ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 17/12/2008
Udinese sorunlu
Gücünü bildiğim İtalyanlar, şu sıralar zor günler geçiriyor. UEFA'da işler yolunda. Artık Serie A'ya odaklanacaklar. Son maç külfet gelir.

251 Fiorentina- Torino 1 1.30
İtalyan medyası Mutu-Gilardino ikilisine methiyeler düzüyor. Haksız değiller. Fiorentina'nın Mutu-Toni dönemini aratmayacak bir hücum gücüne kavuştuğunu söyleyebiliriz. Ligdeki iyi gidişi kupada da sürdüreceklerini düşünüyorum. Torino'nun başı zaten ligde de belada.

253 Club Brugge- Kopenhag 1 1.70

Club Brugge'ün aklının UEFA Kupası'nda olduğunu, ligdeki kritik Standard Liege maçında gördük. Şampiyonluk yarışında yara alan Brugge, büyük maçta evinde farklı kaybederek gururunu da zedeledi. Bu kez kazanarak taraftarlarının gönlünü alacaklar. Valencia maçının performansı fazlasıyla yeter.

316 Benfica- M. Kharkiv 0 3.40
Temsilcilerimizin baş belası haline gelen Metalist Kharkiv için ısrarla aynı şeyi söylüyorum. Sadece kendi sahalarında seyirci desteğinin ve modern futbolun asgari gereklerini yerine getirmenin etkisiyle sonuç alıyorlar. Büyük hayal kırıklığı yaratan Portekiz temsilcisi Benfica'dan sadece 1 puan alabileceklerdir.

321 Nijmegen- Udinese 1 1.60
Udinese'nin kaliteli oyunculardan kurulu ve Serie A'da orta-üst sıraları hak eden bir takım olduğunu hep söylüyorum. Güven bunalımı yaşıyorlar. Son maçta Lazio karşısında bunu aşabileceklerini ve güçlü rakiplerini yeneceklerini düşündüm. 3-0 öne geçtikleri maçı 3-3 bitirdiler. Bu şartlarda iyi gittikleri UEFA Kupası'nı fazla düşünmezler.

322 Olympiakos- H. Berlin 0 2.90
Galatasaray'ın grubunda yer alan ve kalifiye olma iddiasını sürdüren iki takım karşı karşıya geliyor. Kaliteli futbolculara sahip Olympiakos'u evinde ciddiye almak lazım. Öte yandan Hertha'nın kontratak gücü ve kalitesini de gözardı edemezsiniz. İki takım da kazanabilir. Cazip olan tercih beraberlik diye düşünüyorum.

324 Sampdoria- Sevilla 0 2.80
Karışık bir grupta iki kaliteli takım son karşılaşmalarını yapıyor. Sevilla daha iyi ama Antonio Cassano'lu Sampdoria, evinde kolay pes edecek bir takım kesinlikle değil. Dengede geçebilecek bir maç bekliyorum. 2.80'den '0' gayet iyi.
Barış ERTÜL


DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
Vurgun yedi
Euro Cup C Grubu'nda ülkemizi temis eden Beşiktaş, deplasmanda Rus...
Telekom zirvede: 78-68
Avrupa Kupası D Grubu'nda mücadele eden Türk Telekom, 4. maçında...
"Derbiye çıkmayız"
Beşiktaş Bayan Basketbolcuları Dabovic, Harper, Doron ve Hornbuckle,...

  Tugay'a büyük onur   Filede heyecan
  F.Bahçe-Joventut   Evinde Bugsaş kazanır
  Hamburg'a güvenin   UEFA Kupası'nda statü
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
15.HAFTA
G.Birliği 1 Galatasaray 3
Sivas 2 Hacettepe 1
Kayseri 2 İ.B.B. Spor 0
Bursa 2 Trabzon 1
Beşiktaş 1 Ankaragücü 0
Ankaraspor 2 Denizli 0
Kocaeli 2 Gaziantep 5
Eskişehir 0 Konya 0
Fenerbahçe 2 Antalya 0
16.HAFTA
Konya Fenerbahçe Cuma 20:00
İ.B.B. Spor Kocaeli Cumartesi 14:00
Hacettepe Kayseri Cumartesi 14:00
Trabzon Eskişehir Cumartesi 19:00
Gaziantep Bursa Pazar 14:00
Denizli Ankaragücü Pazar 14:00
G.Birliği Sivas Pazar 14:00
Antalya Ankaraspor Pazar 14:00
Galatasaray Beşiktaş Pazar 19:00
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye / İletişim | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital