ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 14/12/2008
Lyon dönüyor
Juninho ve Benzema'nın yokluğunda çok acı çeken Lyon, iki süperstarının geri dönmesiyle kalitesini ortaya koyar. Marsilya'nın zaafları hiç küçümsenmemeli.

535 UDİNESE-LAZİO 02 1.37
Sezona sürpriz çıkışla başlayan iki ekibin düşüşü de sürpriz oldu. Udinese son 6 haftada 1 puan aldı. Lazio ise son 4 haftada yine 1 puan topladı. Ev sahibinde Zapata, İsla, Ferronetti; konuk ekipte ise Lichtsteiner, Kolarov ve Brocchi yok. Lazio'nun puanla dönmesini bekliyorum.

561 HUELVA-OSASUNA 1 2.00

Her geçen gün iyiye giden Huelva, tam tersi istikametteki Osasuna'yı yener. Çünkü ev sahibinde teknik direktör değişimi amacına ulaştı ve takım futbol kalitesi bakımından toparlandı. Konuk ekipse 3-0 öne geçtiği maçı 3-3 bitirecek kadar panikte. Huelva'ya güveniyorum.

562 MALAGA-NUMANCİA 1 1.70
Bu sezon 7 deplasmanda sadece 3 puan toplayabilen Numancia'nın genç futbolcuları sadece içeride motive olabiliyor. Malaga ise bu sezon büyük takımlara bile kafa tutarak ligde kalıcı olacağını gösterdi. Ev sahibinde Suarez ve Moya; Numancia'da ise Barkero, Jaio ve Camarero yok.

565 ARİS-AEK 02 1.25
3 hafta önce teknik direktörlüğe tecrübeli Dusan Bajeviç'i getiren AEK, kaliteli kadronun karşılığını henüz alamadı. Ancak iyi sinyaller gönderdiklerini söyleyebiliriz. Geçen sezon Aris'i çalıştıran Bajeviç, şimdiki rakibini iyi tanıyor. Sürpriz bir sonuç çıkartabilirler. Çifte şans uygun.

614 SEVİLLA-VİLLARREAL 1 1.75
La Liga'nın geride kalan bölümlerinde vasat takımlarla oynayan Villarreal için yolun sonu geldi. Önümüzdeki 4 hafta güçlü rakiplerle oynayacaklar ve işleri zor. Ayrıca konuk takımda golcüler Llorente'nin sakatlığı, Nihat'ın da kondisyonsuzluğu ibreyi ev sahibine çeviriyor.

625 LYON-MARSİLYA 1 1.65
Lyon'un son dönemdeki formsuzluğunun en önemli nedeni Juninho ve Benzema'nın yokluğuydu. Bu ikili döndü. Marsilya, güven veren bir takım değil.
Barış DİNÇARSLAN


DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
Şahlandı
Ligde ve Avrupa'da son 6 maçta 1 galibiyet alabilen Fenerbahçe'de...
Olaylı derbi G.Saray'ın
Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde olaylı geçen derbide G.Saray,...

  Nihat, Sevilla'da yok   Hoş geldin Yıldıray
  Tuncay'dan altın asist   Roma şanslı
  Yine Fiorentina   Hoffenheim iyi bitirir
  Son dakika
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
15.HAFTA
G.Birliği 1 Galatasaray 3
Sivas 2 Hacettepe 1
Kayseri 2 İ.B.B. Spor 0
Bursa 2 Trabzon 1
Beşiktaş 0 Ankaragücü 0
Ankaraspor 0 Denizli 0
Kocaeli 0 Gaziantep 0
Eskişehir 0 Konya 0
Fenerbahçe 0 Antalya 0
16.HAFTA
Gaziantep Bursa
Denizli Ankaragücü
Konya Fenerbahçe
Hacettepe Kayseri
G.Birliği Sivas
Trabzon Eskişehir
Antalya Ankaraspor
Galatasaray Beşiktaş
İ.B.B. Spor Kocaeli
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye / İletişim | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital