Roma 2 1.65
Ligde oynadığı ilk 10 maçın 6'sını kaybeden Roma, günah çıkartırcasına ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı her maçı kazandı. Geçen hafta Cagliari karşısında 2-1 geriye düşmelerine rağmen 3-2 galip geldiler. Sakatların iyileşmesi ve artık ideale yakın kadroyla sahaya çıkmaları da bu başarının en büyük nedenlerinden.
Kupada Bologna'yı da 2-0 geçen Roma'nın şimdiki hedefi zorlu Catania deplasmanında 3 puanı almak. Bu formuyla başkent temsilcisi, Catania'yı yener.

554 Chievo- Genoa 2 2.50
Chievo'nun lider İnter ile yaptığı maçta 2-0'dan 2-2'yi yakalaması herkese açık bir mesaj niteliğindeydi. Düşme hattındaki takım, her mücadelesine puan amacıyla çıkıyor. Bu nedenle agresif bir futbol sergiliyorlar. Ev sahibi, İtalya Ligi'nde evinde en kötü sonuçları elde eden takımlardan. Sadece 1 maçta 3 puan alabildiler. Genoa da deplasmanda 1 maç kazanabildi (Sampdoria 0-1). Fakat konuk ekip rakibine oranla formda. Sürpriz aramaya değer.

566 Arsenal- Liverpool 2 2.70
Arsenal sezon başından beri belki de ilk kez bu kadar zengin seçeneklere sahip. Orta saha oyuncuları Nasri, Rosicky ve Walcott dışında eksik yok. Eduardo da Silva ile Kolo Toure de iyileşti. Tabii maç ve kondisyon eksiklerinden dolayı oynamaları zor görünüyor. Liverpool'da tüm futbolcular Emirates Stadı şanssızlığını yenmek için bileniyorlar. Kaleci Reina, "Bundan önceki 3 maçta biz iyi değildik, aksine onlar çok iyiydi. Artık bunu değiştirmenin zamanı geldi. Daha iyi oynayan taraf biz olacağız" dedi. Chelsea'yi deplasmanda yenen takım, Arsenal'i de devirebilir. Sürpriz aramaya değer.

612 PSG- Valenciennes 2.5 Altı 1.55
Ligde ve UEFA Kupası'nda iyi bir düzeye gelen Paris Saint Germain, haftalar sonra Monaco önünde 3 puan almayı başaran Valenciennes'i ağırlıyor. Konuk ekipte bariz bir toparlanma gözlemliyorum. 2.5 altı denenebilir.

633 G. Saray- Beşiktaş 1 1.70
Sarı-kırmızılılarda özellikle hücum hattındaki kaliteli oyuncular tehlikeli olabiliyor ve tek paslar sonucu kolay gol atabiliyorlar. Beşiktaş'ın ciddi savunma zaafları var. Ayrıca savunmanın kilit isimlerinden Sivok ve İbrahim Üzülmez'i de derbide izleyemeyeceğiz. Milan Baros, Lincoln, Arda, Nonda gibi oyuncular her an gol bulabilecek yetenekte. Derbilerin sonucu belli olmaz ama seyircisi önündeki bir Galatasaray'ın bu maçta galibiyete yakın olduğunu düşünüyorum. Karşılaşmayla ilgili diğer bir seçim ise 1.55'lik oranıyla 2.5 üstü. Her iki ekibin de goller bulması muhtemel görünüyor.

634 Villarreal- Barcelona 2 1.50
Villarreal, sezon başından beri sakatlıklarla uğraşıyor ve bir türlü teknik direktör Pellegrini'nin istediği 11 sahaya çıkmadı. Özellikle hücum hattında sık sık değişiklikler yapmak zorunda kalan Pellegrini, bu maçta da sakat oyuncularından yoksun mücadele edecek. Katalanlar'da Messi, Eto'o çok formda ve durdurulamıyorlar. Bu iki futbolcunun önderliğinde Barcelona'nın zorlu deplasmanda 3 puan almasını bekliyorum.

642 Monaco- Bordeaux 2 2.00
İki haftadır ateş hattındaki takımlarla karşılaşan Monaco, Sochaux önünde 1 puanı zor kurtardıktan sonra Valenciennes deplasmanından (ilk yarıda öne geçmesine rağmen) eli boş döndü. Bu zorlu karşılaşmada savunmada kaptan Modesto ve Cufre'yi de kaybeden kırmızı-beyazlılar, geçen sezon bu stattan 6-0'lık bir zaferle ayrılan Bordeaux'yu konuk ediyor. Ligde 4 maçtır yenilmeyen konuk ekip, geçen hafta 3-1'lik Le Mans galibiyetinde uzun süredir oynayamayan golcüsü Jussie'ye de kavuştu. Gourcuff ve Gouffran gibi usta ayaklarıyla 3 puanı alacaktır.
Genco BORAN


DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
Lider rahat
Zirvedeki yerini koruyan lacivert-beyazlılarda Shumpert 17, Kaya 13,...
Fenerbahçe'ye şok yenilgi: 1-3
Aroma Erkekler Voleybol Ligi'nin iddialı takımlarından F.Bahçe,...
Memo'dan 26 sayı
Utah Jazz, deplasmanda Detroit Pistons'ı normal süresi 98-98 biten...

  Tuncaylı Boro yenildi   Potada derbi günü
  Mims'e büyük ilgi   Havuzda 3 rekor
  Favori Chelsea   PSV&Barcelona
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
16.HAFTA
Konya 1 Fenerbahçe 2
İ.B.B. Spor 5 Kocaeli 0
Hacettepe 0 Kayseri 3
Trabzon 2 Eskişehir 1
G.Birliği 1 Sivas 2
Denizli 1 Ankaragücü 1
Antalya 1 Ankaraspor 1
Gaziantep 2 Bursa 0
Galatasaray 0 Beşiktaş 0
17.HAFTA
Kayseri G.Birliği
Sivas Galatasaray
Ankaragücü Antalya
Ankaraspor Konya
Fenerbahçe Trabzon
Bursa İ.B.B. Spor
Kocaeli Hacettepe
Beşiktaş Denizli
Eskişehir Gaziantep
 
Şans OyunlarıTurkuvaz YayınSabahForbesATVŞamdanFotomaçTransport DergiTakvim GazetesiAuto Moto SportYeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaarEsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto HaberSinema DergisiSofraHomeİşte İnsanCosmo GirlCosmopolitan BrideSabah EmlakATV AvrupaSabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye / İletişim | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital